Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

-5 İLE Mİ GELİCEN NAPICAN LUNYA

GERÇİ VAYT KİLO VEREMİYOR TAKILDI hihuhuhuhauhauah caps lock yine açık kalmış

Yok ananın gözü
Bana layık göre göre 5 i mi gördün
7 dir o, belki 8 bilemedin 10

Sonuna kadar benim sütlü tatlım N Nana cıyım

N Nana kilo verme törelerimize karşı mı geldin başımızı öne mi eğdin sen

Ben de şerbetli tatlım N Nana cıyım
Neyse sütlü tatlısı daha güzeldi ben de sütlü tatlım diyeyim Ona

Kızlarrr dün spor yapamadım ama sizin için direniyorum yenecegiz Allah'ın izniyle

Tırnak çektirme diye yalan söyledi bence ,benden duymuş olma da galiba N Nana yağlarını aldırmaya gitti hastaneye

Yağ mı kaldı bende

Lunyanın tırnağı o kadar büyük değil ki,sen ne demek istiyorsun N Nana ya

Cuma günü pansuman için açacağım gösteririm sol ayak basparmak tırnağı, gitmiştir belki 10 Gr

Yok lunya ben 5 göremem yüzde 5 görürsen bravooooooooooooo derim bacı bana 3 yeter

Hayirlı olsunnnn

Altın emzik gitti

Ben calismalara baslasam mi

Miu banada takar mi

@MiuLego
Heya gitti caaanim emzik

Hosgeldin oncelikle canim sanirm anneniz vefat etmis basiniz sağolsun Rabb'im mekanini cennet etsin inşaAllah

Valla arayi cok acmak.istemiyorim ama bukadar erkende olmasin daha ya kizm 8.5 aylik teyzesi
En az 1.5 2 yasta hamile.kalsam iyi
Son durum ne bilmiyorum ama hamilesin işte :)
yok bacmmmm
Tam olmadıysa hala hamile olabilir ilk oğluma öyle oldu regl oldum diye ağladım sonrası
Yok yok kirmizi kirmizi geliyo kendileri basbaya oldum

Gecmis okumaynca olacagi bu
5 gun geçmişti
6. Gun regl geldi
Hamileyim sandim

sendede mi benzer bişi vardı vaytım. çok şaşırdım bilmiyordum.
anneme bu soruyu sormama gerek kalmadı. kendisi açıklıyor zaten. seni istememiştik hatta baban kız bebekleri senden sonra sever oldu. çok tatlı sevimli bi bebektin herkes yolda durur severdi seni kimseler ellesin sevsin dokunsun istemezdim çok severdim filan anlatırdı.

ama bilmiyorum vaytım yetmiyor. şimdi anneme beni neden istemedin diye mi sorayım ? yaşlı kadını neden üzeyim? ama biliyor musun araşmadığımız konuşmadığımız bazen bir ayı geçiyor. öyle alışmışm ki yokluğuna iyi olsun yeter diyorum bu da bana yetiyor. o da aramıyor pek. konuşmuyoruz. ama kvgamız vs de çok yoktur. uzaktayız çünkü sebebi bu. kızım dogdugunda yannda 1 ay kaldım yine gerildik. yine bi defasında beni en çok üzen evladım sensin demişti. çok dokunmuştu o bana. varsın biricik oglunu sevsin o. küçük abimi. oysaki en çok üzen de o olmuştu annemleri. kabullendim ben vaytım varsın böyle olsun. şimdi korkum annem gibi bir anne olmak. kızıma çok bagırırken yakalıyorum kendimi. özellikle belli dönemlerimde. öyle pişman oluyorum ki sanki küçülüp küçülüp yok oluyorum minicik bebe karşısında. annem gbi olmak sanırım en büyük korkum.
o babamdan çekerdi bize çektirirdi. aşırı dövmesi filan yoktu ama çok azarlayan bir kadın oldu hep..

Offf sabah sabah doydum sanmistim sonra aciktim oglenki kabakla da doymadim.aksam da doyacak bisey yiyemicem muhtemelen.
Ne guzel ac kaldim bee.cok sekil ac kaldim haa hic boyle guzel ac kalinmamistir.
Evet açsın belli açlık kafaya vurmuş

Akşam neden aç kalıyorsun? Kocaman salata ve yoğurt yesene sen
Ohh spor iste.nere gidiyon bayramaaa
Anamgilin yanına balıkesir

Evet açsın belli açlık kafaya vurmuş

Akşam neden aç kalıyorsun? Kocaman salata ve yoğurt yesene sen

Anamgilin yanına balıkesir
Yogurt ve ben? Salata yerim.haa bi de sebzeli turlu kaldiydi dunden tabi esim bugun yemediyse ondan yerim patateslerini ayirip.ya ben tavuk yemiyon kv tavuk yapacak yanina yine kabak var onu da yiyesim yok valla.

Korka şerri ben inaniyorum çok.iyi bı annesin hepimiz bağırıyoruz çocuklara kötülüğüne yapmıyorsun ki bazen bizde insanız yolumuz sasiyor işte keşke sasmasa....
Annen sevmiş seni de sevgisini belli edememiş şerri söylediklerinden bunu anlıyorum olsun oda yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…