Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yarın günüm var..arkadaşlarımı özledim ne zamandır görüşmüyoruz,hem bize hem de kuzularımıza iyi geliyor :) amaaa bir de cıslar var ki sormayınnnn :18: irade diye bir şey zaten kalmadı hafta sonu da cıvıttım.özellikle dün bimin cheesecake in den yedim 2 dilim,normal cola içtim,poğaça,gevrekvs. yedim ...off off ondan sonra denizde çekilmiş resimlerime baktım.bakmaz olaydım ay! millet denizde balina var diye resmimi çekmeye kalkmadı Allahtan,bir de mayom siyah-beyaz

slm kızlar karşınızda bir yorgun savaşçı var..Dün gece geldik eve çok şükür düğünümüz güzel geçti ama hala yorgunluğumuzu atamadık.Aynı gün antepe gidip gelince vucudumuz davul gibi oldu.Ayaklarım hamileliğimdeki gibi şişti.Gelinimizle damadımızı orda bıraktık.Onlarda yarın sabah kahvaltıya gelecekler bize sonra evlerine geçecekler.Geçmişe bakamadım neler yaptınız acaba

Bende cuamadan bu yana diyet yapamadım yapacak fırsatım olmadı ama yarından itibaren toparlanırım artık

hoşgeldin canım
bir ömür boy mutlu olsunlar inşallah

bazen öyle dengesizlikler oluyor malesef bende bu tartı durumunu henüz anlamış değilim yesemde yemesemde aynı
İpekcim gecen cumadan itibaren yaptığım sporları sana mesaj gönderdim canım. Allah mesut etsin kardeşini.
Saol tatlım Allah razı olsun

Bende sabahları yürümek için yanımda biri olsun istiyorum ama herkes mesaiye gidiyor o yüzden yalnızım birde sabahları park acayip kalabalık yan yana yürüyünce azcık sıkıntı oluyor

maaşallah buradada yürüyecek bir yer olsa yürümeyi çok severim okadar ev var bir yürüyüş parkı yok
Canım ben mısırda yürüyemiyordum çok burası benim için nur nimet şu an onun için fırsatı çok iyi değerlendirmek istiyorum
Öyle olur canım eskiden kızım uyumazdı şimdi ben zorla uyandırıyorum tabi gece geç yattığı için
Canım senden haber aldığımız için sevindim doğunca bizim yerimizi de vur totosuna

yürüyüşten geldikten sonra azcık ödem oluyor 2-3 saat sonra tartıl

Hayırlı olsun klavyen ve mouse kaçamak mı yaptın sen neden artı çıktın
Geçmiş olsun inş bişeyi yoktur

burası da çok sıcaktı ama bugün acayip esiyor maşallah diyeyim de nazar değmesin.inş bütün gün bugünkü gibi geçer

***7. TAKIM SPOR BİLDİRİMLERİ***

SAPHIRA (85.1/85/0.1/%0.12)......220 DK
Saliss (101/100,0/1/%1).......120 DK
Pasam3405 (85/85/0/%0).....450 DK
Ecemavi (72.5/72.5/0/%0).....0
Angiera (81.2/81.2/0/%0......325 DK
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65).....570 DK

Başta kendimi olmak üzere bütün spor yapan arkadaşlarımı kutluyorum

kızlar spor listesi geciktiği için özür dilerim cuma günü yetiştiremedim neti açmaya değil pc nin yanından geçmeye fırsatım olmadı.

Unutmadan hatırlatmak ve fikrinizi almak isterim.Spor bildirimlerinde spor içerikli olmayan bildirimler oluyor çarşı pazar gezmek veya dışarda dolaşmak gibi tabi içeriğini sorgulamak bana düşmez ama malum bunlar spordan sayılmıyor.Yürüyüş yaparken bile tempolu yürünmezse spordan sayılmıyor.O nedenle isterim ki spor bildiriminde gerçektem tempolu yaptığımız yürüyüşleri ve egzersiz dk larını dahil edelim ne dersiniz.Bildirimleride ona göre yapalım.
Birde bildirimler lütfen özel mesaj atılsın aksi halde ben mesajları arayıp bakmak zorunda kalıyorum.

ben sahalara geri döneyimde o kupayı elinden bi alayım
şaka bi yana tebrikler hepinize ben spor yapamadım hiç

Son düzenleme:
eline sağlık canım ve tebrik ederim
kızlar spor listesi geciktiği için özür dilerim cuma günü yetiştiremedim neti açmaya değil pc nin yanından geçmeye fırsatım olmadı.
rica ederiz tatlım,yoğundun normaldir

yok onlar spordan sayılmıyor tabi hatta ev işleri de sayılmıyor diye biliyorum.Mutlaka enerji harcıyoruz onlarla da ama düzenli spor gibi olmuyormuş.Ben de kızımla 2 saat dışarıda kalıyorum,aktif bir şekilde peşinde koşyorum ya da top filan oynuyorum onunla ama 30 dk spor aletlerinde spor yaptım diyorum.doğrusu böyle gibi geliyor bana

kahvaltım:

2 kayısı yumurta
1 dilim kepek+1 dilimin sadece dış kabuğu
krem peynir
3-4 zeytin
çay
ara: buzlu zero cola

öğlen:

1 kase tarhana çorbası
1 tabak t.fasulye
1 kase yoğurt

ara:3 ad. kepekli galeta (bimde satılan serçe parmağım kadar olan galetalardan,ekmecik adı)
1 çatal krem peynir

akşam:
3 ad. biber dolması (bulgurlu)
1 kase yoğurt
1 bardak zero cola

11 Haziran haftası

pazartesi...Saphira....yapıldı
salı...Saliss....yapıldı İpekyol
çarşamba...ipekyol...yapıldı
perşembe...ecemavi ...
cuma...Paşam...

18 Haziran Haftası

pazartesi...angiera
salı...Saphira
çarşamba...saliss
perşembe...ipekyol
cuma...ecemavi

Listenin son hali bu canlar.Çok izinlimiz var maalesef... 11 haziran haftasında perşembe ve cuma sayımı hala yapılmadı mı?

1-Saphira
2-Paşam3405
3-İpekyol51
4-Saliss
5-Gerbera1987(izinli)...buralarda olduğuna göre izinli değilsin artık sanıyorum değil mi canım?:79:
6-Senarist(izinli)...Önümüzdeki cumaya kadar izin istemişti.Haftaya pazartesi paylaşıma başlayacak sanırım :107:
7-Xeyrocan(izinli)...Haftaya pazartesi dönecek.Keşke geçtiğimiz cuma listeye eklemeseymişiz.Geçen hafta uygun değildim,ilgilenememiştim.O hafta izinli yazıp,geçen cuma da hiç eklemeyecektik listeye.neyse artık,maalesef mesaj gitmeyince karışıklık oldu :86:
8-Ecemavi
9-Angiera
10-Saferan(izinli)...Şu an için belirsiz
11.Nev(izinli)...en geç 5 Temmuzda döneceğini bildirdi
12-Akabe(izinli)..Haziranda döneceğini söylemişti ama haziranın ortasını da geçtik,hiç ses seda yok,gelmeyecek sanırım artık.Bu cumaya kadar geri dönüş yapmazsa yerine yeni üye alacağım
13-shopaholic(izinli)..geri dönüş sürsiyle ilgili bir şey yazmış mıydı ? :97:

Merhaba ben salihanın kardeşyim kendisiinin dün partisi vardı sonrada süpriz olarak denize gittiler arkadaşlarıyla sizden cumaya kadar istiyor

ben sayımımı yaptım canım cumayı cumartesiye bağlayan gece

kızlar anca bu saatler gelebiliyorum çünkü mğlum çocuklar bide kelebein vede küçük kızkardeşimin kızı hasta oldu şimdide kelebekin oğlunu uyumaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…