spor sayımları tatlımtamam canım öyle yapalım.mesaj sayımları ipekte derken?mesaj sayım listesi demek istedin galiba.yok öyle bir düzen tutturmuş değiliz ama sağolsun ipeğim bana yardımcı oluyor
öğlen:
nescafeli süt+ ½ pk. petibör bisküvi
akşam:
2 kase bulgurlu yayla çorbası
3 ad. haşlanmış baget
suyum 1.5-2 lt oldu
kızlar valla kaçamaklı meü paylaşmaktan bıktım artık hatta utanmaktan bıktım biliyor musunuzyok olmuyor,kim ne derse desin,öncelikle psikolojimi düzeltmem lazım.eski günlerime dönemiyorum,olmuyor,gerçekten çok çabaladım,çabalıyorum da..bu gidişle en fazla bu ayın sonuna kadar devam edebileceğim.Çünkü ne kendime,ne sizlere ne de takıma faydam var.En azından geri dönmek üzere ayrılırım.Böyle bir şeyi asla yazmak istemezdim ama 3 aydır bunu yazmamak için direniyorum ve temmuz başında da hala aynı şekilde devam edip,4 aydır bu şekildeyim demek istemiyorum.Kendime bu ay sonuna kadar fırsat veriyorum.Sizlerde bu arada kaptanlık görevlerini devralacak bir gönüllü çıkartırsınız
Slmmmmm kızlarrrrrr
Çatıdaaa yapacağımmm mezuniyettt partimmmm içinnnn sonundaaa gönlümeee göree bir kıyafett buldummmmmm
Altınadaaaa ev sahibimizzzz bir ayakkabı hediyeee etti siyahhh vee topukluuuuu süpppeerrrrr bir ayakkabıııııı
Dünküü sıkıntımmm hafifflediiiiiii çokkk mutluuuuu oldummmmmmmmmm
Paazar günü partidee fotoo çekilirsemm koyarım geneee
Kfleksle special k aynı şey canım benim kullandığım special k zaten.içine meyve koyuyorum ben canım daha güzel oluyor.Benim için en güzel yanı şu onu yedikten sonra tatlı krizim olmuyor.Normalde yemek olarak ne yersem yiyeyim bir müddet sonra gözüm tatlı bişeyler arıyor ama k fleksle bunı yaşamıyorum hemde doyuyorumaah ahh nerde o çelik irade nerde o istikrar
tamam tatlım bu haftayı bir geçireyim k fleksi denicem ben de.nestle nesfitten daha güzel diyorsun k flekse dimi?bir de special k var sanki ben mi yanlış biliyorum?
evet evet bencede
Saol tatlışımolsun tatlım seni de tebrik ederim senin paylaşım durumun belli zaten
Ohh misler gibi olsun eviniz temizlik gibisi var mı yaaaewet dün onun kaldığı odayı temizlemeye çalıştık ama beceremedik böyle birşey olamaz neyse yapılır yavaş yavaş halıları yıkamaya verdik bugün geldiler almaya pazartesi gelecekmiş bugün oturma odasını dipten temizlicez neyse yavaş yavaş yapılır biter artık 4 aydır temizlik yaptırtmadıydı gönlümüze göre temizlik olcak babam gelincede baza alacakmış süper oldu o da bide taşınsak şu evden daaha da süper olacak helva yapcaz bugün tatlı şeklinde tepsiye dökçez yarın gün var teyzemde oraya götürcezben bu haftada girmeyim listeye haftaya diyetisyenime gitcem o zaman girerim kilo aldım ben
büdekmiyerim ben onu yaş kaç benim yerimede yiyin büdek
Çok svindim yakında döneceğine.İnş bomba gibi bir dönüş yaparsın tatlımselammmmmm şekerrlerr......shopanız szii ziyarete geldiiiiiiibi açıkk şekersiz çay alayım lütfennnn
nasılsınız canlar...umarım hepiniz iyisinizdir.....arada girip sizi okuyorummmm....yakın zamanda geri dönücem....
bu sabah evde çok büyük bir temizliğin ön hazırlıklarına başladımmm...az sonra bütün halıları yıkmaaya göndericem....bugün sabahtan da bütün yatak odasındaki dolap çekmece indirdimm...dolap detoksu yapıyorummm...çok fazla ıvır zıvır birikti fazlalık oluştu her yer darmadagın su anda..kızım tam yürüme döneminde o yüzden işlerimi hiç yapamıyorum azar azar....
bu arada diyetimi bozmuyorum regl oldum dün..oyüzden kendimiii kamyon gibi hissediyorum ama bir kaç güne geçicek biliyorummm
hepiniziiiiiii çokkkkk çokkkkkk öpüyorummmmmm........takıma döndüğümde kilo vermiş olucammmmm
Slmmmmm kızlarrrrrr
Çatıdaaa yapacağımmm mezuniyettt partimmmm içinnnn sonundaaa gönlümeee göree bir kıyafett buldummmmmm
Altınadaaaa ev sahibimizzzz bir ayakkabı hediyeee etti siyahhh vee topukluuuuu süpppeerrrrr bir ayakkabıııııı
Dünküü sıkıntımmm hafifflediiiiiii çokkk mutluuuuu oldummmmmmmmmm
Paazar günü partidee fotoo çekilirsemm koyarım geneee
Bayağı eziyet etmiş size yazık.Allah hakkında hayırlısını versindurumlar benzer desene bizim evde harman yeri gibi halılar yıkanmaya gitti bugün dolap içleri üstleri yatak altları aklınıza gelecilecek neresi varsa herşe ortaya döküldü perde aradık tabi yokneyse günlerdir üstlerinden atladık yattık ama dün gitti odayı göreceksiniz yerler koltuklar dolabın içi heryerde sabaun kırğı ama iğne atsan yere düşmez o derece 1 kilo antep kabuğu heryere seerpilmiş bilerek yaptı onları eziyet olsun diye laf arasında söylüyordu yaparda giderim diye almış eline sürahiyi yerlere dökmüş biliyoduk zaten bmyle olacağını ekmek ve peynir ufalanmış yerlere böyle pis evde bereket kalmadı biz eskiden para arttırıyorduk ama şimdi daha kredi kartından çekiyorum yetmiyor diyordu tuvalete ayağındaki terliklerle girdi çıktı onlarla gezdi evde o kadar olmaz içim kalmıyordu artık yeşil sabunlardan koydu tuvalete mutfağa bulaşıkları sabunla yıkıcakmışım böyle olmaz son zamanlarda midem kaldırmıyordu artık
Spor listesini ben tutuyorum canımmesaj sayımını tek başına üstlenebilirim benim vaktimi almıyor izinden döneyim bir süre deneyim zorlanırsam eski sisteme döneriz ne dersiniz mesaj sayımlarıda ipekte sanırım
öğlen:
nescafeli süt+ ½ pk. petibör bisküvi
akşam:
2 kase bulgurlu yayla çorbası
3 ad. haşlanmış baget
suyum 1.5-2 lt oldu
kızlar valla kaçamaklı meü paylaşmaktan bıktım artık hatta utanmaktan bıktım biliyor musunuzyok olmuyor,kim ne derse desin,öncelikle psikolojimi düzeltmem lazım.eski günlerime dönemiyorum,olmuyor,gerçekten çok çabaladım,çabalıyorum da..bu gidişle en fazla bu ayın sonuna kadar devam edebileceğim.Çünkü ne kendime,ne sizlere ne de takıma faydam var.En azından geri dönmek üzere ayrılırım.Böyle bir şeyi asla yazmak istemezdim ama 3 aydır bunu yazmamak için direniyorum ve temmuz başında da hala aynı şekilde devam edip,4 aydır bu şekildeyim demek istemiyorum.Kendime bu ay sonuna kadar fırsat veriyorum.Sizlerde bu arada kaptanlık görevlerini devralacak bir gönüllü çıkartırsınız
cuma dahil perşembeye kadar canım bekliyorum mesajınıİpekcim spor listesi için geçen cumadan itibaren olan sporları mı göndereceğiz sana yoksa pazartesiden itibaren mi.
Yarın liste halinde hepsini mesaj atarım . Kolay gelsin canım sana...
Tamamen katılıyorumSaphiracım seni çok iyi anlıyorum canım. sen ne zamandır diyet yapıyorsun bilmiyorum ama benim bugün tam 4 ay oldu başlayalı ve ilk 2.5 ayda 15 kilo verdim ve sonra kaçamak ardına kaçamak derken son 1.5 aydır sadece 2 kilo verdim. Aynı döngüye ben de girdim. Canım benim bu ilk baştaki motivasyonumuzu kaybettiğimiz için oluyor. Kilo verdik ve ilk başladığımız kadar rahatsız değiliz kilolarımızdan. Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ama vazgeçmek demek tekrar en başa dönmek demek. farkındayım uzun zamandır aynı kilolardasın ama bir de şöyle düşün kilo da almadın. Aynı kiloyu koruyorsun. Yaz başlayınca herkes dışarılarda ve takıma çok uğramıyor kimse biraz da onun da etkisi var sanırım. İhtiyacımız olan tekrar motive olabilmek. O motivasyon için bir nedene ihtiyacımız var. 20 kilo vermişsin nerdeyse bunu başaran sendin ve gerisini de tamamlayabilirsin. zaten hadefine bir 9-10 kilo kalmış. Şimdi başlarsan çok rahat yaz sonunda hedefine ulaşabilirsin demek ki. Gel birlikte yeni bir sayfa açalım bugünden itibaren. Kendine olan inancını yitirme canım.
Canım ya geç gördüm yazdığını yoksa göndermem mi hatrın kalmasın bakcanım bu ay davul gibi şiştim görseniz paşadan eser yok gelinde farketi abla gene şişmişsin dedidedim teyzem gelicek ondan hayırlısıyla oluyumda bitiyim haftaya bomba gibi gelicem işşallah:18::18:
anam ne böregi neli yapıcen bak bir dilim yollamasan hatrım kalır ona görebu arada senin bıdıgıda yerim yer nasılda güzeldir allah bilir :16
kızlar bugün anca gelebildim kızkardeşim aydından geldi 6 çocuklu kocaman bir aile olduk
kızlar bugün anca gelebildim kızkardeşim aydından geldi 6 çocuklu kocaman bir aile olduk
tamam yaa kardeşinin 6 çocuğu var anladım benherkeste iki çocuk hepside küçük gerisini sizdüşünün
Allah yardımcınız olsun tatlımkızlar erken geldiyorsunda nasıl geleyim maalesef bu saate kadar çocuklarla ilgileniyoru artı evde var
vayyy ne iyi ev sahibin varmış
şaka bir yana sıkıntılarının hafiflemesine sevindim canım
Ecemavinin 5 mesajı yukarıdaki mesaja dayanarak 5 eksik sayılmıştır11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira...7
salı...Saliss...7
çarşamba...ipekyol...10
perşembe...ecemavi...7
cuma...Paşam...11
18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera...5
ecemavicim 11.06.12 pazartesiye ait mesaj sayın aslında saat itibariye 2 de kalmış ama sen o zaman vakit bulup girmişsin diye 00.00 dan sonraki 5 mesajını da saydım ve ceza puanından düşmüyorum.ancak 12.06.12 salı sayımında 5 mesajını eksik sayacağım ki kimseye haksızlık olmasın canım
paşam tebrikler
Ecemavinin 5 mesajı yukarıdaki mesaja dayanarak 5 eksik sayılmıştır
12 haziran mesaj sayımı
11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira....6
salı...Saliss....10
çarşamba...ipekyol...22
perşembe...ecemavi ...5
cuma...Paşam...11
18 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......0
günaydın canım burayı görsen yanıyo vallahiGünayyyydıııınnnnn
Sabah kuşu yine iş başındaBugün 5:30 da çıktım yürüyüşe park çok serindi çok güzel oldu.Günaydın demeden de geçmişe dalmışım.
hade affetin seni resmi yokmu yavrumun görsem bircuma dahil perşembeye kadar canım bekliyorum mesajını
Tamamen katılıyorum
Canım ya geç gördüm yazdığını yoksa göndermem mi hatrın kalmasın bak
Anammm maşallah siz 10 çocuklu mu oldunuz şimdi
Ecemavinin 5 mesajı yukarıdaki mesaja dayanarak 5 eksik sayılmıştır
12 haziran mesaj sayımı
11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira....6
salı...Saliss....10
çarşamba...ipekyol...22
perşembe...ecemavi ...5
cuma...Paşam...11
gıcık ne olucek gene geçmiş beniçok verimsiz oldum bu aralar sogum bir yer istiyorum terlemiyecegim çok nemli hava yaw
18 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......0
Bu arada Sapişim bu birincilikle beraber 7 yi tamamlamış ve +1 puanı haketmiş bulunuyorum
Sevgili 7. takım ahalisi Spor yarışmamız cuma dan perşembeye kadardır perşembe spor bildirimini en geç cuma öğlene yapınız.Spor dk larınızı lütfen özelden msj atınız TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?