yarın günüm var..arkadaşlarımı özledim ne zamandır görüşmüyoruz,hem bize hem de kuzularımıza iyi geliyor :) amaaa bir de cıslar var ki sormayınnnn :18: irade diye bir şey zaten kalmadıhafta sonu da cıvıttım.özellikle dün bimin cheesecake in den yedim 2 dilim,normal cola içtim,poğaça,gevrekvs. yedim ...off off ondan sonra denizde çekilmiş resimlerime baktım.bakmaz olaydım ay! millet denizde balina var diye resmimi çekmeye kalkmadı Allahtan,bir de mayom siyah-beyaz
slm kızlar karşınızda bir yorgun savaşçı var..Dün gece geldik eve çok şükür düğünümüz güzel geçti ama hala yorgunluğumuzu atamadık.Aynı gün antepe gidip gelince vucudumuz davul gibi oldu.Ayaklarım hamileliğimdeki gibi şişti.Gelinimizle damadımızı orda bıraktık.Onlarda yarın sabah kahvaltıya gelecekler bize sonra evlerine geçecekler.Geçmişe bakamadım neler yaptınız acaba
bazen öyle dengesizlikler oluyor malesef bende bu tartı durumunu henüz anlamış değilim yesemde yemesemde aynıDün akşam ablamlar geldiler.yemekten sonra 22.30 gibi..malum şimdi yaz..geç yatılıyor..sağolsun gelirken tatlı alıp gelmişler.sütlü tatlılardan.1 kase supangle yedim.sonra da onlar gittikten sonra üstüne 30 dk egzersiz yaptım artık ne kadar etkili olur bilmem ama bu sabah tartıldım,geçen haftayla aynı çıktım fakat dün 500 gr. artı çıkmıştım,bugün o 500 gr. gitmiş :26: supangle yediğim için ve dün öğlen ½ paket peti bör yediğim için gitti herhalde,nasıl bir dengesizliktir bu anlamadım gitti
Bu sabahta ½ kase profiterol yedim sonra da kuvvetli bir kahvaltı yaptım
Saol tatlım Allah razı olsunİpekcim gecen cumadan itibaren yaptığım sporları sana mesaj gönderdim canım. Allah mesut etsin kardeşini.
Gelelim bana. Dün gece hiç uyuyamadım. Çok yorgun olmama rağmen 1 de yatabildim ancak 3 te uyandım ve bir daha uyuyamadım. sabah 6 gibi yürüyüşe çıktım yine. Yürürken bizim okuldan emekli olan türkçe öğretmenimizle karşılaştım. Muhabbet ederek yürüdük birlikte. zaman nasıl geçti anlamadım. Bana buralarda oturan bir yürüyüş arkadaşı lazım 2 kişi çok keyifli oluyormuş yürümek.
Canım ben mısırda yürüyemiyordum çok burası benim için nur nimet şu an onun için fırsatı çok iyi değerlendirmek istiyorummaaşallah buradada yürüyecek bir yer olsa yürümeyi çok severim okadar ev var bir yürüyüş parkı yok
Öyle olur canım eskiden kızım uyumazdı şimdi ben zorla uyandırıyorum tabi gece geç yattığı içinsıcaktan uyuyamıyorum artık. Yatakta dön dön dur. Canım çok fazla yemek istiyor kendimi zor tutuyorum. Emzirmeyi bırakmadan kesintisiz 2 saat uyuyabilsem derdim kızım uyutmazdı şimdi kızım sabaha kadar uyuyor ben uyuyamıyorum.
Canım senden haber aldığımız için sevindim doğunca bizim yerimizi de vur totosunaay okadar yazdım uçtu havaya.
adımı duydum hemen geldim..perişanım bulantı sıcak yeni ev..ablam saolsun Allah ondan razı olsun,o olmasa ne olurdu halim.tatilinide benim yüzümden istediği gibi yapamıyor çok üzülüyorum ama elimden bişey gelmiyor..sürünüyorum herşey ağzımda metalik bir tad bırakıyor sudan bile midem bulanıyor.o mercimeğinde alacagı olsun dogsun totosuna totosuna vuracam neydi acelen ben seni müsait bir zamanda doguracaktım zaten die
saphiracım paylaşıma baktım bizim takımın listesi eklenmemişti. Ben de kilomu tekrar yazdım. sabah yürüyüşten hemen sonra tartıldığım için öyle çıktı belki anlamadım ama okuldan geldiğimde 80.0 idim tartıda
Hayırlı olsun klavyen ve mouse kaçamak mı yaptın sen neden artı çıktınslm
teyzenin perdelerini arıcaz diye evi dökmüştük ortaya neyse bilgisayar yerde sehpanın üstünde çünkü yer yok ben otururken 1 ay olmadıydı mouse alalı bir kırıl 2-gündür öylesine idare ediyorum bugün kardeşim kendisine flaş bellek alacakmış indirime girmiş kipada dedim banada kablosuz klavye ve mouse al dedim almış gelmiş everest güzel ama bahaneyle değişti iyi olduya niye kimse uğramıyor ben ring yapar gibi dönüp dolaşıp hep kendi başıma yazıyorum zaten kilo aldım 91.8 çıkıyorum çok moralim bozuk kimseciklerde yok
Geçmiş olsun inş bişeyi yokturewet yine kimse gelmemiş bugün pikniğe gittim yeni geldik ayaklarım kopuyor süreyya tabiat parkı harika bir yer önünde akarsu bütün gün suda yürüdüm desem yeridir manisa yolunda izmirlilere tavsiyemdir
ama kötü bir haber aldım cnm çok sıkıldı teyzemleri aradık gelince oğluna kene yapışmış çok üzüldüm allah korusun yarabbim çok korkuyorumhiç ellememişler doktora gittiler daha çıkmamışlar
Bugün sabah yine 5 te uyandım. 6ya 10 kala yürüyüşe çıktım. 90 dk tempolu yürüyüş yaptım. o saatte hava çok güzeldi esiyordu. eve gelip duş alıp giyinip dışarı çıktım ki ortalık cayır cayır yanmaya başlamış bile. Bu yaz işimiz çok zor gerçekten. haziran ayında bile böyleyse havalar...
hoşgeldin canım
bir ömür boy mutlu olsunlar inşallah
ben sahalara geri döneyimde o kupayı elinden bi alayım***7. TAKIM SPOR BİLDİRİMLERİ***
SAPHIRA (85.1/85/0.1/%0.12)......220 DK
Saliss (101/100,0/1/%1).......120 DK
Pasam3405 (85/85/0/%0).....450 DK
Ecemavi (72.5/72.5/0/%0).....0
Angiera (81.2/81.2/0/%0......325 DK
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65).....570 DK
Başta kendimi olmak üzere bütün spor yapan arkadaşlarımı kutluyorum
eline sağlık canım ve tebrik ederim***7. TAKIM SPOR BİLDİRİMLERİ***
SAPHIRA (85.1/85/0.1/%0.12)......220 DK
Saliss (101/100,0/1/%1).......120 DK
Pasam3405 (85/85/0/%0).....450 DK
Ecemavi (72.5/72.5/0/%0).....0
Angiera (81.2/81.2/0/%0......325 DK
İpekyol51(77/76.5/0.5/%0.65).....570 DK
Başta kendimi olmak üzere bütün spor yapan arkadaşlarımı kutluyorum
rica ederiz tatlım,yoğundun normaldirkızlar spor listesi geciktiği için özür dilerim cuma günü yetiştiremedim neti açmaya değil pc nin yanından geçmeye fırsatım olmadı.
Unutmadan hatırlatmak ve fikrinizi almak isterim.Spor bildirimlerinde spor içerikli olmayan bildirimler oluyor çarşı pazar gezmek veya dışarda dolaşmak gibi tabi içeriğini sorgulamak bana düşmez ama malum bunlar spordan sayılmıyor.Yürüyüş yaparken bile tempolu yürünmezse spordan sayılmıyor.O nedenle isterim ki spor bildiriminde gerçektem tempolu yaptığımız yürüyüşleri ve egzersiz dk larını dahil edelim ne dersiniz.Bildirimleride ona göre yapalım.
Birde bildirimler lütfen özel mesaj atılsın aksi halde ben mesajları arayıp bakmak zorunda kalıyorum.
11 Haziran haftası
pazartesi...Saphira....yapıldı
salı...Saliss....yapıldı İpekyol
çarşamba...ipekyol...yapıldı
perşembe...ecemavi ...
cuma...Paşam...
18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera
salı...Saphira
çarşamba...saliss
perşembe...ipekyol
cuma...ecemavi
Listenin son hali bu canlar.Çok izinlimiz var maalesef... 11 haziran haftasında perşembe ve cuma sayımı hala yapılmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?