-5 İLE Mİ GELİCEN NAPICAN LUNYA
GERÇİ VAYT KİLO VEREMİYOR TAKILDI hihuhuhuhauhauah caps lock yine açık kalmış
Yok lunya ben 5 göremem yüzde 5 görürsen bravooooooooooooo derim bacı bana 3 yeterYok ananın gözü
Bana layık göre göre 5 i mi gördün
7 dir o, belki 8 bilemedin 10
Kızlarrr dün spor yapamadım ama sizin için direniyorumyenecegiz Allah'ın izniyle
Yağ mı kaldı bende
Cuma günü pansuman için açacağım gösteririmsol ayak basparmak tırnağı, gitmiştir belki 10 Gr
Bende hiç %5 ı görmedimYok lunya ben 5 göremem yüzde 5 görürsen bravooooooooooooo derim bacı bana 3 yeter
Heya gitti caaanim emzik
Amin inşallah canım Allah razı olsun
Amin Allah razı olsun
Amin canım tek ihtiyacım sabır ve zaman..
Bence gençken peşpeşe doğurup defteri kapatacan burnun b.k a batmışken çıkarmıycan 3-4 tane yapıcan
Allah razı olsun Efserim çok özlemişim buraları yaa bende yakalıycam eski düzeni inşallah
Oy habdem hakkında ne hayırlıysa Rabbim onu nasip etsin.gel buraya ihamal etme.insan küresine kapanınca acı sadece onda herkes mutlu herkes lay kay lon sanıyo ama hayat herkesi farklı sınıyo işte
Hacıı akşam bizm eve topla kızları en iyisi
Hoşbulduk sherry Allah razı olsun çok özlemişim sizi..en son 67.5 kadar inmiştim şimdi 75 e yakınım bakalım en azından dönmem lazım zarardan
Allah razı olsun canım benim
Son durum ne bilmiyorum ama hamilesin işte :)
Yok yok kirmizi kirmizi geliyo kendileri basbaya oldumTam olmadıysa hala hamile olabilirilk oğluma öyle oldu regl oldum diye ağladım sonrası
Gecmis okumaynca olacagi bu
Ohh spor iste.nere gidiyon bayramaaaYürüyom daha işe gidemedim.. bayram için bilet falan aldım.. yürüyüş olsun diye de yürüyerek gittim geldim.. ayaklarııığğğğm
Hoşbulduk sherry Allah razı olsun çok özlemişim sizi..en son 67.5 kadar inmiştim şimdi 75 e yakınım bakalım en azından dönmem lazım zarardan
bend egüçlü kaıdn olmak istemiyorum artı
mıy mıy olmak istiyorum
Şerri annen ile yüzles balım hissettiklerini neler yaşadığını bunun senin hayatını ne hale getirdiğini anlat yüzles onla İnanki rahatlarsın
Aklında şu soru varken annem beni neden sevmedi insan bu soruyla yaşıyor
Ben hep düşündüm mesela beni neden istemedi
Çok mu kötu bı bebektim çok mu ağladım çok mu canını yaktım doğumda hep suçu kendimde aradım hatta küçükken bebekler altına kaka yapıyor diye istememiştir diye düşünüyordum sorularla yaşamak zordur çok iyi bilirim...
Suçu hep kendinde aramak insanlara kendini sevdirmeye çalışmak asla sevilmeyecegine inanmak u adamı yıkıyor biri karşıma çıkıp seni sevmiyorum diyince beni doğuran kadın bile sevmemiş o mu sevecekti bak bu da seni sevmedi o kadın gibi demek suc senin sen kotusun derdim kendime şuan daha iyiyim kabullenmek zor oldu ama kabullendim
Evet açsın belli açlık kafaya vurmuşOfff sabah sabah doydum sanmistim sonra aciktim oglenki kabakla da doymadim.aksam da doyacak bisey yiyemicem muhtemelen.
Ne guzel ac kaldim bee.cok sekil ac kaldim haa hic boyle guzel ac kalinmamistir.
Anamgilin yanına balıkesirOhh spor iste.nere gidiyon bayramaaa
Yogurt ve ben? Salata yerim.haa bi de sebzeli turlu kaldiydi dunden tabi esim bugun yemediyse ondan yerim patateslerini ayirip.ya ben tavuk yemiyon kv tavuk yapacak yanina yine kabak var onu da yiyesim yok valla.Evet açsın belli açlık kafaya vurmuş
Akşam neden aç kalıyorsun? Kocaman salata ve yoğurt yesene sen
Anamgilin yanına balıkesir
Korka şerri ben inaniyorum çok.iyi bı annesin hepimiz bağırıyoruz çocuklara kötülüğüne yapmıyorsun ki bazen bizde insanız yolumuz sasiyor işte keşke sasmasa....sendede mi benzer bişi vardı vaytım. çok şaşırdım bilmiyordum.
anneme bu soruyu sormama gerek kalmadı. kendisi açıklıyor zaten. seni istememiştik hatta baban kız bebekleri senden sonra sever oldu. çok tatlı sevimli bi bebektin herkes yolda durur severdi seni kimseler ellesin sevsin dokunsun istemezdim çok severdim filan anlatırdı.
ama bilmiyorum vaytım yetmiyor. şimdi anneme beni neden istemedin diye mi sorayım ? yaşlı kadını neden üzeyim? ama biliyor musun araşmadığımız konuşmadığımız bazen bir ayı geçiyor. öyle alışmışm ki yokluğuna iyi olsun yeter diyorum bu da bana yetiyor. o da aramıyor pek. konuşmuyoruz. ama kvgamız vs de çok yoktur. gerçi bi defasında beni en çok üzen evladım sensin demişti. çok dokunmuştu o bana. varsın biricik oglunu sevsin o. küçük abimi. oysaki en çok üzen de o olmuştu annemleri. kabullendim ben vaytım varsın böyle olsun. şimdi korkum annem gibi bir anne olmak. kızıma çok bagırırken yakalıyorum kendimi. özellikle belli dönemlerimde. öyle pişman oluyorum ki sanki küçülüp küçülüp yok oluyorum minicik bebe karşısında. annem gbi olmak sanırım en büyük korkum.
o babamdan çekerdi bize çektirirdi. aşırı dövmesi filan yoktu ama çok azarlayan bir kadın oldu hep..
benimde 2 oldu kaptancıksu 2 lt + 1 bardak oldu
sağol canım çok doydum valla :)Afiyet olsun mium
yok ya neden öyle diyorsun ki pamuk gibiler benceAyy ben pek beğenemedim ... sanki elvanlar cadı oluyorlar
ay kaptana bak herşeyi biliyorrr
ohhhhhhhhhhhhhh missssssssssssbenimde 2 oldu kaptancık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?