bundan sonra ben sayım yapcam geçen gün konuşmuştuk18 Haziran Haftası
pazartesi...angiera...yapıldı...
salı...Saphira...yapıldı...
çarşamba...gerbera...yapıldı
perşembe...ipekyol...yapıldı
cuma...angiera
25 Haziran Haftası
pazartesi...xeyrocan
salı...saphira
çarşamba...gerbera
perşembe...ipekyol
cuma...angiera
kızlar mesaj sayım listesi en son bu şekilde kalmış sanıyorum.cumanın sayımı yapılmadı herhalde.angiera cuma günü izinliydi galiba,böyle olmuyor ya tek tek kağıda yazıcam valla iiznlileri tutamıyorum aklımda :26:
kesinlikle gitmelisin en azından düzenli ve sağlıklı bir listen olur hemde rahatça kilo verebilirsinbugün ünv hastanesine gittim sbahtan endokrinolojiye.Dr a zayıflayamıyorum kasımdan bu yana aynı kilodayım pcoluyum vs diye anlattım.Dr daha ne zayıflayacaksın dedi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Neyse bakalım sonuçlara dedi.Öğleden sonra sonuçlar için gittim çok şükür normal.Normalde pcolu olan herkeste insülin direnci vardır ama senin kilonda biri için bunu diyemeyiz dedi.Diyetisyene gitmelisin ama bence hiç gerek yok dedi.Bakalım artık
yani tatlım ben sana aylardır söylüyorum ama sen kendini daha mujtlu hissedeceksin diye düşünerek saygı duyuyordum tabiki.sonuçların normal çıkmasına çok sevindimbugün ünv hastanesine gittim sbahtan endokrinolojiye.Dr a zayıflayamıyorum kasımdan bu yana aynı kilodayım pcoluyum vs diye anlattım.Dr daha ne zayıflayacaksın dedi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Neyse bakalım sonuçlara dedi.Öğleden sonra sonuçlar için gittim çok şükür normal.Normalde pcolu olan herkeste insülin direnci vardır ama senin kilonda biri için bunu diyemeyiz dedi.Diyetisyene gitmelisin ama bence hiç gerek yok dedi.Bakalım artık
bundan sonra ben sayım yapcam geçen gün konuşmuştuk
kesinlikle gitmelisin en azından düzenli ve sağlıklı bir listen olur hemde rahatça kilo verebilirsin
yani tatlım ben sana aylardır söylüyorum ama sen kendini daha mujtlu hissedeceksin diye düşünerek saygı duyuyordum tabiki.sonuçların normal çıkmasına çok sevindim
tamam o zaman tatlım bundan sonra liste yayınlamıyorum
bugün ünv hastanesine gittim sbahtan endokrinolojiye.Dr a zayıflayamıyorum kasımdan bu yana aynı kilodayım pcoluyum vs diye anlattım.Dr daha ne zayıflayacaksın dedi.Gülsem mi ağlasam mı bilemedim.Neyse bakalım sonuçlara dedi.Öğleden sonra sonuçlar için gittim çok şükür normal.Normalde pcolu olan herkeste insülin direnci vardır ama senin kilonda biri için bunu diyemeyiz dedi.Diyetisyene gitmelisin ama bence hiç gerek yok dedi.Bakalım artık
Bugün takım bayağı sessiz kalmış nerelerdesiniz fıstıklar
Selam fıstklar
hepimiz için çok güzel bir hafta olsun
Afiyett olsunnnnnkahvaltı:
1 yumurta
2 dilim kepek
domates
lor
peynir
6 zeytin
1 çay kaşığı bal
çay
ara:dondurma yedim ama çok yedim ya offff
öğlen
1 ad. piliç göğüs (yağsız teflonda pişirdim)
1 bardak zero kola
akşama k fleks yemeği planlıyorum..İpeğimm aldım k flkeksimi bakalım ne kadar başarabileceğim
hoşgeldin parti sarhoşu
Bugün takım bayağı sessiz kalmış nerelerdesiniz fıstıklar
selammm canımm nasılsınnselam kızlar ben geldim
annemler ankaraya döndü kelebekle biz kaldık onlar fizik tedavisi için boluya gidecek kelebek ben vede 4 çocuk kaldık
kızlar bugünde bizim evlilik yıldönümümüzdü. kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım o yüzden
canım ablamda kuzenimde gitti diyetisyene öyle özel bişey yapmıyorlarmış sabit listeleri var onu veriyorlarmış ama tabi yine de gidecembundan sonra ben sayım yapcam geçen gün konuşmuştuk
kesinlikle gitmelisin en azından düzenli ve sağlıklı bir listen olur hemde rahatça kilo verebilirsin
Yanlış anlamadıysam sen de dr gibi mi düşünüyorsun yeter zayıflama mı diyorsun tatlımyani tatlım ben sana aylardır söylüyorum ama sen kendini daha mujtlu hissedeceksin diye düşünerek saygı duyuyordum tabiki.sonuçların normal çıkmasına çok sevindim
Canım inş halledersin sen sorununu ve bebişine kavuşursunben de pcolluyum ve insülin direncimde oluşmuş,gliffor verdidr.ve diyetisyene yolladı.halledilcek bir durum olduğunu,kafama takmamamı söyledi..6-7 sonra tüp bebek denersin,bu srounların bitip kilonu verince dedi :) bana da moral oldu doğrusu...
selam ben geldimmmm
ipekyolummm
Daha nice yıllar beraber geçirip beraber ve mutlu bir şekilde yaşlanırsınız inşkızlar bugünde bizim evlilik yıldönümümüzdü. kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım o yüzden
hemmen anlatayım ben size. haftasonu izinliyiz diye yazmadım. dün eşimle dondurma yemeye çarşıya gittik. alışveriş merkezinden ona pantolon ve çanta aldım. dedim şimdiden kutlu olsun diye. güzel güzel waffle mızı yedik dondurmamızı hüplettik. bugün de eşimle yemeğe gittik. yolda giderken biraz bekle deyip arabada bıraktı gitti. geldi ki elinde gül. çok mutlu oldummm. yemekten sonra da sinema yapcaz dediii ne zamandır gidemiyorz bebekle. neyse gittik ymeğe muhteşem kuzu tandır ve mezeler bizi bekliyordu. ordan çıkınca da milkshake tarzı soğuk kahveşu an patlamak üzereyim ve affınıza sığınıyorum
iyiym saliissssen neler yapıyosun bittimi mezuniyhet telaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?