ben anlamam.. aç kalma.Yogurt ve ben? Salata yerim.haa bi de sebzeli turlu kaldiydi dunden tabi esim bugun yemediyse ondan yerim patateslerini ayirip.ya ben tavuk yemiyon kv tavuk yapacak yanina yine kabak var onu da yiyesim yok valla.
gelmeyen reglAbartılı açım çok açım ben bugün niye doymadım yaaa
ben de yicem yanımda 6-7 tane var :)
Bi kaç tencere sarma, 2 tepsi baklava, pilav etin yanında kuzu kuzu oturuyorum.
Lütfeeeennn bu kadar bonkör bu kadar anlayışlı kaptan olmaolur kabuuul
Adim cikti 9a inmez 8eHadi bee
1 gün oldu wc ye çıkamadım ciddi bunalımdayım.. inanamıyorum tüm yediklerim içimde imkansız bişey bu ya.. nasıl çıkamadım wc ye tövbe yaya valla hergün wc olunca tartının gülmemesi gibi bir durum yok
cidden çok fark ediyor wc olayı
Kasıktan bacağa vuran sancım var. Daha beş gün var halaya
sporsuz asla olmaz evet başlaaayogurdumu ve yedi hurmamı yedim. şimdiye kadar açlık skıntısı çekmiyorum. ama kızımdan artan tavada yumurta vardı onu da hüplettim.
su konusunda geri kaldım ama. 2. 500 ml yi içmeliyim hemen.
yarından itibaren de spora başlicam yeniden..
hedef 52 yazalım alayımMiu beni listeye alsana ben zayifliyorum hacı
yapamayacağını bildiğimden onun öylesine diyiveriyomSen beni tutmuyor musun nasıl 7 10 yüzde istiyorsun bacı sen ya
Lütfeeeennn bu kadar bonkör bu kadar anlayışlı kaptan olma, başkası olsa 15 diye tuttururdu
Ben de sali gunu ciktim en son1 gün oldu wc ye çıkamadım ciddi bunalımdayım.. inanamıyorum tüm yediklerim içimde imkansız bişey bu ya.. nasıl çıkamadım wc ye tövbe ya
şakaaaaBen de sali gunu ciktim en son
kaç kare yedin? benim evde var akşam yerim ben de etki etsin diye.Ama flava bi hafta etki etti haa gunde 2 3 gittim
Ula ziyaretçiler okuya okuya miunun wc sini pohunu mu okuyonuz etmeyin eylemeyin +18 diye bi bölüm var forumda
şakaaaa
ya nasıl duruyorsunuz ben çıldırırım ya.. alışık olmayınca çok değişik deliyor
kaç kare yedin? benim evde var akşam yerim ben de etki etsin diye.
her türlü seviliyorsam demek
yok la azaldı wc dyincedemek ki miunun wc si haber değeri yüksek bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?