Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar erken geldiyorsunda nasıl geleyim maalesef bu saate kadar çocuklarla ilgileniyoru artı evde var

bugün çok yoğun geçti son olarak akşamüstüde pazarı gittim çok halsizim ama yeni kararlar aldım tmm dedim artık bu iş fena sıktı ben toparlanıyorum hemde şu an itibariyle

tamam canım öyle yapalım.mesaj sayımları ipekte derken?mesaj sayım listesi demek istedin galiba.yok öyle bir düzen tutturmuş değiliz ama sağolsun ipeğim bana yardımcı oluyor
spor sayımları tatlım

cnm anlıyorum seni bende izindeyim zaten üstüne bide kilo aldım ama moralim daha iyi sen geri dönene kadar yaparım senin görevlerini bilgilendirirsin

vayyy ne iyi ev sahibin varmış
şaka bir yana sıkıntılarının hafiflemesine sevindim canım

Kfleksle special k aynı şey canım benim kullandığım special k zaten.içine meyve koyuyorum ben canım daha güzel oluyor.Benim için en güzel yanı şu onu yedikten sonra tatlı krizim olmuyor.Normalde yemek olarak ne yersem yiyeyim bir müddet sonra gözüm tatlı bişeyler arıyor ama k fleksle bunı yaşamıyorum hemde doyuyorum
olsun tatlım seni de tebrik ederim senin paylaşım durumun belli zaten
Saol tatlışım
Ohh misler gibi olsun eviniz temizlik gibisi var mı yaaa
büdekmi yerim ben onu yaş kaç benim yerimede yiyin büdek

21 aylık teyzesi Tr ye gelince dili iyice açıldı

Günayyyydıııınnnnn
Sabah kuşu yine iş başında Bugün 5:30 da çıktım yürüyüşe park çok serindi çok güzel oldu.Günaydın demeden de geçmişe dalmışım.

Çok svindim yakında döneceğine.İnş bomba gibi bir dönüş yaparsın tatlım
boşuna üzmüşsün kendini bak... mutlu olmana sevindim
Bayağı eziyet etmiş size yazık.Allah hakkında hayırlısını versin
mesaj sayımını tek başına üstlenebilirim benim vaktimi almıyor izinden döneyim bir süre deneyim zorlanırsam eski sisteme döneriz ne dersiniz mesaj sayımlarıda ipekte sanırım
Spor listesini ben tutuyorum canım

Sapişim böyle yazmana üzüldüm gerçekten.Sen başarabilirsin hepimizin böyle gel gitli dönemi oluyor malum insanız robot değiliz ki.Hem çoğunu başardın sen az kısmı kaldı ha gayret deyip devam edebilirsin.Ama seni çok sıkıntıya sokuyorsa 1-2 hafta ara ver sonra geri dön tatlım

İpekcim spor listesi için geçen cumadan itibaren olan sporları mı göndereceğiz sana yoksa pazartesiden itibaren mi.

Yarın liste halinde hepsini mesaj atarım . Kolay gelsin canım sana...
cuma dahil perşembeye kadar canım bekliyorum mesajını
Tamamen katılıyorum
Canım ya geç gördüm yazdığını yoksa göndermem mi hatrın kalmasın bak
kızlar bugün anca gelebildim kızkardeşim aydından geldi 6 çocuklu kocaman bir aile olduk

Anammm maşallah siz 10 çocuklu mu oldunuz şimdi

kızlar bugün anca gelebildim kızkardeşim aydından geldi 6 çocuklu kocaman bir aile olduk

herkeste iki çocuk hepside küçük gerisini sizdüşünün
tamam yaa kardeşinin 6 çocuğu var anladım ben 6 çocuklu olmuşunuz
kızlar erken geldiyorsunda nasıl geleyim maalesef bu saate kadar çocuklarla ilgileniyoru artı evde var
Allah yardımcınız olsun tatlım
vayyy ne iyi ev sahibin varmış
şaka bir yana sıkıntılarının hafiflemesine sevindim canım

Bence de değil mi böyle ev sahibi dostlar başına

Ecemavinin 5 mesajı yukarıdaki mesaja dayanarak 5 eksik sayılmıştır
12 haziran mesaj sayımı
11 Haziran haftası

pazartesi...Saphira....6
salı...Saliss....10
çarşamba...ipekyol...22
perşembe...ecemavi ...5
cuma...Paşam...11

18 Haziran Haftası

pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......0

13 Haziran mesaj sayımı11 Haziran haftası

pazartesi...Saphira....19
salı...Saliss....8
çarşamba...ipekyol...11
perşembe...ecemavi ...6
cuma...Paşam...16

18 Haziran Haftası

pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......7

11 Haziran haftası

pazartesi...Saphira....yapıldı
salı...Saliss....yapıldı İpekyol
çarşamba...ipekyol...yapıldı
perşembe...ecemavi ...
cuma...Paşam...

18 Haziran Haftası

pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......

Bu arada Sapişim bu birincilikle beraber 7 yi tamamlamış ve +1 puanı haketmiş bulunuyorum

2012-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kiraz 100 gr 72
[2] Şeftali 2 ADET 120
[3] pınar light süt 1 100 ml 35
[4] Kellogs Special Tam Tahıllı 0.5 PORSİYON 76.5
[5] çoban salata 0.5 porsiyon 57
[6] Börek 0.25 PORSİYON 82.5
[7] Yarmalı Yoğurt Çorbası 0.4 PORİSYON 100
[8] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[9] Şeftali 1 ADET 60
[10] Çilek 30 gr 11.1
[11] pınar light süt 2 100 ml 70
[12] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
Toplam : 1107.1 kal.
Börek biraz kaçamak oldu ama o kadar da olsun

ben çıkıyorum şimdi canlarım.Malum son zamanlar artık yarın kınamız paarda düğünümüz var.Düğün antepte hafta sonu giremem artık.Kilom şu an 500 ekside olurda giremezsem haberiniz olsun.Yarın içinde izin istiyorum canlar

Sevgili 7. takım ahalisi Spor yarışmamız cuma dan perşembeye kadardır perşembe spor bildirimini en geç cuma öğlene yapınız.Spor dk larınızı lütfen özelden msj atınız TEŞEKKÜRLER

Günayyyydıııınnnnn
Sabah kuşu yine iş başında Bugün 5:30 da çıktım yürüyüşe park çok serindi çok güzel oldu.Günaydın demeden de geçmişe dalmışım.
günaydın canım burayı görsen yanıyo vallahisıcaktanyatamadım bile millet bir yaz olsun dedi alın size yat yanında görüyüm ben szileri
hade affetin seni resmi yokmu yavrumun görsem bir

Bu arada Sapişim bu birincilikle beraber 7 yi tamamlamış ve +1 puanı haketmiş bulunuyorum
havan kime güzelim kime bebegim elbet bende seni geçicem o gün görürüm seni peh
Sevgili 7. takım ahalisi Spor yarışmamız cuma dan perşembeye kadardır perşembe spor bildirimini en geç cuma öğlene yapınız.Spor dk larınızı lütfen özelden msj atınız TEŞEKKÜRLER

canım ben toplam 7.5 saat yürüdüm özelinede yollayabilirim evdede bugün şyş temizlik yapıcem o spora girimi bilmembugün sadece yatak odasını temizlemeyi planlıyorum

günaydım bebeler herkeze

gene kimseler gelmemiş neden acaba neyse ne yedikelrimi yamayı unuttum
sabahleyin yedikelrim şunlar
1- 4 kaçat var yok peynirli yumurta
2- bir kupa ıhlamur
arada meyva yedim birazdan kepekli girisinimi yicem akşamada ne yesem diyorum ya salata yaparım üstüne ton balıklı yiyeyim bakızez yazarım buraya hey millet nerdesiniz yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…