Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hadi geçmiş olsun .. gözün aydın

Saol kuzummm yaa valla rahatladım :)

geçmiş olsun yorgun falanmıydı yada sıcaklardanda olmuş olabilir

Evett canımmm çok sıcak yaa havalarrr dikkat etmek gerekiyor bu sıcaklardaa o yüzden sürekli uyarılar yapılıyor sıcakta dışarı çıkmayın die ama biz öğlençarşıya gitmştik

gözün aydın bide güzel rahat bir iş bulursan değme keyfine

Valla tatlımm tatill yapacamm öncee sonradaa hayırlı bir iş buluruz inşallah

hatırladım bunları malum yerden hatta beğenmiştimde yanlış hatırlamıyyorsam çok güzel çıkmışsın

Saol kuzum daha koyacaktım angiera söylemişti amaa yükleme hatası oldu dio

Bir Motivasyon Sorunu Yaşıyoruz Toplucaa ben yokken herhes izine felan gitti galiba herkes tenha yazmış gerçekten tenha ama yapılacak birşeyler olmalı kızlarrrr keşkee bu üstümüzdeki rehaveti atabilsek(başta ben)

bugün bildirimi yapacağım canım burdaki havaalanı tadilatta olduğu için yarın sabah kardeşime geçeceğiz ordan uçacağız
bende 3 ünde ankaraya gideceğim orda internet yok anca ağustosun sonu eylülün başında dönerim
Canım sende benim gibi uzun süre Tr de olacaksın galiba
slm bugün pek uğrayamadım .. tadilat yeni bitti misafir geldi falan bide gezmeye gittik burası ne kadan tenha byle
maşallah tadilat misafir gezme hızlısın
offf sendemi takım kapanacak artık kimse kalmıyor neredeyse
bende gidiyorum mecburen ama merak etme temmuzda nev dönecekti safiş dönecektişenlenir buralar ben gelene kadar sizde boşlamayın

Takım üyesi azsa kardeş takımlarla birleşilebilir kısa bir dönem geçen sene böyle bişey gündeme gelmişti

dün çok kaçırdım o yüzden bugün midem iflas etti.Çok acıyor ve istifra edesim var(afedersiniz) gün boyu yoğurt yiyecem artık.Birkaç gün böyle

Sapişim kilomu aynı geçersiniz tatlım çünkü bugünkü halim fena tartıda bi garip zaten.Dönünceye kadar inş 73 ün altına düşmüş olurum

bende 3 ünde ankaraya gideceğim orda internet yok anca ağustosun sonu eylülün başında dönerim
o zaman bu cuma geri dönmek üzere ayırırız seni de tatlım.En geç 3 Eylül Pazartesi tekrar paylaşıma başlarsın
çok izilmiz var tatlım maalesef açıkçası bizi toparlayacak kişiyi bekliyorum ben;nev81 'i..en geç 5 temmuzda aranızdayım dediiiii
tamam canım
kardeş takımla görüşürüz olmazsa
dün çok kaçırdım o yüzden bugün midem iflas etti.Çok acıyor ve istifra edesim var(afedersiniz) gün boyu yoğurt yiyecem artık.Birkaç gün böyle
geçmiş olsun canım
Sapişim kilomu aynı geçersiniz tatlım çünkü bugünkü halim fena tartıda bi garip zaten.Dönünceye kadar inş 73 ün altına düşmüş olurum
tamam canım aynı geçelim

Nev im biziiiii kesinlikleeee toplarrrrrrr çokk özledimmm onuu çokkk

Slm kızlarrrrrrrr gelelim yediklerime

sabah: zencefil kürü
elma sirkesi
1 adet gevrek

Öğle: 1 tabak yulaflı yoğurt
1 tabak makarna

akşama allah bilir ne yicez kızlar artık çok kasmadannn gitmeye karar verdim canlarım

kahvaltı:
3 dilim kepek
1 yumurta
domates
2-3 zeytin
1 kk peynir
az tereyağ ve bal
çay

öğlen:
1 tabak zeytinyağlı barbunya
½ kase kepekli makarna
1 kase yoğurt

üzümcüm nerelerdesin?en son mesajın pazartesiymiş.Dün ve bugün görünmemişsin hiç?İnşallah bir sıkıntı yoktur

Angieracım sen de yoksun,yaz dönemi yoğun olduğunu,Eylüle kadar böyle devam edeceğini biliyorum canım,cuma günü izne ayrılacaktın zaten değil mi?Son mesajın cumaymış.Sende de bir sıkıntı yoktur inşallah

paşacııımmm en son ablam gelecek girebildiğim kadar girerim yazmıştın ama tatlışım hiç yazmıyorsun,her şey yolunda değil mi?

yaz oldumu bize bir rehavet çöktü ama mağlum gezmeler ipek evet canım uzun süre tr deyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…