canım hoşgeldinselam kızlar ben geldim
annemler ankaraya döndü kelebekle biz kaldık onlar fizik tedavisi için boluya gidecek kelebek ben vede 4 çocuk kaldık
nice mutlu yıllar canımkızlar bugünde bizim evlilik yıldönümümüzdü. kusura bakmayın çok yoğun geçti yazamadım o yüzden
oh oh ohhh diyet miyet kalmamış desenehemmen anlatayım ben size. haftasonu izinliyiz diye yazmadım. dün eşimle dondurma yemeye çarşıya gittik. alışveriş merkezinden ona pantolon ve çanta aldım. dedim şimdiden kutlu olsun diye. güzel güzel waffle mızı yedik dondurmamızı hüplettik. bugün de eşimle yemeğe gittik. yolda giderken biraz bekle deyip arabada bıraktı gitti. geldi ki elinde gül. çok mutlu oldummm. yemekten sonra da sinema yapcaz dediii ne zamandır gidemiyorz bebekle. neyse gittik ymeğe muhteşem kuzu tandır ve mezeler bizi bekliyordu. ordan çıkınca da milkshake tarzı soğuk kahveşu an patlamak üzereyim ve affınıza sığınıyorum
evet tatlım doğru anladın.Senin boyun zaten uzundu değil mi,1.72 miydin?bmi kaç senin?25 ve altıysa tamamdır benceYanlış anlamadıysam sen de dr gibi mi düşünüyorsun yeter zayıflama mı diyorsun tatlım
aa geçmiş olsun canım nesi var?şimdi iyi mi?
Dün gecee bizde kalan kız arkadaşım fenalaştı onu hastaneye götürdük püff ancakk kalkabildim gece 3 de döndük de[/SIZE][/B]
oh hadi bakalım gözün aydınKızlarr biliyorsunuz ki geçen ay adet olamamıştım şiş şiş ödem yumağı giibi gezdim kilomuda etkilediiii
Veeeeeee bugünnnnn adettt ollmuşummm neredeyse kalkıp oynayacağımmmm
canım hoşgeldin
nice mutlu yıllar canım
oh oh ohhh diyet miyet kalmamış deseneolur öyle arada bir
evet tatlım doğru anladın.Senin boyun zaten uzundu değil mi,1.72 miydin?bmi kaç senin?25 ve altıysa tamamdır bence
aa geçmiş olsun canım nesi var?şimdi iyi mi?
oh hadi bakalım gözün aydın
Geçmiş olsun canımGeldimmmmm gerberammmm
Dün gecee bizde kalan kız arkadaşım fenalaştı onu hastaneye götürdük püff ancakk kalkabildim gece 3 de döndük de
Gözün aydın kız balon gibi sönmüşsündür sen şimdi.Bende gün sayıyorum inş 2 sinde olurum alışveriş zamanı sancı çekmek istemiyorumKızlarr biliyorsunuz ki geçen ay adet olamamıştım şiş şiş ödem yumağı giibi gezdim kilomuda etkilediiii
Tam 25 canımcım ama benim asıl derdim eski halime dönebilmek yoksa normal standartlara ulaştım ben eski kıyafetlerimi azcık sıkıda olsa giyebiliyorum ama bedenime bakınca vermem gerektiğini anlıyorum 65 olmam şart o nedenle.Şu an sınır yani bu halde hamile kalırsam eski şişman günlerime dönerim ve o kiloları bir daha asla görmek istemiyorumevet tatlım doğru anladın.Senin boyun zaten uzundu değil mi,1.72 miydin?bmi kaç senin?25 ve altıysa tamamdır bence
dün akşam yemeği olarak 1 porsiyon k fleks yedim ama anacım kısa bir süre sonra açlıktan öldüm.sonra 2 ad şeftali yedim o anlık bastırdı ama sonra o kadar acıktım ki açlıktan mideme ağrı girdi.sonra gecenin 12 sinde eşimde çok acıkmış,bir güzel çayımızı demledik,peynir ekmek domates yedik.2 dilim kepek yedim ben de.((
Bu soruyaipekçim istersen spor listesini erteleyelim canım.baksana topu topu 4 kişiyiz.herkesin işi bitsin,çoğunluk oluşsun sonra yapalım yine.şimdi seni yormayalım canım
Sen bilirsin tatlım sapişim ben de ankara gidecem 28 haziranda 17 temmuzda dönecem.Görümcemin düğünü var eşimde 7-8 günlüğüne gelecek.Orda nette yok haberin olsun şimdiden.Spor listesini ben dönünceye kadar başkası tutar artık
Geçmiş olsun canım
Gözün aydın kız balon gibi sönmüşsündür sen şimdi.Bende gün sayıyorum inş 2 sinde olurum alışveriş zamanı sancı çekmek istemiyorum
Tam 25 canımcım ama benim asıl derdim eski halime dönebilmek yoksa normal standartlara ulaştım ben eski kıyafetlerimi azcık sıkıda olsa giyebiliyorum ama bedenime bakınca vermem gerektiğini anlıyorum 65 olmam şart o nedenle.Şu an sınır yani bu halde hamile kalırsam eski şişman günlerime dönerim ve o kiloları bir daha asla görmek istemiyorum
Oyyy neettiin sen .O kadar acıktın mı yaa.Ben uyumaya doğru acıkıyorum ama 1 meyve hallediyor açlığı
anladım tatlım.o zaman sen bilirsin canım,erkes kendi bedenini tanır bilir sonuçtaTam 25 canımcım ama benim asıl derdim eski halime dönebilmek yoksa normal standartlara ulaştım ben eski kıyafetlerimi azcık sıkıda olsa giyebiliyorum ama bedenime bakınca vermem gerektiğini anlıyorum 65 olmam şart o nedenle.Şu an sınır yani bu halde hamile kalırsam eski şişman günlerime dönerim ve o kiloları bir daha asla görmek istemiyorum
Oyyy neettiin sen .O kadar acıktın mı yaa.Ben uyumaya doğru acıkıyorum ama 1 meyve hallediyor açlığı
Bu soruya
verdiğim bu yanıtı gördün mü tatlım.Perşembe günü uçağımız var perşembeden 20 temmuza kadar izin istiyorum ben tatlım
kahvaltı:
2-3 dilim çavdar
1 haşlanmış yumurta
2-3 zeytin
½ kk peynir
1-2 yemek kaşığı lor
1 domates
az tereyağ ve bal
çay
öğlen:
1 muz
2 kayısı
akşam:
1 porsiyon k fleks
Kızlarr biliyorsunuz ki geçen ay adet olamamıştım şiş şiş ödem yumağı giibi gezdim kilomuda etkilediiii
Geldimmmmm gerberammmm
Dün gecee bizde kalan kız arkadaşım fenalaştı onu hastaneye götürdük püff ancakk kalkabildim gece 3 de döndük de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?