Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum ölçülerin güzel kilo almasan bile süper ama tabi ki dene ucunu bırakma
Yok canım bırakmam, koruma nasıl olacak acaba

Normal yaptığım diyet beni zorlamıyordu aslında, sabahı biraz çelitlendirsem koruma olur gibi ama bakalım
Çok özlediğim iki şey var, onları yiyeyim sonda diyete devam

Son düzenleme:
Ya kızlar benim bu hamilelikte bacaklar çok kalınlaştı incelme kilo verdikçe illa olacakta ben özel ne yapabilirim bacaklar ve simit için

Öğlen yesen mali?
Ben de sabah yiyemiyorum

Öğlen için akşamdan beslenme kutusu hazırlasan olmaz mı?
Yemek yapma düzeni diye bişey kalmadı kuzum.Akşamları hiç enerjim kalmıyo evi bildiğin poh götürüyo.ev öğrenci evi gibi. Bu hafta sonu bikaç yemek yapıp dolaba atmayı düşünüyorum bakalım en azından hazır yemeğim olur, işe de götürürüm bu sayede. Ama ne yemek yapabilirim bilmiyorum uzun uzun kafa patlatmam lazım ne pişirim diye

Sidoş bu zaten benşm normal diyetim, ben 6 aydır böyle besleniyorum, sabah ekmeği çıkar onun yerine kuru kayısı koy benimki oluyor

Ben çok memnunum, açlık hissetmiyorum ve yorgunluk da olmuyor, sabahki kayısı ec’ye iyi geliyor. Bir de aradaki kaçamaklar çok kilo yapmıyor çünkü zaten kalorisi bol bir diyet olduğundan kaçamaklar arada kaynıyor

Yeşil mercimek sisirir mi bilemedim sabah ki çayı helvayı sevmedim
Puanın:7

Yemeklerin suyunu tüketme en çok suyu geçer her şeyi
Aralar çok hurması badem fıstığı abartılı bunlar kilo vermeni azaltır
Su okey
Lessie 2 mil istiyorum en az senden
Puanın:5

Havuç salatası yap yoğurt ve cevizli, ben 1 kere yapıyorum dolapta.3 gün kalıyor sorun olmadan
Bir de mesela tavuk sote sebzeli, zeytinyağlı kabak,zeytinyağlı taze fasülye (canım çekti) yanına yoğurt (minik yoğurtlardan al yerken karıştırırsın) bir de beğendi yap üstüne ton balığı açarsın

Bir de brokoli al haşla bir sürü dolapta dursun birşey olmaz, yine yoğurtla çok güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…