Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ya kızlar benim bu hamilelikte bacaklar çok kalınlaştı incelme kilo verdikçe illa olacakta ben özel ne yapabilirim bacaklar ve simit için
Lessie yap balım başlangıç belli bir kiloya düşünce iple gram kalmaz merak etme şuan kilo vermen gerek sıkılasma kilo verdikten sonra

Ben çok acıkıyorum ya ne yesem aralarda acaba
Kuzum çünkü öğle yemek yemiyorsun ben senle konuştuğumda öğle mutlaka yemek ye demiştim
Mesela sabah iki yumurtalı iki dilim TB ekmekli bol yeşilliklerle domates salatalık peynir zeytin ile kahvaltı caysiz
Ara kesinlikle meyve yogurt
Öğle mutlaka protein yemeği tavuk köfte et tavuk haşlama gibi yada sabah ekmek yemediğin günler karbonhidrat li yemekler nohut bulgur kısır bol yeşilliklerle
Ara cig kuruyemiş ama adetle mesela 5 findik 5 badem sade kahve veya kuru meyve ölçü en fazla 3 adet olacak şekilde yine kahve kahvenin tok tutma özelliğini ve meta hizlandirma özelliği icin
Akşam mutlaka sebze yemeği yanına yoğurt salata
Bu şekilde beslenmek inan sana sağlam.eksi getirecek 1 ayda 9.3 vermiştim ben böyle üstelik kilom senin ki kadar yoktu kilo oranı ne kadar yüksekse vermede o kadar yüksek oluyor

Menü vereyim

Sabah 07.45
1 haslanmis yumurta beyazi
2 dilim hellim peyniri
7 zeytin
Salatalik

Ara 11,00
Yarim avuc kuru uzum leblebi karismi

Oglen 13.15
Actifryda pişmiş 2 kabak
5 zeytin

Ara 15.15
1 kutu süt
1 elma

Aksam 19.00
Cevizli salata

Oglene kadar 1 yesilcay ve sade nescafe içtim saat hatırlamıyorum.

Su 2 oldu

Spor 100 tanecik ipim var halim kalirsa leslie yapcam

Whiteblacklife

Perşembe spor sormuyorum
Puanın:10

Maşallah ya ne güzel vermişsin ben hayatımda hiçbir kiloda olmadım üç basamaklı kiloları görmedim çok garip bir duygu bu rakamları tartıda görmek
İnşalalh daha dikkatli olacağım her gün birşey daha öğreniyorum

Daha küçükmüş tabi ki.düşündüğün yaşlar ideal..bu arada bi dip not bırakayım.eğer test idrarına azda olsa regl kanı karışırsa silik çizgi çıkabilir demişti doktorum vakti zamanında

Olsun önemli olan başlamak ve sen başladın gelecek o iki rakamlar yakında üzme kendini lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…