- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Banu kizkardesimi if e baslattim.ikinci ogretim okuyodu aksam yemekleri hep 9 10.iyi gidiyo simdilik her aksam menu veriyo banaif kalp ben
Celallenme kiraz duduslumsabah yediğim iki dilimin bir dilimini öğlene kaydırıcam
ama ben korumadayım ortada anlaşalım pazartesiye göre olsun yaacmaya göre eksiiiiiiiiiii
ohh misHazır gibiyim ballı çörek dün kişisel temizliğimiz kaş manikür de halledildi bu akşam yaprak sarmaya gidiyoruzSen nasılsın
Eki Görüntüle 2144633
İstedin oldu bak bu kadar işte bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo yeterki yeterki işte herşey senin elindegünnayydınnnn geçmiş yeni bitirdim..
Sular içiliyor @MiuLego aklında kalmasınn fena içiliuyor hem de.. Ben de 0,50 bitirdim artısı vardır..
Bu arada ben de halen sökülemedim sadece hergün 1 damla geliyor gerisi yok.. Kafayı yicem.. 1 haftadır böyle.. Ramazana kadar sökülüp de bitse bari.. Şiştim iyicene..
Akşam Bu arada hızlı 2 saat toplam 3,5 saate yakın yürüdüm..Whiteblacklife
zati minnacık eksi yazdım ben sana yanlış mıama ben korumadayım ortada anlaşalım pazartesiye göre olsun yaa
Kuzum benim de gecikti 3 4 gün havalar tetikliyor hepSanırım bu ay havadan mıdır bir tür geçiş döneminden özellikle PKO olunca regl olma sürecini etkiliyor gibi geldi bana.. Bilemedim inşallah öyledir çok kötüyüm Zaten 3 hafta gecikti 1 haftadır da sökülemedim(
ben oldum kıskandın mıııııııııııKuzum benim de gecikti 3 4 gün havalar tetikliyor hep
Ben olacak mıyım acaba bayağı oldu aslında olmuyorumben oldum kıskandın mııııııııııı
Darisi bizlereben oldum kıskandın mııııııııııı
Emzirirken çay içmiyoruz ya acaba süt yapan bitki çayları da yasak mı
Yok canm rezene vs vs vs icebiliyosunEmzirirken çay içmiyoruz ya acaba süt yapan bitki çayları da yasak mı
Ben olacak mıyım acaba bayağı oldu aslında olmuyorum
Darisi bizlere
Sen imkansız aşklar için yaratilmissin miummmaraştırmıştım kuzum iğde de sağolsun anlatmıştı günde 1 kupa için diyordu
o nasıl oldu sağlam da kahvaltı edersin sen halbuki
hayııııır hedefim kalsın bağ kurduk biz onla.. imkansız aşk bizimkisi..
56.6miu
bir de tuttururmuşum hedefi düşünseneSen imkansız aşklar için yaratilmissin miummm
Kilo alıyormuş diyet yapmayacak biraz kontrollü gidecek dimierken değil mi sana daha gülbe?
hihuahuahuahuah çok çalışın sizin de olsun
regl den bahsetmiyor muyduKilo alıyormuş diyet yapmayacak biraz kontrollü gidecek dimiAk kelebek
Bence tüttürürsün ya olmasa bile yaklaşacaksın yani eminim benbir de tuttururmuşum hedefi düşünsene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?