- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
yarın pikniğe gitcez kanat istedim derisini yemediğim için sorun olmaz diye düşünüyorum birde patates salatası yapcam biraz öğle yemeğine sabahta yarım gevrek yicem domates lor zeytin bide biraz önce lungo yedimöylesine kapağına baktımki bedava çıktı
slm
teyzenin perdelerini arıcaz diye evi dökmüştük ortaya neyse bilgisayar yerde sehpanın üstünde çünkü yer yok ben otururken 1 ay olmadıydı mouse alalı bir kırıl 2-gündür öylesine idare ediyorum bugün kardeşim kendisine flaş bellek alacakmış indirime girmiş kipada dedim banada kablosuz klavye ve mouse al dedim almış gelmiş everest güzel ama bahaneyle değişti iyi olduya niye kimse uğramıyor ben ring yapar gibi dönüp dolaşıp hep kendi başıma yazıyorum zaten kilo aldım 91.8 çıkıyorum çok moralim bozuk kimseciklerde yok
xeyrocanla ilgili de izin almıştı filan yazıldı ancak ben biraz önce baktım en son mesajı ayın 9 unda.Ayın 6 sına kadar olan 3 günlük mesajlarına baktım,her hangi bir izin isteme durumu olmamış.Acaba daha önce mi izin istedi?sadece bir mesajında erkek tarafı da gelecek yarın işimiz zor.girebildiğim kadar girerim filan yazmış yanlış hatırlamıyorsam..ama hiç girmemiş..yarın bildirim yapacak mı acaba :26: yarın bildirim yapmazsa izinli sayarız,haftaya kadar gelir herhalde
canım bu msj dan sonra geçmişe baktım gerçektenden gönderdiğim mesaj gelmemiş pazar günü acil olarak evden çıkmak zorunda kaldım ama hızlı bir şekilde mesaj yazıp 2 hafta olmuyacağımı beni izinli yazmalı istemiştim.cuma günü şükür buradaki düğünümüzü yaptık çok güzel geçti.kardeşimi götürdüler haftaya erkek tarafında düğün var bizde salı günü yola çıkacağız inşallah pazartesi paylaşıma başlarım şuan annemdeyim arada girmeye çalışırım.
saphıra senin diyetinde ekmek yoktu diye hatırlıyorum ben ama:44:
kahvaltılarıma ekmek koyduğumu yeni mi farkettin tatlım?baya oldu ben kuru yemiş yerine ekmek yiyorum kahvaltıda.çok saç dökülmesi sindirim sorunu yaşıyorum diğer türlü
kahvaltım:
2 kayısı yumurta
1 dilim kepek+1 dilimin sadece dış kabuğu
krem peynir
3-4 zeytin
çay
gerberam yaz dönemi olduğu için bir de takımda izinli sayımız çok olduğu için h.sonları pek tenha oluyor..ben de yoktum..dün çeşmeye gittik sabahtan.malum babalar günüydü,babamlarda yazlıktalar. bizim için güzel bir babala günü oldu,hem eşimin hem babamın babalar gününü çok güzel bir şekilde geçirdik.en .çok kuzuş eğlendi.su kuşu denizden çıkmak istemedi hiçdün gece geç geldik eve sonra da ölü gibi uyumuşuz.şimdi de kahvaltımı yaptım geldim
canım bu msj dan sonra geçmişe baktım gerçektenden gönderdiğim mesaj gelmemiş pazar günü acil olarak evden çıkmak zorunda kaldım ama hızlı bir şekilde mesaj yazıp 2 hafta olmuyacağımı beni izinli yazmalı istemiştim.cuma günü şükür buradaki düğünümüzü yaptık çok güzel geçti.kardeşimi götürdüler haftaya erkek tarafında düğün var bizde salı günü yola çıkacağız inşallah pazartesi paylaşıma başlarım şuan annemdeyim arada girmeye çalışırım.
selam canlar herkese iyi haftalar
sizin de babalar gününüz güzel geçmiş ne güzelSelam kızlar
haftasonu herkes babalar günü diye pek yoktu ortalarda galiba. Ben de bilgisayarı dahi açamadım haftasonunda. Cumartesi kızımla foruma gittik eşime hediye almak istiyordum kızım da eğlendi bayağı ama çok yorucuydu
Pazar günü de çiçekli köye gittik kahvaltıya. Orda biraz ipin ucunu kaçırdım sanırım.
oh ne güzel.ben de kuzuyla dışarı çıkmak için havanın serinlemesini bekliyorum 19.00 civarı çıkıyoruz,21.00 gibi giriyoruz eveBugün sabah yine 5 te uyandım. 6ya 10 kala yürüyüşe çıktım. 90 dk tempolu yürüyüş yaptım. o saatte hava çok güzeldi esiyordu. eve gelip duş alıp giyinip dışarı çıktım ki ortalık cayır cayır yanmaya başlamış bile. Bu yaz işimiz çok zor gerçekten. haziran ayında bile böyleyse havalar...
Sıcak hava bile iştahımı kesmedi ama sanki.
Bugünkü yediklerimi yazayım bu arada.
sabah
1 bardak süt 2 haşlanmış yumurta
Öğlen
Tavuklu salata yoğurt
Akşam da köfte ve yoğurt yiyeceğim bakalım araya başka şeyler girmezse...
kahvaltım:
2 kayısı yumurta
1 dilim kepek+1 dilimin sadece dış kabuğu
krem peynir
3-4 zeytin
çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?