saliss tekrar tebrikler mezuniyetin hayırlı olsun artık sende öğrencilikten emekli oldun
iyi akşamlar kızlar
ipek geçmiş olsun salisss senin arkadaşınada geçmiş olsun
günaydın millet
yarın tartı günü farkındasınız değil miii hu huuuu nerelerdesiniz ey ahalii!!
GÜNAYDINNNNNN ŞEKERLER.......ÖZLEDİM HEPİCİĞİNİZİİ
ne var ne yok kızlar...umarım hepinizde iyisinizdir..takımımızda çok izinli var sanırım...bn en yakın zamanda dönücem kızlar..takımdanayrıykn kilo almdım şükür ama veremedim deeee..en azından biraz olsun verip dönmek istiyorum 1 kilo bile beni mutlu edecekkk
neler yaptıgımı anlatayım size kısaca....yurtdısından eşimin abisigil geldi....çok yogun ve güzel geçiyor günler...cuma yani yarın sabah 3 günlüğüne tatile gidiyoruz antalyaya....eeee malum kilolarrr yüzündenn yüksek gerilimli bir mayo krizi yaşadımmmmve kriz sona erdi dün akşam pentiden korse özellikli toparlayıcı bir mayo alabildimmmm..tabiiii kiiii siyahhhh seneyee neon pembe bikini giymeyen ne olsunnnnnnnn
bunu haricinde yakın akrabnın sünnet töreni vardı onu da atlattıkkk...haftaya kızıma doğum günü yapıcm orta çaplııı...saçlarımı da boyatmam lazım haftayaaa...diplerim çıktı..
kızlar önümüzdekş haftayıda atlatınca geri dönmek istiyorummm...bir şekilde sabah erkenden de olsa msj sayıımı taamalarımm.....sizleri çok özledimmm ve haftaya heppmiz toparlanalım lütfennn...kendinize iyi bakın canlarrrr....
dün neredeyse hiç giremeimsabahın 9unda teyzem geldi 6da gitti .. bizde teyzemle bir çıktık anneme ayakkabı baktık pazarın içinde geçip eve geldik saat8e geliyordu .. ayaklarım koptu çünkü sabahtaa bir posta pazar yapmıştık 20 dk gitmesi düşünün artık sonra yemek yedim yattım ve çok ilginç bir rüya gördüm
hoşgeldin tatlımGÜNAYDINNNNNN ŞEKERLER.......ÖZLEDİM HEPİCİĞİNİZİİ
ne var ne yok kızlar...umarım hepinizde iyisinizdir..takımımızda çok izinli var sanırım...bn en yakın zamanda dönücem kızlar..takımdanayrıykn kilo almdım şükür ama veremedim deeee..en azından biraz olsun verip dönmek istiyorum 1 kilo bile beni mutlu edecekkk
neler yaptıgımı anlatayım size kısaca....yurtdısından eşimin abisigil geldi....çok yogun ve güzel geçiyor günler...cuma yani yarın sabah 3 günlüğüne tatile gidiyoruz antalyaya....eeee malum kilolarrr yüzündenn yüksek gerilimli bir mayo krizi yaşadımmmmve kriz sona erdi dün akşam pentiden korse özellikli toparlayıcı bir mayo alabildimmmm..tabiiii kiiii siyahhhh seneyee neon pembe bikini giymeyen ne olsunnnnnnnn
bunu haricinde yakın akrabnın sünnet töreni vardı onu da atlattıkkk...haftaya kızıma doğum günü yapıcm orta çaplııı...saçlarımı da boyatmam lazım haftayaaa...diplerim çıktı..
kızlar önümüzdekş haftayıda atlatınca geri dönmek istiyorummm...bir şekilde sabah erkenden de olsa msj sayıımı taamalarımm.....sizleri çok özledimmm ve haftaya heppmiz toparlanalım lütfennn...kendinize iyi bakın canlarrrr....
afiyet olsun fıstık aferin sanaveeee sözümüü tuttum öğlen sadece domates salatası yedim öncesinde de 2 kayısı yedim
Akşamda yoğurdumu yerim
diyetine hafri harfine uyarken çok güzel kilo veriyordun canım,bence de saatlerine de uy yine..afiyet olsunya ben kilo veremedim ki diyetime de uyamadım 90,3 çıkıyorum diyetisyen beni keser böyle giderseo yüzden saatlerine uycam 11de kahvaltı ettim 1de max yedim :18: 3te patates salatası yicem 5te meyve yicem 7de akşam yemeği 9da ve 9:30 da ara öünler bundan sonra daha çok dikkat etcem cumartesi akşam denize gitcez çarşamba günü döncez orada suda bol bol yürürüm denize girmicem çünkü kenarında yürücem koy gibi bir yer çünkü kimseciklerde olmuyor çeşme ıldır yolnda harika bir yer fotolar çekinirsem koyarım malum yere
hoşgeldin tatlıminşallah giyicez bikinileri canım ama doğumdan kalma çatlakları ne yağıcam onu hiç bilmiyorum
afiyet olsun fıstık aferin sana
diyetine hafri harfine uyarken çok güzel kilo veriyordun canım,bence de saatlerine de uy yine..afiyet olsunpazartesiden önümüzdeki perşembeye kadar olmayacaksın yani?
kahvaltım yine aynı
1 yumurta
2-3 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
3 zeytin
az tereyağ ve bal
çay
ara:burger kingten 1 külah dondurma
limonlu soda
öğlen:
½ tabak barbunya
½ dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 bardak zero cola
***7. TAKIM 263. ETAP***
SAPHIRA (85.5/
Saliss (100/ 100.2/-0.2/-%0.2)geçen hafta izinliydi kilosu 2 ye bölünecek
Pasam3405 (85/
Ecemavi (73/
Angiera (80.4/geri dönmek üzere ayrıldı
İpekyol51(76/76/0/0) geri dönmek üzere ayrıldı
gerbera1987(89,7/
ikiiye nası bölecem bilemedimbirde ödemden artıda çıktım kızlarrr adetttt oldum ya salı güünü sonunda Tabi bu bu sabahki sonuç çünkü yarın sabah giremeyeceğim işe giddiyorum yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?