Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

KAHVALTIDA HATTA HER OGUNDE TUKETMEMIZ GEREKEN YESILLIKLER

kilo vermenizi sağlayacak 3 yeşillik:

ROKA

Çok düşük bir kaloriye sahip olan roka, diyet uygulayanların vazgeçilmez sebzesi oluyor. Vücudun ihtiyacı olan pek çok vitamin ve minerali sağlayarak uzun süre tokluk hissi veriyor. Ayrıca diyet uygularken aç kalmadan dolayı oluşabilecek rahatsızlıklara engel oluyor ve sağlıklı bir şekilde zayıflamanızı sağlıyor.

DEREOTU

İçerisinde bol miktarda lif bulunduran dereotu, bu sayede açlık hissetmenizi engeller. Gün boyu tok kalmanızı sağlayarak, fazladan kalori almanızı önler. Dereotunu çiğ ya da yoğurt ile karıştırıp tüketebilirsiniz.

NANE

Nane sindirim enzimlerini uyararak vücudun daha fazla yağ yakmasını sağlar. Naneyi gün içerisinde yemeklerin yanında tüketebilir, ayranın içine koyarak ya da çayını yaparak içebilirsiniz.

Kızım uyumusken menü vereym
Sabah menü 11.00
2 haslama yumurta
1 er tutam dereotu roka
5 catal peynır
3 tane zeytın
1 catal helva
1 bardak acık cay
1 kucuk lokma ekmek(ılk defa ekmeksız bı kahvaltı yaptm ve acıkmadm 4 e kadar)
Ara ögun 3 te esımden kalan yarım portakal
Saatt 4 te 1 bardak tarcınlı süt
Aksam menü 18.00
1 kase yesıl mercımek corbası
Salata yapıcaktm ama malzemem bıtmıs
Su 2.5 lıtre
Spor 6 mil leslıe
10 dakka bolgesel
200 ip atlama
Whiteblacklife

Yarın herkese benden limonlu soda

Sabah 09.00
2 incir 2.5 bardak su
Saat 10.30
Menemen
2 dilim tbe
7 zeytin
Peynir
Tarçınlı süt

Ara 14.00
1 çay bardağı badem ve Antep fıstığı
2 gün kurusu
3 hurma

Ara 16.00
3 yk yulaf ile yoğurt içine 2 çilek

Akşam 18.45
Sulu köftenin Bulgurlu sadece suyundan içtim 1.5 kepçe
8 yk köz patlıcan

Su 3.5 lt
Spor daha yol ev temizledim ama en az 1 mil Leslie yapacağım
Whiteblacklife

Çalışınca çok zor oluyor malim, kilo verecek kadar az yemek ama halsiz düşmeyecek kadar çok yemek zor
O arayı bulunca hayat güzelleşiyor ancak
Yaa aç olmuyorum aslında ama halsiz düşüyorum. Bi ara kan değerlerime bi baktırsam iyi olucak galiba.

Geçmiş olsun lunya

Mide küçülünce açlık hissetmiyorum zaten ama işte yediklerimiz yetmiyor bazen demek ki
Bi kan değerlerine bKtır, b vitaminine özellikle
Sabahları sıkı kahvaltı yapsam kurtarıcak günü ama sabahın köründe yenmiyo işte bişey iki yumurta yiyom o bile zulüm geliyo Allah affetsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…