Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

doğru canım bende düzelttim zaten sonradan

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız sizleri takip ediyorum katılamasamda şimdilik

kızlar ben akapunktur düşünüyorum ya araştırıcam devlette falan varsa diğeri pahalıya gelir de kafaya taktımm :2:aldım başımı gidiyorum 98 oldum

kızlar ben akapunktur düşünüyorum ya araştırıcam devlette falan varsa diğeri pahalıya gelir de kafaya taktımm :2:aldım başımı gidiyorum 98 oldum

tartı farkını koyarsak ilk geldiğimde bende 98dim :2: allah korusun bi daha hamilelikte almak istiyorum kiloyu

yarın için ummalı bir hazırlık iççerisindeyiz pirinçtir şekerdir derken bir sele dolmuş bile bide yarın pazara gidilecek domates sebze falan ..

Slm kızlarrr

gelelim yediklerimeee

sabah: 2 dilim yumurtalı ekmek

1 bardak nescafe

Öğle: 2 kaşık yoğur bir kaşık kepek
bir tabak yoğurt çorbası

iyi akşamlar ben denize kilo vermeye gidiyorum gelince takımın birincisi olucam varmı rakibim

bennn varımmmm bu haftaaa adettt oldummmm 3 kilooo gidecekkkk bakk görürrsünn gerberaaa gelll rakibimm:):))

eveeet.. bu hafta memlekette işe başlıyorum sonunda o zaman uzun uzun okur yazarım öpüyorum hepinizi

Selam 7. Takım çok azimli, hırslı gördüm sizi :) ben 4. Takımdan estentenen :) bizim takımda kimse yoktu da bir yedinci takıma uğrayayım dedim :)

sabah kahvaltısı : bir bardak elma sirkeli ılık su
2 dilim ekmek
3 zeytin
3 çatal kadar sucuklu yumurta

Saat kaç olduuuuuu kızlarrrrrr neredeeeee acabaaa benn yalnız mıyımmm acabaa:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…