ne ödemiiiiiiiiiiiiiiii
aferin sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
neymiş ki ben görmedim bile.. yazsana bir bakalım
Yarın herkese benden limonlu sodaheyecanla bekledim bu cevabi miu hemen cevap vermis ins ramazan guzel gecer
yaptim yedim bile harika oldu
Hu huuu harikaaaaa
aynen zayiflamadan zor bu isler
Cuma arefesi insan kaptanı kendine düsman eder mi yaaa
eyvahlar olsun anacım sen niye bu ka sinirlendim canım kaptanımmmm
#3haftabirincilik
#5haftaustuste
#canımkaptanim
#olacakbuisler
#miumakahve ısmarlayayım
Sabaha kadar arayı düzeltmek lazım
Yeter be totom acidıniye vuruyon
Saklanan kediyeee bayılllldımmmmmm
biri ankara dedi biri aşti dedi oyy oyyy
Vayyy vaaay vayyy yarın parti var desene
Dikmende oturuyodum bende canim ankaram
hey masallahhh
Yaa aç olmuyorum aslında ama halsiz düşüyorum. Bi ara kan değerlerime bi baktırsam iyi olucak galiba.Çalışınca çok zor oluyor malim, kilo verecek kadar az yemek ama halsiz düşmeyecek kadar çok yemek zor
O arayı bulunca hayat güzelleşiyor ancak
Protein candırKızlar ınstagramda fit günlük var bilenler vardir. Elma kürünü paylasan bayan. Yine onun paylastigi e günlük protein diyeti var. Deneyen sonuç alan var mı?
Aman yaa yazık kuzuya sakin dur kaza getirme bebenin üstüne8.5 aylik teyzesi cok kucuguz daha benm.yavrum bebek
Hic deme valla 5 gun 5 ay oldu desem yeridr
Geçmiş olsun lunyaYok ananın gözü
Bana layık göre göre 5 i mi gördün
7 dir o, belki 8 bilemedin 10
Kızlarrr dün spor yapamadım ama sizin için direniyorumyenecegiz Allah'ın izniyle
Yağ mı kaldı bende
Cuma günü pansuman için açacağım gösteririmsol ayak basparmak tırnağı, gitmiştir belki 10 Gr
Gel 3 gün bu listeyi uygulayın flavırım pzt sonuc ne olacak bakalım olur muProtein candır
Ben protein ağırlıklı besleniyorum 6 aydır,gayet iyi sonuç aldım
Ben de açımAbartılı açım çok açım ben bugün niye doymadım yaaa
Mide küçülünce açlık hissetmiyorum zaten ama işte yediklerimiz yetmiyor bazen demek kiYaa aç olmuyorum aslında ama halsiz düşüyorum. Bi ara kan değerlerime bi baktırsam iyi olucak galiba.
Liste nasıl?Gel 3 gün bu listeyi uygulayın flavırım pzt sonuc ne olacak bakalım olur mu
Oldu oldu artık koruma zamanıSabah ölçülerime baktım
Bel 65
Kalça 91
Göğüs 83
Oldu galiba artık
Hala azar azar 50’ye kadar gidebilir belki her hafta 200,300 gramOldu oldu artık koruma zamanı
Sabahları sıkı kahvaltı yapsam kurtarıcak günü ama sabahın köründe yenmiyo işte bişey iki yumurta yiyom o bile zulüm geliyo Allah affetsinMide küçülünce açlık hissetmiyorum zaten ama işte yediklerimiz yetmiyor bazen demek ki
Bi kan değerlerine bKtır, b vitaminine özellikle
Ben de yeni eve girdim, bi buraya bakayım Dedim, hibiskus içiyorumGızlar nörüyonuz?
Ben eve geldim, dinleniyorum, nana çayı yaptım mis gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?