afiyet olsun canım.sadece akşamki makana biraz kaçmış o kadar onu da yakmışsındır sen,zaten erken yiyorsun akşam yemeğinisabah yediklerim şunlar
1- 3 katal peynir
2-4 çatal yok melemen
3- yarın bardak ıhlamur
4- bir dilim çavdar ekmegi
arada 10 erik yedim yeşilinden:2::2:
öylen yedikelrimde şunlar
1- 3 yemek kaşıgı yok kuskus yedim
2-5 adet minnacık yaprak sarması
3-4 yemek kaşıgı semizotu yemegi
akşam yediklerim
1- 4 yemek kaşıgı kuru fasülye yemegi
2- bol yesil salata
3- 2 bardak açık çay
4- 5 yemek kaşıgı yogurtlu makarna
anlıcagınız bu gün gene yasaklar yendi nazara geldim galiba akşamaı 4 yedim daha birşey yemedimzaten moralim bozuk şişti heryerim ne olucek benim bu halim ya oglanı 40 çıkardım yıkadım bir güzel gezmeyede götürdüm bugün yarım saat yürüdüm anlıcagın anneme gittim gene ahlakım bozuldu
bu arada muz dedimde aklıma geldi iyi halt yedim sabahı zor ettim kapız olmuşum halimi görseydinzi aglardınız bir o yana bir bu yana sıcradım allahım ölüyorum zannettim yaneyseki bir fırtınaydı geldi geçti şeftali güzelimi didin ay mersi hoşuma gitti vallahı he dedigin laf tekyu bebem bir daha muz yersem bu arada yemekten sonra karpuz yedim az ve yeşil erik
ooo süpermişkızlar bugün anca gelebildim kızkardeşim aydından geldi 6 çocuklu kocaman bir aile olduk
tatlım benimki sıcaklardan önce başladı 3 aydır yerimde sayıyorum kendimi dövesim varsaphira canım herkes bir rehavette sadece sen değil sıcaklarda cabası
evet canım spor listesi ipektespor sayımları tatlım
cnm anlıyorum seni bende izindeyim zaten üstüne bide kilo aldımama moralim daha iyi sen geri dönene kadar yaparım senin görevlerini bilgilendirirsin
tamam canım temmuzda da böyle giderse ara vericem,o zaman bayrağı sana devrederim,zaten ipekte çok yardımcı oluyor
hımm tamam canım..haftaya denicem k fleksi ben de,en azından akşam öğünü olarak denyeyim diyorumKfleksle special k aynı şey canım benim kullandığım special k zaten.içine meyve koyuyorum ben canım daha güzel oluyor.Benim için en güzel yanı şu onu yedikten sonra tatlı krizim olmuyor.Normalde yemek olarak ne yersem yiyeyim bir müddet sonra gözüm tatlı bişeyler arıyor ama k fleksle bunı yaşamıyorum hemde doyuyorum
Saol tatlışım
Ohh misler gibi olsun eviniz temizlik gibisi var mı yaaa
21 aylık teyzesi Tr ye gelince dili iyice açıldı
kuşum inan ara vermemek için çok direndim,hala direniyorum.bakalım durumlar ne gösterecekSapişim böyle yazmana üzüldüm gerçekten.Sen başarabilirsin hepimizin böyle gel gitli dönemi oluyor malum insanız robot değiliz ki.Hem çoğunu başardın sen az kısmı kaldı ha gayret deyip devam edebilirsin.Ama seni çok sıkıntıya sokuyorsa 1-2 hafta ara ver sonra geri dön tatlım
Ecemavinin 5 mesajı yukarıdaki mesaja dayanarak 5 eksik sayılmıştır
12 haziran mesaj sayımı
11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira....6
salı...Saliss....10
çarşamba...ipekyol...22
perşembe...ecemavi ...5
cuma...Paşam...11
18 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......0
13 Haziran mesaj sayımı11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira....19
salı...Saliss....8
çarşamba...ipekyol...11
perşembe...ecemavi ...6
cuma...Paşam...16
18 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......7
ellerine sağlık tatlımmm11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira....yapıldı
salı...Saliss....yapıldı İpekyol
çarşamba...ipekyol...yapıldı
perşembe...ecemavi ...
cuma...Paşam...
18 Haziran Haftası
pazartesi...saphira
salı...Saliss
çarşamba...İpekyol
perşembe...Ecemavi
cuma...Angiera......
tebrik ederim canımBu arada Sapişim bu birincilikle beraber 7 yi tamamlamış ve +1 puanı haketmiş bulunuyorum
afiyet olsun canım2012-06-13 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kiraz 100 gr 72
[2] Şeftali 2 ADET 120
[3] pınar light süt 1 100 ml 35
[4] Kellogs Special Tam Tahıllı 0.5 PORSİYON 76.5
[5] çoban salata 0.5 porsiyon 57
[6] Börek 0.25 PORSİYON 82.5
[7] Yarmalı Yoğurt Çorbası 0.4 PORİSYON 100
[8] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[9] Şeftali 1 ADET 60
[10] Çilek 30 gr 11.1
[11] pınar light süt 2 100 ml 70
[12] Kellogs Special Tam Tahıllı 1 PORSİYON 153
Toplam : 1107.1 kal.
Börek biraz kaçamak oldu ama o kadar da olsun
ben çıkıyorum şimdi canlarım.Malum son zamanlar artık yarın kınamız paarda düğünümüz var.Düğün antepte hafta sonu giremem artık.Kilom şu an 500 ekside olurda giremezsem haberiniz olsun.Yarın içinde izin istiyorum canlar
tamam canım 500 gr. eksik yazarız seni