sigara mı tüttürüyoruz esraaaaaaaaaaaaaBence tüttürürsün ya olmasa bile yaklaşacaksın yani eminim ben
Eflal sabah iki dilim.ye ama başka karbon olmasın ama iki öğünde karbon almak ciksss
Bilmiyorum ki kızımda hemen olmultum 47. Günde sonra 60 sonra da düzenli devam etti bunda daha tık YÖK regl den bahsediyroyummerken değil mi sana daha gülbe?
hihuahuahuahuah çok çalışın sizin de olsun
Her çocuk farkli oluyoBilmiyorum ki kızımda hemen olmultum 47. Günde sonra 60 sonra da düzenli devam etti bunda daha tık YÖK regl den bahsediyroyumm
Bilmiyorum ki kızımda hemen olmultum 47. Günde sonra 60 sonra da düzenli devam etti bunda daha tık YÖK regl den bahsediyroyumm
Kıskandım tartı oynamıyor eksi 1.5 kaldı uyuz cumaya 2 olmalı yoksa kendimi atacağım balkondanben oldum kıskandın mııııııııııı
Kıskandım tartı oynamıyor eksi 1.5 kaldı uyuz cumaya 2 olmalı yoksa kendimi atacağım balkondanben oldum kıskandın mııııııııııı
spordan o ödem fazlası var ve regl ödemi.. sporunu hafiflet bebişimNe
Kıskandım tartı oynamıyor eksi 1.5 kaldı uyuz cumaya 2 olmalı yoksa kendimi atacağım balkondan
Bol bol rezene icebilirsin hem süt yapar hem bebeğin gaz sorununa birebirdir hemde meta hızlandırır kayısı çayı icebilirsin kabızlık problemine varsa yada bebeğinde varsa ona fayda eder süt artırır ıhlamur icebilirsin bunlardan zarar değil fayda gelirEmzirirken çay içmiyoruz ya acaba süt yapan bitki çayları da yasak mı
Teşekkürler şekerim bir gelin ablası kolay olunmuyorÇok süslüsün
ama ben korumadayım ortada anlaşalım pazartesiye göre olsun yaa
ohh misgelin başını kaynın mı yapcak
yaprak sarmamıayy kolay gelsin
ben iyiyim aynı işte
İstedin oldu bak bu kadar işte bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo bravooooooooooooo yeterki yeterki işte herşey senin elinde
Kuzum benim de gecikti 3 4 gün havalar tetikliyor hep
ben oldum kıskandın mııııııııııı
Ben olacak mıyım acaba bayağı oldu aslında olmuyorum
Darisi bizlere
Şuan bile yuzdem 2.5 yapacak tabi ki spor vayti yenmek kolay mi@Lunya vaytı yenmek için 7/24 spo yapıyormuşo yüzden gelemiyormuş buralara.. lunya bak vaytın kilosu takılmış
Yarın sporu hafif tutacağım 1500 ip atlarim bide yürüyüş eklerim olur mu oyle@Lunya vaytı yenmek için 7/24 spo yapıyormuşo yüzden gelemiyormuş buralara.. lunya bak vaytın kilosu takılmış
bence sadece yürüyüş ip yok.. ama dinletemiyorum sanaYarın sporu hafif tutacağım 1500 ip atlarim bide yürüyüş eklerim olur mu oyle
Şuan bile yuzdem 2.5 yapacak tabi ki spor vayti yenmek kolay mi
Ben diyet için yazdım dün firmamızsındır belki diye regl diyorsan ben oğlanda 40 gün oldum 40 kim çıktıktan 5 gün sonra regl aldumregl den bahsetmiyor muydu
sanirim oyleesigara mı tüttürüyoruz esraaaaaaaaaaaaa
Ben diyet için yazdım dün firmamızsındır belki diye regl diyorsan ben oğlanda 40 gün oldum 40 kim çıktıktan 5 gün sonra regl aldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?