- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Akşam geç ama işten anca çıkıyorsun biliyorumMenü şettireyim
Sabah 7.00
2 haşlanmış yumurta
3 tk labne
Öğlen 12.30
Bi armut
Bi kutu süt
4 ceviz
Akşam 19.00
Fırında 2 balık
Salata
Su 3 olur
44 dk tempolu yürüyüşWhiteblacklife @nehirnil111 @Esra_4378
Ben çok acıkıyorum ya ne yesem aralarda acabaYemeklerin suyunu tüketme en çok suyu geçer her şeyi
Aralar çok hurması badem fıstığı abartılı bunlar kilo vermeni azaltır
Su okey
Lessie 2 mil istiyorum en az senden
Puanın:5
Lessie yap balım başlangıç belli bir kiloya düşünce iple gram kalmaz merak etme şuan kilo vermen gerek sıkılasma kilo verdikten sonraYa kızlar benim bu hamilelikte bacaklar çok kalınlaştı incelme kilo verdikçe illa olacakta ben özel ne yapabilirim bacaklar ve simit için
Süt, yoğurt, muz, ceviz bunlar benim kurtarıcım ara öğün olarakBen çok acıkıyorum ya ne yesem aralarda acaba
Leslie devam aynenLessie yap balım başlangıç belli bir kiloya düşünce iple gram kalmaz merak etme şuan kilo vermen gerek sıkılasma kilo verdikten sonra
Kuruyemiş azaltmam lazım aynenSüt, yoğurt, muz, ceviz bunlar benim kurtarıcım ara öğün olarak
Kuzum çünkü öğle yemek yemiyorsun ben senle konuştuğumda öğle mutlaka yemek ye demiştimBen çok acıkıyorum ya ne yesem aralarda acaba
daha du bakem sabah olsun bi bekleYarın herkese benden limonlu soda
Puanın:10 şahane menü
Aç bekiyorum işte garanti olsun diye,daha du bakem sabah olsun bi bekle
Yok artk macera aramam kendimeAman yaa yazık kuzuya sakin dur kaza getirme bebenin üstüne
Perşembe spor sormuyorumMenü vereyim
Sabah 07.45
1 haslanmis yumurta beyazi
2 dilim hellim peyniri
7 zeytin
Salatalik
Ara 11,00
Yarim avuc kuru uzum leblebi karismi
Oglen 13.15
Actifryda pişmiş 2 kabak
5 zeytin
Ara 15.15
1 kutu süt
1 elma
Aksam 19.00
Cevizli salata
Oglene kadar 1 yesilcay ve sade nescafe içtim saat hatırlamıyorum.
Su 2 oldu
Spor 100 tanecik ipim var halim kalirsa leslie yapcam
Whiteblacklife
Haberim var bu defa sadece kahve icmissinjz nerede bazlama yeseydiniz yolardim seniAşırı doz miu aldım
Maşallah ya ne güzel vermişsin ben hayatımda hiçbir kiloda olmadım üç basamaklı kiloları görmedim çok garip bir duygu bu rakamları tartıda görmekKuzum çünkü öğle yemek yemiyorsun ben senle konuştuğumda öğle mutlaka yemek ye demiştim
Mesela sabah iki yumurtalı iki dilim TB ekmekli bol yeşilliklerle domates salatalık peynir zeytin ile kahvaltı caysiz
Ara kesinlikle meyve yogurt
Öğle mutlaka protein yemeği tavuk köfte et tavuk haşlama gibi yada sabah ekmek yemediğin günler karbonhidrat li yemekler nohut bulgur kısır bol yeşilliklerle
Ara cig kuruyemiş ama adetle mesela 5 findik 5 badem sade kahve veya kuru meyve ölçü en fazla 3 adet olacak şekilde yine kahve kahvenin tok tutma özelliğini ve meta hizlandirma özelliği icin
Akşam mutlaka sebze yemeği yanına yoğurt salata
Bu şekilde beslenmek inan sana sağlam.eksi getirecek 1 ayda 9.3 vermiştim ben böyle üstelik kilom senin ki kadar yoktu kilo oranı ne kadar yüksekse vermede o kadar yüksek oluyor
Daha küçükmüş tabi ki.düşündüğün yaşlar ideal..bu arada bi dip not bırakayım.eğer test idrarına azda olsa regl kanı karışırsa silik çizgi çıkabilir demişti doktorum vakti zamanındaHeya gitti caaanim emzik
Hosgeldin oncelikle canimsanirm anneniz vefat etmis basiniz sağolsun Rabb'im mekanini cennet etsin inşaAllah
Valla arayi cok acmak.istemiyorim ama bukadar erkende olmasin daha yakizm 8.5 aylik teyzesi
En az 1.5 2 yasta hamile.kalsam iyi
yok bacmmmm
Yok yok kirmizi kirmizi geliyo kendileri basbaya oldum
Gecmis okumaynca olacagi bu
5 gun geçmişti
6. Gun regl geldi
Hamileyim sandim
Maşallah şahane
Olsun önemli olan başlamak ve sen başladın gelecek o iki rakamlar yakında üzme kendini lutfenMaşallah ya ne güzel vermişsin ben hayatımda hiçbir kiloda olmadım üç basamaklı kiloları görmedim çok garip bir duygu bu rakamları tartıda görmek
İnşalalh daha dikkatli olacağım her gün birşey daha öğreniyorum
Haberim var bu defa sadece kahve icmissinjz nerede bazlama yeseydiniz yolardim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?