- 3 Mart 2011
- 2.647
- 12
- 108
Geldimmmmm Ecemavimmmm mezunummmmm daaa mezunummmmmmmmSanırım hayatımın en eğlenceli günleriydiii
Bu soruya
verdiğim bu yanıtı gördün mü tatlım.Perşembe günü uçağımız var perşembeden 20 temmuza kadar izin istiyorum ben tatlım
hadi geçmiş olsun ..gözün aydın
geçmiş olsun yorgun falanmıydı yada sıcaklardanda olmuş olabilir
gözün aydınbide güzel rahat bir iş bulursan değme keyfine
hatırladım bunları malum yerden hatta beğenmiştimde yanlış hatırlamıyyorsamçok güzel çıkmışsın
bugün bildirimi yapacağım canım burdaki havaalanı tadilatta olduğu için yarın sabah kardeşime geçeceğiz ordan uçacağızharikasın tatlım
anladım tatlım.o zaman sen bilirsin canım,erkes kendi bedenini tanır bilir sonuçta
valla sorma çok acıktım.bakalım bu akşam da yedim,göreceğiz ne olacağını
evet canım görmüştüm.O zaman bildirimini ne zaman yapacaksın perşembeden mi?
Canım sende benim gibi uzun süre Tr de olacaksın galibabende 3 ünde ankaraya gideceğim orda internet yok anca ağustosun sonu eylülün başında dönerim
maşallah tadilat misafir gezme hızlısınslm bugün pek uğrayamadım .. tadilat yeni bitti misafir geldi falan bide gezmeye gittik burası ne kadan tenha byle
bende gidiyorum mecburen ama merak etme temmuzda nev dönecekti safiş dönecektişenlenir buralar ben gelene kadar sizde boşlamayınofffsendemi takım kapanacak artık kimse kalmıyor neredeyse
Bir Motivasyon Sorunu Yaşıyoruz Toplucaa ben yokken herhes izine felan gitti galiba herkes tenha yazmış gerçekten tenha ama yapılacak birşeyler olmalı kızlarrrr keşkee bu üstümüzdeki rehaveti atabilsek(başta ben)
o zaman bu cuma geri dönmek üzere ayırırız seni de tatlım.En geç 3 Eylül Pazartesi tekrar paylaşıma başlarsınbende 3 ünde ankaraya gideceğim orda internet yok anca ağustosun sonu eylülün başında dönerim
çok izilmiz var tatlım maalesefBir Motivasyon Sorunu Yaşıyoruz Toplucaa ben yokken herhes izine felan gitti galiba herkes tenha yazmış gerçekten tenha ama yapılacak birşeyler olmalı kızlarrrr keşkee bu üstümüzdeki rehaveti atabilsek(başta ben)
tamam canımbugün bildirimi yapacağım canım burdaki havaalanı tadilatta olduğu için yarın sabah kardeşime geçeceğiz ordan uçacağız
Takım üyesi azsa kardeş takımlarla birleşilebilir kısa bir dönem geçen sene böyle bişey gündeme gelmişti
geçmiş olsun canımdün çok kaçırdım o yüzden bugün midem iflas etti.Çok acıyor ve istifra edesim var(afedersiniz) gün boyu yoğurt yiyecem artık.Birkaç gün böyle
tamam canım aynı geçelimSapişim kilomu aynı geçersiniz tatlım çünkü bugünkü halim fena tartıda bi garip zaten.Dönünceye kadar inş 73 ün altına düşmüş olurum
o zaman bu cuma geri dönmek üzere ayırırız seni de tatlım.En geç 3 Eylül Pazartesi tekrar paylaşıma başlarsın
çok izilmiz var tatlım maalesefaçıkçası bizi toparlayacak kişiyi bekliyorum ben;nev81 'i..en geç 5 temmuzda aranızdayım dediiiii
tamam canım
kardeş takımla görüşürüz olmazsa
geçmiş olsun canım
tamam canım aynı geçelim
hemmen anlatayım ben size. haftasonu izinliyiz diye yazmadım. dün eşimle dondurma yemeye çarşıya gittik. alışveriş merkezinden ona pantolon ve çanta aldım. dedim şimdiden kutlu olsun diye. güzel güzel waffle mızı yedik dondurmamızı hüplettik. bugün de eşimle yemeğe gittik. yolda giderken biraz bekle deyip arabada bıraktı gitti. geldi ki elinde gül. çok mutlu oldummm. yemekten sonra da sinema yapcaz dediii ne zamandır gidemiyorz bebekle. neyse gittik ymeğe muhteşem kuzu tandır ve mezeler bizi bekliyordu. ordan çıkınca da milkshake tarzı soğuk kahveşu an patlamak üzereyim ve affınıza sığınıyorum
1 fincan sütlü nescafekahvaltı:
3 dilim kepek
1 yumurta
domates
2-3 zeytin
1 kk peynir
az tereyağ ve bal
çay
ara: T.kahvesi
öğlen:
1 tabak zeytinyağlı barbunya
½ kase kepekli makarna
1 kase yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?