Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

afiyet olsun canım.sadece akşamki makana biraz kaçmış o kadar onu da yakmışsındır sen,zaten erken yiyorsun akşam yemeğini kabızlık çok zordur bilmem mi 9 aydır kabızım
kızlar bugün anca gelebildim kızkardeşim aydından geldi 6 çocuklu kocaman bir aile olduk
ooo süpermiş gözünaydın canım
saphira canım herkes bir rehavette sadece sen değil sıcaklarda cabası
tatlım benimki sıcaklardan önce başladı 3 aydır yerimde sayıyorum kendimi dövesim var
spor sayımları tatlım

cnm anlıyorum seni bende izindeyim zaten üstüne bide kilo aldım ama moralim daha iyi sen geri dönene kadar yaparım senin görevlerini bilgilendirirsin
evet canım spor listesi ipekte

tamam canım temmuzda da böyle giderse ara vericem,o zaman bayrağı sana devrederim,zaten ipekte çok yardımcı oluyor
hımm tamam canım..haftaya denicem k fleksi ben de,en azından akşam öğünü olarak denyeyim diyorum
kuşum inan ara vermemek için çok direndim,hala direniyorum.bakalım durumlar ne gösterecek

ellerine sağlık tatlımmm
Bu arada Sapişim bu birincilikle beraber 7 yi tamamlamış ve +1 puanı haketmiş bulunuyorum
tebrik ederim canım pc ne kaydet,gerekli durumda kopyala yapıştır yaparsın buraya kullanırsın bebem
afiyet olsun canım ben yine unutuyorum kalorisepetine yazmayı.aslında kaçamaklardan moralim bozuluyorda ondan da girmiyorum,çok yüksek çıkacak sonuç diye

tamam canım 500 gr. eksik yazarız seni

Dün akşam ablamlar geldiler.yemekten sonra 22.30 gibi..malum şimdi yaz..geç yatılıyor..sağolsun gelirken tatlı alıp gelmişler.sütlü tatlılardan.1 kase supangle yedim.sonra da onlar gittikten sonra üstüne 30 dk egzersiz yaptım artık ne kadar etkili olur bilmem ama bu sabah tartıldım,geçen haftayla aynı çıktım fakat dün 500 gr. artı çıkmıştım,bugün o 500 gr. gitmiş :26: supangle yediğim için ve dün öğlen ½ paket peti bör yediğim için gitti herhalde,nasıl bir dengesizliktir bu anlamadım gitti
Bu sabahta ½ kase profiterol yedim sonra da kuvvetli bir kahvaltı yaptım

kahvaltı:

500 ml su
½ kase profiterol
2 rafadan yumurta
2 dilim kepek+biraz krem peynir
1 kk peynir
domates-salatalık
1 biber
1 çay kaşığı kadar tereyağ
çay

Selam kızlar

Havalar o kadar sıcak ki bugün dışardayken başım ağrıdı tansiyonum yükselmiş. Temmuz Ağustosta Allah hepimize sabır versin çok sıcak geçecek bu yaz sanırım.

Saphiracım 12 haziran salı günü hiç mesajım yok. Ertesi gün yazmıştım mazeretimi zaten. Ogün sabah çıktım gece yarısı döndük eve. İnternete girme imkanım olmadı hiç.

Bu aralar herkes çok yoğun tatil nedeniyle. Takımdaki çoğu kişi izinli. Haftaya ablamlar gelecek ailecek bir süre bizde kalacaklar 1 temmuzda arkadaşımın düğünü var. Ertesi gün üniversiteden arkadaşım gelecek istanbuldan. Birlikte tatile çıkacağız. ben de izin alacağım ama takımda kimse kalmıyor nerdeyse o yüzden bırakamıyorum. saphiracım uygun olursa ben de haftaya ablamlar geldiğinde izne ayrılmak istiyorum....

Bildiğim kadarıyla cuma günü bildirimleri her takım için en az 5 kişiyle yapılıyor. O sayının altına düşmemek için gerekirse izindeyken de cumaları kilo bildirimini yapabilirim.

paşam köpük ve paşa nasıl oldular bu arada saphiranın dediği gibi belediyelrin ücretsiz veteriner hizmeti olabilir onu bir araştır istersen. yeğeninin 40 ı olmuş. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Seneye senin bebişin de kırkı çıkar belki bu zamanlarda.

salisim umarım mezuniyetin istediğin gibi geçer.Fotoğraflarını görmeyi çok isterim mutlaka ekle buraya da canım.

gerbera teyzeniz gitmiş sonunda. İnşallah huzur bulur eviniz artık. Ama size ne yapmış olursa olsun arkasında öyle kötü sözler söylemek sana yakışmaz.

ecemavi ne güzel bütün kardeşler toplanmışsınız. Çok imrendim keyfini çıkarın. Diyet konusunda aldığın kararı destekliyorum. Zaten 6 çocukla spor yapmanıza da gerek kalmaz onların peşinde koştururken. yediklerine dikkat edersen halledersin bu kilo sorununu.

Kızlar alıntılarla cevaplayacaktım ama tam yazarken koptu yine. ben de hatırladıklarımı tek tek yazmak zorunda kaldım.

Gelelim bana. Dün gece hiç uyuyamadım. Çok yorgun olmama rağmen 1 de yatabildim ancak 3 te uyandım ve bir daha uyuyamadım. sabah 6 gibi yürüyüşe çıktım yine. Yürürken bizim okuldan emekli olan türkçe öğretmenimizle karşılaştım. Muhabbet ederek yürüdük birlikte. zaman nasıl geçti anlamadım. Bana buralarda oturan bir yürüyüş arkadaşı lazım 2 kişi çok keyifli oluyormuş yürümek.

gelelim yediklerime. Dün tam kaçamaksız günü kapatıyorum derken kızıma yedirmek için uğraşırken ben ceviz ve fındık yedim ve arkasından da kocaman 2 tane muz. Şu muzun kokusununa hiç dayanamıyorum ben yaaa. Eve almamaya karar verdim artık. Bir sürü yaz meyvesi var. Kızım istiyor diye alıyorum ama ben yiyorum.

Bugünkü menüm şu ana kadar iyi bakalım gece uyuyana kadar ne olacak.

Sabah
1 bardak süt 2 haşlanmış yumurta

Öğlen
Yoğurt (650 gr.) tansiyonum çıktığı için bir şey yiyemedim yoğurdu yiyip uyudum

Akşam (Biraz önce yedim)
hazır tavuk döner ve kocaman bardakta 2 tane ayran

Bu saatten sonra bir şey yemezsem süper olacak bakalım.

Kilo bildirimini yarın yapacağım. sabah 8 gibi evden çıkıyorum çıkkmadan bildiririm. Ama çok parlak değil sanırım sonuç bakalım yarın sabah tartıdaki rakamı merakla bekliyorum.

Kimsecikler yok benim ki tamamen monolog oldu. Ben de çıkıyorum artık kızlar. Evde yapmam gereken bir sürü iş var. yarın hepimizin yüzü gülsün tartılarda inşallah.

Kendinize iyi bakın.

canım ocaktan beri yemiyordum amaama ne makarnaydı be

canım iyiler azda olsa gene göbüşü totosu tüy yok azar azar çıkıyo totosundarabbim ömür versin işşallah allah razıolsun bebm işşallah seneye benimkinin 40 çıkarırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…