- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
ay okadar yazdım uçtu havaya.İşinizzz çok zorr valla evdede çocuklarr tamirciler Allah yardımcınız olsunnnn kuzummmm kelebeğimmmmm nasıllll bakimmmm özledikkk onuu slmmmm söleee
ay okadar yazdım uçtu havaya.
adımı duydum hemen geldim..perişanım bulantı sıcak yeni ev..ablam saolsun Allah ondan razı olsun,o olmasa ne olurdu halim.tatilinide benim yüzümden istediği gibi yapamıyor çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor..sürünüyorum herşey ağzımda metalik bir tad bırakıyor sudan bile midem bulanıyor.o mercimeğinde alacagı olsun dogsun totosuna totosuna vuracam neydi acelen ben seni müsait bir zamanda doguracaktım zaten die
***7. TAKIM 261. ETAP***
SAPHIRA (85.1/85/0.1/%0.12)
Saliss (101/100,0/1/%1)
Pasam3405 (85/85/0/%0)
senarist (112.9/ izinli
Ecemavi (72.5/72.5/0/%0)
xeyrocan (77.7/ izinli
Angiera (81.2/81.2/0/%0
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65)
7. TAKIM ORTALAMASI: % 0.22
Günaydın kızlar hayrlı cumalar..inşallah hepimiz için hayırlı bir cuma olur.cumaları hep çok sevmişimdir
kızlar innanın zor geldim evde elektrikçiler kombiciler perişanlık
kilo işide maalesef verememişim inş şu özel durum geçsin olacak
hoşgeldim hamişay okadar yazdım uçtu havaya.
adımı duydum hemen geldim..perişanım bulantı sıcak yeni ev..ablam saolsun Allah ondan razı olsun,o olmasa ne olurdu halim.tatilinide benim yüzümden istediği gibi yapamıyor çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor..sürünüyorum herşey ağzımda metalik bir tad bırakıyor sudan bile midem bulanıyor.o mercimeğinde alacagı olsun dogsun totosuna totosuna vuracam neydi acelen ben seni müsait bir zamanda doguracaktım zaten die
saphiracım paylaşıma baktım bizim takımın listesi eklenmemişti. Ben de kilomu tekrar yazdım. sabah yürüyüşten hemen sonra tartıldığım için öyle çıktı belki anlamadım ama okuldan geldiğimde 80.0 idim tartıda
bir de ben nefret etmesem şu çaylardan bitkilerden öff içemiyorum ya içincede ilaç niyetine zorla içiyorum.hiç birinin tadını sevemedim gitti.bayıla bayıla içenlere çok imreniyorum.benim varsa yoksa siyah çay ve kahvegerçi kahve de antioksidanmış ya bilmiyom artık
ay okadar yazdım uçtu havaya.
salisim mezuniyet partin vardı sanırım senin haftasonu umarım çok çok eğlenirsin istediğin gibi geçer. Bol bol resim bekliyorum senden.
bu ne sıcaksabah yürüyüşe çıktım geldim uyumuşum sonra kahvaltı ettim yine uyumuşum hala uykum var bi duş alıp yatayım dedim ama onada üşeniyorum
saliss küre devam ediyormusun merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?