Amaan nerde bir banyoyu temizledim kaldım . Onu mu yapıyım bunu mu yapıyım bu pis duvarları napıyım diye düşünmekten hiç bir şey yapamadım daha. Pöf yeni temiz bir ev istiyorum benyine mi temizlik
olar yap sen bakalım
ZAYIFLAMADAN NE ÇOCUK YAPMASI
Bu sabah kaç çıktı kız bana onu yaz dedim ben sana
eflalim şu anda iyiyim bir anda ataklar halinde gelince cehenneme dönüyor hayatımHande gerçekten çok merak etmiştim senigeçecek iyi olacaksın hande . Fani dünyanın derdi bitmez, zalim insanları bitmez, bunlarla yaşamayı öğreneceksin. İlaçlarını kullan terapiye devam et bundan başka yol yok.
O evden o evlilikten kurtulmak yol da buna da imkan yok diyorsun.
Her zaman yaz içini dök lütfen dertler paylaştıkca insan hafifler.
neden YENİLCEN Mİ SEEEENBen ölü taklidi yapicam
Hadi beeHeya gitti caaanim emzik
Hosgeldin oncelikle canimsanirm anneniz vefat etmis basiniz sağolsun Rabb'im mekanini cennet etsin inşaAllah
Valla arayi cok acmak.istemiyorim ama bukadar erkende olmasin daha yakizm 8.5 aylik teyzesi
En az 1.5 2 yasta hamile.kalsam iyi
yok bacmmmm
Yok yok kirmizi kirmizi geliyo kendileri basbaya oldum
Gecmis okumaynca olacagi bu
5 gun geçmişti
6. Gun regl geldi
Hamileyim sandim
Daha iyi ol inşaalah canım. Zaten içtigin ilaca inanca daha etkili oluyoreflalim şu anda iyiyim bir anda ataklar halinde gelince cehenneme dönüyor hayatım
ama en başta söylemiştim ben doktora beni prozacla başlat o bana iyi geliyor diye
inanmadı selectra verdi
başımın ağrısından içimin sıkıntısından geberdim sandım
Elmayla sutum va Banu onlari da kurstan onceye sakladim 80 dk derse girmeden yicem inşallah. 11 gibi de yarim avuc kadar kuru uzumle leblebi yedim.idare ediyorum simdilik.aksami dusunuyom ben.berna sütlü kahve filan iç varsa canım
tüh ya aç kaldın
Hacıı akşam bizm eve topla kızları en iyisi
yarına supriz olsun kaptancık soylemeeeeeemmyine mi temizlik
olar yap sen bakalım
ZAYIFLAMADAN NE ÇOCUK YAPMASI
Bu sabah kaç çıktı kız bana onu yaz dedim ben sana
Miu beni listeye alsana ben zayifliyorum hacıneden YENİLCEN Mİ SEEEEN
UFFF MU OLCAN SEEEEN
OY KORKTUN MU SEEEENNNN
AY KIYAAMMAAAAAMMMMMMMM
Miu gelip cemkirmeden bi tane daha
harikasın beeeeeBu arada bi haftadan fazla oluyo esim eve su ekmege surulen kahverengi seylerden almisti.o gun sabah wc icin bitter yedim diye ondan yememistim.sonra da o gun bugun masanin üzerinde haa hic yemedim arada elim gitti.aman berna disinin kovugunu doldurmayacak belki de duramayacak kavanozun dibini siyiracaksin dedim yemedim
O anca dövsün, ne anlar sevüşmekten
demek öyleeeeeeeeeee
NEDEN HAFTAYA BENİ YENECEĞİNİ Mİ SANIYORSUNAbooo simay asıl haftaya isterim bunu
Koz valla super olmus ama profil ler fitin ne kadarda seksi güzel miunun pofidik olmus
Yemedim ki hiç yemedim tatmadım bileeeeeeeeYiyeydin bütün bahaneleri de saydıydım
Şaka bi yana yemicen tabi ki
Miu pofidik zaten
3 hafta
Bu hafta miu odemliydi
Asıl önümüzdeki 2 haftayı almam lazım
hayırdır sen saklanıyon mu? korktun mu sen?Aynen profilleri konustu ben bise yapmadim
Miu gelirse haber verin
Ben gideyim o oglen yemegine gitmisti
Acik menu tatli vardı onun orda
Kesin yememistir
Sinirlenmistir
Insa bi yesilcay icip gelir
Neyse ben biraz uzaklasayim suralardan saat 1 e geliyo o kesin gelir simdi
ne ödemiiiiiiiiiiiiiiii@hepfit sen gene de verebildiğin kadarını ver bakarsın miu ödemini atamaz yarın
aferin sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaMümkün mü la miunun pzt tartisini görünce bozdum zaten
Kızlar ınstagramda fit günlük var bilenler vardir. Elma kürünü paylasan bayan. Yine onun paylastigi e günlük protein diyeti var. Deneyen sonuç alan var mı?
Yok ananın gözü
Bana layık göre göre 5 i mi gördün
7 dir o, belki 8 bilemedin 10
Sen beni tutmuyor musun nasıl 7 10 yüzde istiyorsun bacı sen yaolur kabuuul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?