Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sabah wc ye çıkamadım çok sinirliyim.. öğlen yine bisürü acı biber yedim fayda olsun diye.. dün de yemiştim wc de çok değişik acılı dakikalar geçirmiştim.. bugün gömün bence beni çukura

ya valla hergün wc olunca tartının gülmemesi gibi bir durum yok
cidden çok fark ediyor wc olayı

yogurtlasam olar mı kaptancık
missss olur
ne münasebet tabiki uzmicem uzmem herhalde üzmem canim uzermiyimki
vurun beni
Benim mide iyice küçüldü sanırım, yiyemiyom artık ama ben çok halsiz düşüyorum. Bu ara baş dönmesi vurdu beni,Arkadaşm sapsarısın git dinlen dedi
kuzu öğlen dinlen güzelce.. akşam geç yatma.. öğünlerine dikkat et proteini eksik etmemeye çalış

@MiuLego canımm ramazanda nasıl yapacaz puf nokta felan varmı
kuzucum ramazanda şöyle

sahur: yumurtalı peynir ve yeşillikli (ekmek var ise 1 dilim) (ekmeksizse cevizli) kahvaltılık gibi bir sahur

iftar: önce bir bardak su ve 1 kase çorba.. 10-15 dk ara ve bir ana öğün yemek abartmadan karbonsuz ve boool salata ve yoğurt.. dinlenerek acele etmeden yiyilecek..

spor iftara 1 saat kala falan olabilir ya da iftardan 2-3 saat sonra.. sporu asla ihmal etmeyeceğiz..

cuma tartıları da iftardan hemen önce tartılınacak

Hande gerçekten çok merak etmiştim seni geçecek iyi olacaksın hande . Fani dünyanın derdi bitmez, zalim insanları bitmez, bunlarla yaşamayı öğreneceksin. İlaçlarını kullan terapiye devam et bundan başka yol yok.
O evden o evlilikten kurtulmak yol da buna da imkan yok diyorsun.
Her zaman yaz içini dök lütfen dertler paylaştıkca insan hafifler.

Kasıktan bacağa vuran sancım var. Daha beş gün var halaya

anlaştık kaptancık

daha da güzel olacak mali

Bu hafta guzel olsun daha guzel insa

#dirensmy bu hafta 6 lı gorebilcekmiydi
ne demek görebilecek miydiçoktan görmeliydi bugün sabah bile görmeliydi.. bir yudum kaldı 6 lara zateno menülere hala nasıl göremedi 6 ları
@MiuLego şaka yapıyorum canim eksideyim ama cuma gelmeden eksiyi garantilemek istedim oyuzden dün detoks yaptim ins. Oyu bir yüzdeyle gelerek

Sen cagirirsan sevgilim gaca gaca gelirem
Sevincimden uçarak uca uca gelerem
ruhumu teslim ediyordum ben burda şaka şaka miu diyor

tamam gelsin harika eksiler gelsin yaşasın be
bend egüçlü kaıdn olmak istemiyorum artı
mıy mıy olmak istiyorum
+1

sevmiştir elbet sevmez mi ama belki de bana yetmiyor. ben biraz sözlerin insanıyım. eşimle de sorunumuz bu. sevgisini sözle belirtmez ama öfkesini kızgınlığını hep sözle ifade eder. sevgiye karşı bu kadar cimri iken sözlerde, öfke konusunda bu kadar cömert olmasını kaldıramıyorum.
kızıma bagırınca zaten ardından hemen özür dilerim. öperim severim beni affet derim. minik yavrum hiç anasına küsmez. inşallah annemle aramdaki gibi bir ilişkimiz olmaz kızımla. inşallah..

Aradığınız kişi temizlikte deterjanlarla kafa buluyor
yine mi temizlik
Hayirlı olsunnnn

Altın emzik gitti

Ben calismalara baslasam mi

Miu banada takar mi

@MiuLego
olar yap sen bakalım

ZAYIFLAMADAN NE ÇOCUK YAPMASI

Bende anlamadım canım asıl bugun bakacam yarın belli olacak ak ile kara dun çatma detoks oldu

Bu sabah kaç çıktı kız bana onu yaz dedim ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…