Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

saliss tekrar tebrikler mezuniyetin hayırlı olsun artık sende öğrencilikten emekli oldun

ben gündüzleri gelemiyorum ama evime döneyim daha sık gelecem inş motivasyonumuz bir türlü dikiş tutmuyor

menüme gelince sabah
şekersizçay peynir 4 adet zeytin yumurta domates
arada meyva
öğlen 1 tabak peynirli makarna
akşam 1 tabak çorba salata 1 adet biber dolması
arada meyva

Günaydınnnnnn kızlarrrrrrrr

Bugünden itibarennn yoğurrtttt vee yulaff kepeğiiiiii yemeğeee başlayacağımmmmm sizeee sözzz

Sabahları istediğim gibiii kahvaltı yapıp öğle veya akşam bir öğün sadece yoğurt + yulaf kepeği

diğer öğünde domates salatası yemeğe karar verdimmmmm

İnşallah iraddem beni yarı yolda bırakmaz

GÜNAYDINNNNNN ŞEKERLER.......ÖZLEDİM HEPİCİĞİNİZİİ
ne var ne yok kızlar...umarım hepinizde iyisinizdir..takımımızda çok izinli var sanırım...bn en yakın zamanda dönücem kızlar..takımdanayrıykn kilo almdım şükür ama veremedim deeee..en azından biraz olsun verip dönmek istiyorum 1 kilo bile beni mutlu edecekkk
neler yaptıgımı anlatayım size kısaca....yurtdısından eşimin abisigil geldi....çok yogun ve güzel geçiyor günler...cuma yani yarın sabah 3 günlüğüne tatile gidiyoruz antalyaya....eeee malum kilolarrr yüzündenn yüksek gerilimli bir mayo krizi yaşadımmmmve kriz sona erdi dün akşam pentiden korse özellikli toparlayıcı bir mayo alabildimmmm..tabiiii kiiii siyahhhhseneyee neon pembe bikini giymeyen ne olsunnnnnnnn
bunu haricinde yakın akrabnın sünnet töreni vardı onu da atlattıkkk...haftaya kızıma doğum günü yapıcm orta çaplııı...saçlarımı da boyatmam lazım haftayaaa...diplerim çıktı..
kızlar önümüzdekş haftayıda atlatınca geri dönmek istiyorummm...bir şekilde sabah erkenden de olsa msj sayıımı taamalarımm.....sizleri çok özledimmm ve haftaya heppmiz toparlanalım lütfennn...kendinize iyi bakın canlarrrr....

günaydın millet
yarın tartı günü farkındasınız değil miii hu huuuu nerelerdesiniz ey ahalii!!

dün neredeyse hiç giremeim sabahın 9unda teyzem geldi 6da gitti .. bizde teyzemle bir çıktık anneme ayakkabı baktık pazarın içinde geçip eve geldik saat8e geliyordu .. ayaklarım koptu çünkü sabahtaa bir posta pazar yapmıştık 20 dk gitmesi düşünün artık sonra yemek yedim yattım ve çok ilginç bir rüya gördüm

Giyeceğizzz kuzummm sneyeee inşallahhh bikinimizleee girerizzzzzz

Hayırdır tatlım

veeee sözümüü tuttum öğlen sadece domates salatası yedim öncesinde de 2 kayısı yedim

Akşamda yoğurdumu yerim

ya ben kilo veremedim ki diyetime de uyamadım 90,3 çıkıyorum diyetisyen beni keser böyle giderseo yüzden saatlerine uycam 11de kahvaltı ettim 1de max yedim :18: 3te patates salatası yicem 5te meyve yicem 7de akşam yemeği 9da ve 9:30 da ara öünlerbundan sonra daha çok dikkat etcem cumartesi akşam denize gitcez çarşamba günü döncez orada suda bol bol yürürüm denize girmicem çünkü kenarında yürücem koy gibi bir yer çünkü kimseciklerde olmuyor çeşme ıldır yolnda harika bir yer fotolar çekinirsem koyarım malum yere

Son düzenleme:
hoşgeldin tatlım inşallah giyicez bikinileri canım ama doğumdan kalma çatlakları ne yağıcam onu hiç bilmiyorum
veeee sözümüü tuttum öğlen sadece domates salatası yedim öncesinde de 2 kayısı yedim

Akşamda yoğurdumu yerim
afiyet olsun fıstık aferin sana
diyetine hafri harfine uyarken çok güzel kilo veriyordun canım,bence de saatlerine de uy yine..afiyet olsun pazartesiden önümüzdeki perşembeye kadar olmayacaksın yani?

kahvaltım yine aynı

1 yumurta
2-3 dilim ekmek
1 kk peynir
domates
3 zeytin
az tereyağ ve bal
çay

ara:burger kingten 1 külah dondurma

öğlen:

½ tabak barbunya
½ dilim ekmek
1 kase yoğurt
1 bardak zero cola

ewet yokum ama bu seferde diyetime uymuş ve kilo vermiş olarak geri döneceğim çok azimliyim

akşam:
6-7 ad. kanat+patates kızartması (hepsi actifryda 1 kaşık yağda pişirildi)

sütlü nescafe

1 avuç çiğdem

***7. TAKIM 263. ETAP***

SAPHIRA (85.5/
Saliss (100/ geçen hafta izinliydi kilosu 2 ye bölünecek
Pasam3405 (85/
Ecemavi (73/
Angiera (80.4/geri dönmek üzere ayrıldı
İpekyol51(76/76/0/0) geri dönmek üzere ayrıldı
gerbera1987(89,7/

ecemavi de izne ayrılacak mıydı kızlar?ya da başka ayrılacak var mıydı hatırlatın kendinizi bana..Paşa,senarist,angiera bu hafta hiç gelmediler...senarist gelecekti.paşa arada sırada girecekti,angiera yarın da bildirim de bulunup öyle izne ayrılacaktı

***7. TAKIM 263. ETAP***

SAPHIRA (85.5/
Saliss (100/100.2/-0.2/-%0.1)geçen hafta izinliydi kilosu 2 ye bölündü
Pasam3405 (85/
Ecemavi (73/
gerbera1987(89,7/

7. Takım Ortalaması:%

merhaba arkadaşlar ben paşam 3405 eşiyim malesef ablası oldugundan aranızda bir müddet olamıcak kilosunun aynı geçmesini istedi 85 kilo yani sevgilerini ilettti işşallah yakında aranıza dönücek ))herkeze hayırlı akşamlar diliyorum birde eşime verdiginiz destek için sizlere teşekkür ediyorum tekrardan hayırlı geçeler

***7. TAKIM 263. ETAP***

SAPHIRA (85.5/
Saliss (100/100.2/-0.2/-%0.1)geçen hafta izinliydi kilosu 2 ye bölündü
Pasam3405 (85/izinli
Ecemavi (73/
gerbera1987(89,7/

7. Takım Ortalaması:%

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…