Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bundan sonra ben sayım yapcam geçen gün konuşmuştuk
kesinlikle gitmelisin en azından düzenli ve sağlıklı bir listen olur hemde rahatça kilo verebilirsin

yani tatlım ben sana aylardır söylüyorum ama sen kendini daha mujtlu hissedeceksin diye düşünerek saygı duyuyordum tabiki.sonuçların normal çıkmasına çok sevindim

kesinlikle gitmelisin en azından düzenli ve sağlıklı bir listen olur hemde rahatça kilo verebilirsin

tamam o zaman tatlım bundan sonra liste yayınlamıyorum

annemde gayet iyi kiloda ama deliriyor zayıflıcam diye son 2-3 senede bu kiloya ulaştı eskiden mesela 2 çocuğu olmasına rağmen 2 sene öncesinde 62 kiloydu kan iğnesi ve vitamin iğneleriyle 76ya çıktı şimdi 72 ama sıkıntıdan zayıfladı onuda dedim en iyisi git diyetisyene sağlıklı beslenmiş olursun hemde zayıflar mutlu olur dedim hemde doktorlar zayıfla dedi

Son düzenleme:

ben de pcolluyum ve insülin direncimde oluşmuş,gliffor verdidr.ve diyetisyene yolladı.halledilcek bir durum olduğunu,kafama takmamamı söyledi..6-7 sonra tüp bebek denersin,bu srounların bitip kilonu verince dedi :) bana da moral oldu doğrusu...

selam kızlar ben geldim
annemler ankaraya döndü kelebekle biz kaldık onlar fizik tedavisi için boluya gidecek kelebek ben vede 4 çocuk kaldık

kızlar bugünde bizim evlilik yıldönümümüzdü. kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım o yüzden

hemmen anlatayım ben size. haftasonu izinliyiz diye yazmadım. dün eşimle dondurma yemeye çarşıya gittik. alışveriş merkezinden ona pantolon ve çanta aldım. dedim şimdiden kutlu olsun diye. güzel güzel waffle mızı yedik dondurmamızı hüplettik. bugün de eşimle yemeğe gittik. yolda giderken biraz bekle deyip arabada bıraktı gitti. geldi ki elinde gül. çok mutlu oldummm. yemekten sonra da sinema yapcaz dediii ne zamandır gidemiyorz bebekle. neyse gittik ymeğe muhteşem kuzu tandır ve mezeler bizi bekliyordu. ordan çıkınca da milkshake tarzı soğuk kahve şu an patlamak üzereyim ve affınıza sığınıyorum

menümüde yazayım sabah peynir domates çay,zeytin şekersiz çayla kahvaltı
ikindi patates yemeği turşu,
aralarda limonlu soda bol su bide dondurma yedim

Selam fıstklar
hepimiz için çok güzel bir hafta olsun

Selammmmmm Kaptanımmm

Afiyett olsunnnnn

hoşgeldin parti sarhoşu

Hoşbuldukkk muckkkk

Bugün takım bayağı sessiz kalmış nerelerdesiniz fıstıklar

Burdayımmmm

selam kızlar ben geldim
annemler ankaraya döndü kelebekle biz kaldık onlar fizik tedavisi için boluya gidecek kelebek ben vede 4 çocuk kaldık
selammm canımm nasılsınn

kızlar bugünde bizim evlilik yıldönümümüzdü. kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım o yüzden

Hoşgeldinn üzümcümmm takımıza tekrar

canım ablamda kuzenimde gitti diyetisyene öyle özel bişey yapmıyorlarmış sabit listeleri var onu veriyorlarmış ama tabi yine de gidecem
yani tatlım ben sana aylardır söylüyorum ama sen kendini daha mujtlu hissedeceksin diye düşünerek saygı duyuyordum tabiki.sonuçların normal çıkmasına çok sevindim
Yanlış anlamadıysam sen de dr gibi mi düşünüyorsun yeter zayıflama mı diyorsun tatlım
Canım inş halledersin sen sorununu ve bebişine kavuşursun
selam ben geldimmmm
ipekyolummm

Hoşgeldin tatlım

Daha nice yıllar beraber geçirip beraber ve mutlu bir şekilde yaşlanırsınız inş

maşallah kız bizim zamanımızda osmaniyede sinema bilem yoktu şekerim.Yemeğe nereye gittiniz enver ustaya mı

Geldimmmmm gerberammmm

Dün gecee bizde kalan kız arkadaşım fenalaştı onu hastaneye götürdük püff ancakk kalkabildim gece 3 de döndük de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…