Hadi bakalım elimden kupayı alacağın günleri dört gözle bekliyorumben sahalara geri döneyimde o kupayı elinden bi alayım
şaka bi yana tebrikler hepinize ben spor yapamadım hiç
eline sağlık canım ve tebrik ederim
rica ederiz tatlım,yoğundun normaldir
yok onlar spordan sayılmıyor tabi hatta ev işleri de sayılmıyor diye biliyorum.Mutlaka enerji harcıyoruz onlarla da ama düzenli spor gibi olmuyormuş.Ben de kızımla 2 saat dışarıda kalıyorum,aktif bir şekilde peşinde koşyorum ya da top filan oynuyorum onunla ama 30 dk spor aletlerinde spor yaptım diyorum.doğrusu böyle gibi geliyor bana
günaydın
tamam canımMerhaba ben salihanın kardeşyim kendisiinin dün partisi vardı sonrada süpriz olarak denize gittiler arkadaşlarıyla sizden cumaya kadar istiyor
tamam canımben sayımımı yaptım canım cumayı cumartesiye bağlayan gece
oh iyi yapmışsın canım,hazır yemek onlara çok güzel gelir şimdi :) Maşallah canımgelinimizle damadımızı yeni uğurladık artık evlerine gitttiler.Börek ve kurabiye yaptım yanlarında götürsünler diye.Kuzucuk birde gidip evini temizleyecek şimdi tozlanmıştır mutlaka alışveriş yapacaklar atıştırmalık bişeyler olsun dedik yanlarında.Çiçeği burnunda gelin.Eski günlerimi hatırladım ya hu.Dile kolay dün gibi ama haftaya 4 yıllık evli olacağız
Geçmişe şöyle bir göz gezdirebildim ancak.
İpekcim yapmışsınız düğünü Allah bir yastıkta kocatsın mutlu mesut inşallah.
Bu arada pazartesi sayımı bendeymiş sanırım. yarın yapabileceğim sayımı haberiniz olsun kızlar.
Ben şimdi alışverişe devam edeyim. Para harcamak neden bu kadar keyifli bilmem ama çok mutlu oldum bugün ya. Elbise dışında bir sürü ıvır zıvır aldım kendime elbiseye vereceğim paradan daha çok harcadım. Terapi gibiçok mutlu oldum....
Bu arada saphiracım sen de izmirdesin bana tavsiyen var mı elbise konusunda arkadaşımın nikah kokteyl olacak abiye değil de düz şık siyah elbise düşünüyorum. Nerelere bakabilirim bana fikir verirsen sevinirim...
Yarın görüşmek üzere. İyi bakın kendinize...
ne güzel bir haber ohh gez eğlen alışverişin keyfini çıkarKızlar daha eve gidemedim
Arkadaşımın düğünü için kıyafet bakıyorum dışarda o kadar çok mağazaya girdim çıktım ve o kadar çok elbise denedim ki. Beğendiklerim var aralarında ama çok pahalı. İyi haber artık 44 bedenlere çok rahat giriyorum.
Şİmdi mola verdim alışverişe bir kafede oturdum yanımda bilgisayarım ve vınnım da vardı aklıma geldi haber vereyim dedim. Beni bugün izinli sayın lütfen.
Geçmişe şöyle bir göz gezdirebildim ancak.
İpekcim yapmışsınız düğünü Allah bir yastıkta kocatsın mutlu mesut inşallah.
Bu arada pazartesi sayımı bendeymiş sanırım. yarın yapabileceğim sayımı haberiniz olsun kızlar.
Ben şimdi alışverişe devam edeyim. Para harcamak neden bu kadar keyifli bilmem ama çok mutlu oldum bugün ya. Elbise dışında bir sürü ıvır zıvır aldım kendime elbiseye vereceğim paradan daha çok harcadım. Terapi gibiçok mutlu oldum....
Bu arada saphiracım sen de izmirdesin bana tavsiyen var mı elbise konusunda arkadaşımın nikah kokteyl olacak abiye değil de düz şık siyah elbise düşünüyorum. Nerelere bakabilirim bana fikir verirsen sevinirim...
Yarın görüşmek üzere. İyi bakın kendinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?