Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlarr biliyorsunuz ki geçen ay adet olamamıştım şiş şiş ödem yumağı giibi gezdim kilomuda etkilediiii

Veeeeeee bugünnnnn adettt ollmuşummm neredeyse kalkıp oynayacağımmmm

selam kızlar ben geldim
annemler ankaraya döndü kelebekle biz kaldık onlar fizik tedavisi için boluya gidecek kelebek ben vede 4 çocuk kaldık
canım hoşgeldin
kızlar bugünde bizim evlilik yıldönümümüzdü. kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım o yüzden
nice mutlu yıllar canım
oh oh ohhh diyet miyet kalmamış desene olur öyle arada bir
Yanlış anlamadıysam sen de dr gibi mi düşünüyorsun yeter zayıflama mı diyorsun tatlım
evet tatlım doğru anladın.Senin boyun zaten uzundu değil mi,1.72 miydin?bmi kaç senin?25 ve altıysa tamamdır bence

Dün gecee bizde kalan kız arkadaşım fenalaştı onu hastaneye götürdük püff ancakk kalkabildim gece 3 de döndük de[/SIZE][/B]
aa geçmiş olsun canım nesi var?şimdi iyi mi?
Kızlarr biliyorsunuz ki geçen ay adet olamamıştım şiş şiş ödem yumağı giibi gezdim kilomuda etkilediiii

oh hadi bakalım gözün aydın

dün akşam yemeği olarak 1 porsiyon k fleks yedim ama anacım kısa bir süre sonra açlıktan öldüm.sonra 2 ad şeftali yedim o anlık bastırdı ama sonra o kadar acıktım ki açlıktan mideme ağrı girdi.sonra gecenin 12 sinde eşimde çok acıkmış,bir güzel çayımızı demledik,peynir ekmek domates yedik.2 dilim kepek yedim ben de.((

kahvaltı:
2-3 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
½ kk peynir
1-2 yemek kaşığı lor
1 domates
az tereyağ ve bal
çay

Saoll canımmm bayıldıı kaldı kız sıcakla tansiyonu düşmüş 8-4 dü tansiyonu acilde sabahladık

valla saphıram gözüm aydınnn o kadarr kiii çaylayacaktımmmm artıkkkk

Geldimmmmm gerberammmm

Dün gecee bizde kalan kız arkadaşım fenalaştı onu hastaneye götürdük püff ancakk kalkabildim gece 3 de döndük de
Geçmiş olsun canım

Gözün aydın kız balon gibi sönmüşsündür sen şimdi.Bende gün sayıyorum inş 2 sinde olurum alışveriş zamanı sancı çekmek istemiyorum
evet tatlım doğru anladın.Senin boyun zaten uzundu değil mi,1.72 miydin?bmi kaç senin?25 ve altıysa tamamdır bence
Tam 25 canımcım ama benim asıl derdim eski halime dönebilmek yoksa normal standartlara ulaştım ben eski kıyafetlerimi azcık sıkıda olsa giyebiliyorum ama bedenime bakınca vermem gerektiğini anlıyorum 65 olmam şart o nedenle.Şu an sınır yani bu halde hamile kalırsam eski şişman günlerime dönerim ve o kiloları bir daha asla görmek istemiyorum

Oyyy neettiin sen .O kadar acıktın mı yaa.Ben uyumaya doğru acıkıyorum ama 1 meyve hallediyor açlığı

ipekçim istersen spor listesini erteleyelim canım.baksana topu topu 4 kişiyiz.herkesin işi bitsin,çoğunluk oluşsun sonra yapalım yine.şimdi seni yormayalım canım
Bu soruya

verdiğim bu yanıtı gördün mü tatlım.Perşembe günü uçağımız var perşembeden 20 temmuza kadar izin istiyorum ben tatlım

Ablam işten çıkıp geliyor çarşıya çıkacağız biz yüz maskesi yapmak için bitkisel yağlar alacağım

Yokk tatlımmm dahaa sönmedimmm amaa yakındaaa sönerimmmm bugün ilk gün:)

harikasın tatlım
anladım tatlım.o zaman sen bilirsin canım,erkes kendi bedenini tanır bilir sonuçta

valla sorma çok acıktım.bakalım bu akşam da yedim,göreceğiz ne olacağını
Bu soruya

verdiğim bu yanıtı gördün mü tatlım.Perşembe günü uçağımız var perşembeden 20 temmuza kadar izin istiyorum ben tatlım

evet canım görmüştüm.O zaman bildirimini ne zaman yapacaksın perşembeden mi?

bende 3 ünde ankaraya gideceğim orda internet yok anca ağustosun sonu eylülün başında dönerim

slm bugün pek uğrayamadım .. tadilat yeni bitti misafir geldi falan bide gezmeye gittik burası ne kadan tenha byle

hadi geçmiş olsun .. gözün aydın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…