GElsin gelsiiiiinnn ooohhhhAy regli ye 5 gün var ama erken gelecek sanırım , ağrım var
Büşranın dediği olur yumurta yeme ama.. yoğurt ve yanına hafif birşeyAkşam toplantı varmış.çıkışım 8i bulur diyolar ne yicem ben ya akşam
Ben yedim doydum çok mutluyumOgle yemegi zamaniiii
Kız 143 mb varmış onu da harcıyim dimi :))Hippoşum gelmiş
Yerim onlarıBirisi 4.5 yaşında kızımda 14 aylık canim
Oy kıyamam sanaaaaa:)Kız 143 mb varmış onu da harcıyim dimi :))
Aradaki yas farkindan memnun musun vayt?nasip olursa ben de 3 yas istiyorumBirisi 4.5 yaşında kızımda 14 aylık canim
Kız aslında her ay bitiyo yeni gb alıyorum dedim bu ay almıyim gece eşimden girerim gündüz de işlerimi halledim.. sabah bi kalktı eşim onun netini de bitirmişim :))Oy kıyamam sanaaaaa:)
Benim ki de öyle kabanla oturuyorum. Devlet dairelerinin geçiş havalarında isitmayi kapatmasına ayar oluyorumofis buz gibi ya.. donuyorum.. nasıl bir hava bu hasta olcam bu soğukta
Bıçakla bi köşesine bastır açılır hemenYaaaa ton baliginin cekme halkasi koptu ayyyy
OkuldayimBıçakla bi köşesine bastır açılır hemen
özledik yenilensinBu gece yenilenicek inş..
Kız aslında her ay bitiyo yeni gb alıyorum dedim bu ay almıyim gece eşimden girerim gündüz de işlerimi halledim.. sabah bi kalktı eşim onun netini de bitirmişim :))
aynen.. klima açıcam buz gibi hava geliyor.. sıcak soğuk ayar hep kalsa ne var mal mıyız sanki biz istediğimizi açarızBenim ki de öyle kabanla oturuyorum. Devlet dairelerinin geçiş havalarında isitmayi kapatmasına ayar oluyorum
Ben çok memnunum Berna kıskançlıktan çekmedim öyle oğlum vurma falan yaşamadım ama 3 aylik. Hamile iken oğluma kardeşin olacak şöyle şlacak böyle olacak diye basladim doğuma kadar devam ettim doğum öncesi yaninama çağırıp kardeşinin dünyaya geleceğini onu terketmedigimi hastanede kalmam gerektiğini anlattim doğumdan sonrada herşeye oğlumu ortak ettim hiç sıkıntı çekmedim o yüzden benAradaki yas farkindan memnun musun vayt?nasip olursa ben de 3 yas istiyorum
en sinir olduğum şeyYaaaa ton baliginin cekme halkasi koptu ayyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?