Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

İşinizzz çok zorr valla evdede çocuklarr tamirciler Allah yardımcınız olsunnnn kuzummmm kelebeğimmmmm nasıllll bakimmmm özledikkk onuu slmmmm söleee
ay okadar yazdım uçtu havaya.
adımı duydum hemen geldim..perişanım bulantı sıcak yeni ev..ablam saolsun Allah ondan razı olsun,o olmasa ne olurdu halim.tatilinide benim yüzümden istediği gibi yapamıyor çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor..sürünüyorum herşey ağzımda metalik bir tad bırakıyor sudan bile midem bulanıyor.o mercimeğinde alacagı olsun dogsun totosuna totosuna vuracam neydi acelen ben seni müsait bir zamanda doguracaktım zaten die

Kelebekcim allah kolaylık versin sana herşey üstüste geldi. Umarım bebişiniz şans getirir size.

Saphiracım listeyi paylaşıma eklemediysen kilomu değiştireceğim okuldan eve gelince her zaman yaptığım gibi ilk iş tartıldım bir baktım eksilerdeyim. benim tartımda mı sorunlu diyeceğim ama 2 tane tartım var ikisi de aynı gösteriyor.

Günaydın kızlar hayrlı cumalar..inşallah hepimiz için hayırlı bir cuma olur.cumaları hep çok sevmişimdir

Hayırlı cumalar canım.

kızlar innanın zor geldim evde elektrikçiler kombiciler perişanlık
kilo işide maalesef verememişim inş şu özel durum geçsin olacak

Kolay gelsin size.

***7. TAKIM 261. ETAP***

SAPHIRA (85.1/85/0.1/%0.12)
Saliss (101/100,0/1/%1)
Pasam3405 (85/85/0/%0)
senarist (112.9/ izinli
Ecemavi (72.5/72.5/0/%0)
xeyrocan (77.7/ izinli
Angiera (81.2/80/1.2/%1.48
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65)

7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.41

saphiracım paylaşıma baktım bizim takımın listesi eklenmemişti. Ben de kilomu tekrar yazdım. sabah yürüyüşten hemen sonra tartıldığım için öyle çıktı belki anlamadım ama okuldan geldiğimde 80.0 idim tartıda

hoşgeldim hamiş Allah yardımcın olsun canım geçecek bu günlerde

canım daha paylaşıma koymamıştım ama onaya sunmuştum,onaylanmış.neyse sorun değil değiştiririz.Ayrıca bu değişikliğe sevindim tebrik ederim canım

uyku düzenim çok bozuldu gece uyuyamıyorum öğlen okuldan gelince uyuyorum ve gece yine uyuyamıyorum. Kısır döngü oldu bu durum ve hiç bir iş yapamıyorum. Gece uyuyamamamın tek artısı saba 5 buçuk 6 gibi yürüyüşe çıkmak oldu. Bu hafta boyunca hergün sabah yürüdüm. Hem kendimi psikolojik olarak iyi hissettim hem de yaptığım kaçamakların vicdan azabını hafiflettim. Geçen haftasonu regl olduğum için canım tatlı istemişti çok waffle, girit tatlısı dondurma vs. gördüğüm her tatlıyı yemiştim tatilde. Neyse kaçamakları geride bıraktım artık zaten tatlı isteğimi yeterince tatmin ettim artık.

Bugünkü menümü paylaşayım

Sabah
1 bardak süt 2 haşlanmış yumurta

Öğlen
tavuklu salata ayran

Akşam
Tavuk dürüm ve ayran (Tavuk dürüm daha önce anlatmıştım dukan usulü)

salisim mezuniyet partin vardı sanırım senin haftasonu umarım çok çok eğlenirsin istediğin gibi geçer. Bol bol resim bekliyorum senden.

Ayy bendee sevmiommm amaaa çaree mi varrrrr herr yanımmm ödemmm deniziii mübarekkkkk

Bennnn sanaa kıyammmmammm canımmm yaaa olcakkk artıkkk bunlarrrr amaa sıcakkk kötüüüü kuzummmm Allah sanaa kolaylık versin ne diyeyim zor sıcaklardaaa yaaa hayırlısıylaa kucağınaa all tümm sıkıntılarr bitecekk güzelll annecikk
salisim mezuniyet partin vardı sanırım senin haftasonu umarım çok çok eğlenirsin istediğin gibi geçer. Bol bol resim bekliyorum senden.

Evettt canımmm çokkkk heyecanlıımm çokkkkk inşallahhhh güzellll geçerrrr

bu ne sıcak sabah yürüyüşe çıktım geldim uyumuşum sonra kahvaltı ettim yine uyumuşum hala uykum var bi duş alıp yatayım dedim ama onada üşeniyorum

bu ne sıcak sabah yürüyüşe çıktım geldim uyumuşum sonra kahvaltı ettim yine uyumuşum hala uykum var bi duş alıp yatayım dedim ama onada üşeniyorum

kız gelll sen bize yardım et çocuklar çok fena
şaka bir yana uyku düzensizliği kilo verimini engellermiş

uyku düzeninden bahsednede bak bu saat olmuş ayakta
yaa hep bu saatlere kalıyom sonrada iş monoloğa dönüşüyor

14 .06.2012 tarihinin mesaj sayımıdır

pazartesi...Saphira....15
salı...Saliss....5
çarşamba...ipekyol....24
perşembe...ecemavi ...8
cuma...Paşam...10
18 Haziran Haftası

pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......22

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…