Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bu gece yenilenicek inş..
özledik yenilensin
Kız aslında her ay bitiyo yeni gb alıyorum dedim bu ay almıyim gece eşimden girerim gündüz de işlerimi halledim.. sabah bi kalktı eşim onun netini de bitirmişim :))
eşininki de mi bitmiş hahaha son internet yiyici hippo
Benim ki de öyle kabanla oturuyorum. Devlet dairelerinin geçiş havalarında isitmayi kapatmasına ayar oluyorum
aynen.. klima açıcam buz gibi hava geliyor.. sıcak soğuk ayar hep kalsa ne var mal mıyız sanki biz istediğimizi açarız

Aradaki yas farkindan memnun musun vayt?nasip olursa ben de 3 yas istiyorum
Ben çok memnunum Berna kıskançlıktan çekmedim öyle oğlum vurma falan yaşamadım ama 3 aylik. Hamile iken oğluma kardeşin olacak şöyle şlacak böyle olacak diye basladim doğuma kadar devam ettim doğum öncesi yaninama çağırıp kardeşinin dünyaya geleceğini onu terketmedigimi hastanede kalmam gerektiğini anlattim doğumdan sonrada herşeye oğlumu ortak ettim hiç sıkıntı çekmedim o yüzden ben

öğle arası yürüyüş yapayım dedim.. yağmura yakalandım geri döndüm.. hem yürüyüş yapamadım hem pantolonum ıslandı çok.. zaten oda soğuk.. bacaklarım donuyor

of ya..

geldim sade kahve yaptım duble.. içtim mis gibi.. karnım da tok yaşasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…