Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Yarın uzun zamandır bir türlü gidemediğimiz bir arkadaşa gidicez.O yüzden yarın gündüz olmam,akşam girebilirsem girerim..Tabi kızım kötüleşmezse,bu sabah burun akıntısıyla uyandı,ilaçsız olarak geçirtmeye çalışıyorum,ballı ıhlamur,ev yapımı limonata,tavuk suyu çorba,yoğurt vs..eğer yarına kötüleşirse gidemeyiz tabi,hem diğer çocuklara bulaştırma riski olmasın hem de arkadaşlarıyla olunca çok mutlu oluyor,tüm enerjisini onlara harcıyor,evde kalıp dinlememiz daha uygun olur.bakalım artık nasip

1-Saphira
2-Paşam3405...(ablası geldiği için giremiyormuş)
3-İpekyol51...(geri dönmek üzere ayrıldı)
4-Saliss
5-Gerbera1987...denize gideceklerdi,çarşambaya kadar yokum demişti
6-Senarist...29 unda bildirim yapacaktı!
7-Xeyrocan...25 inde dönecekti!
8-Ecemavi...yoğunluğundan gece girebiliyordu sadece
9-Angiera...(geri dönmek üzere ayrıldı,3 Eylülde dönecek)
10.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
11-shopaholic...(geri dönmek üzere ayrıldı)

oo süpersiniz kızlar hadi bakalım

benn geçeceğimm kii:):):)

geçmişşş olsunnn kuzumaa kıyamamm

Bu nası bir listedir

selam 7. takım fıstıklarııı...kimsecikler kalmamışşş..yaz rehhaveti çökmüş buralaraaa....geri dönmeyi çok istşiyordum ama maalesef eylüle kadar yokum...cuma antalya sonra ordu....
ancak eylülde dönerim aranıza kızlar....oralarda nett yok maalesef....

hoşgeldin safişim
aynen kimseler yok,herkes izinli..yaz dönemi böyle oluyor sanırım genelde..

Selam millet
millet diyorum da kimse yok neyse Eylülde inşallah eski günlerimze geri döneceğiz.Şimdi herkes tatil

SAPHIRA (85.1
Saliss (100.2/
Ecemavi (72.8/
gerbera1987(90,3/

kızlar cuma günkü listemiz sanıyorum böyle olacak.Gerçi ecemaviden hiç ses çıkmıyor,yani cumaya 3 kişilik bir liste olabilir.sanırım 5 kişinin alında olmaması gerekiyordu.ben ş karar defterine bir bakayım.olmazsa kardeş takımlardan birine kısa süreliğine birleşmeyi önereceğim

Gelelimm yediklererimeee saphışım:)))

Sabah: 1 gevrek

biraz peynir çay

Ara: 2 bardak süt

Öğle: patlıcan yemeği ekmeksiz

Ara : dondurma

Akşam 2 köfte :18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Offf diyetimee bir türlü konsantre olamadımm yaa saphışımmm bennn cumartesi kpss var çalışmaya son on gün başladım çok korkuyorumm tabii kaçamaklardaaa devamm ediyorr inşallah haftayaa pazartesiyee kadar böle gidecek gibiiii amaaa pazartesi başladım başladım diyetee yoksaa bu böle gitmeyecekk kanımcaa:

geldim salissim
zaten sen ben ve gerbera sadece izinli değiliz.yoksa gerbera da mı izinliydi

ewet izinliydim

oo süpersiniz kızlar hadi bakalım
ama ama ben gerçek rakipten bahsetmiiştimyani adet sonrası rakibeesi değilneyse geçsende cnn saolsun yeterki tam kalıcı olarak zayıflayalım

ops ama hiç şevkim kalmıyor böyle olunca .. ama neyse zayıflayalımda varsın ttakımda az kişi olsun sorun değil

Gelelimm yediklererimeee saphışım:)))

Sabah: 1 gevrek

biraz peynir çay

Ara: 2 bardak süt

Öğle: patlıcan yemeği ekmeksiz

Ara : dondurma

Akşam 2 köfte :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
afiyet olsun canım çok korkulacak bir menü gibi değil ama dondurma çoksa,fazla demektir.gevreği de sabah yediğin için çok abartılı bulmuyorum ben.afiyet olsun
sıvan öncesi stresten normaldir canım ama bu sınavıda atlattınmı tam gaz devam et

hoşgeldin gerberam aynen hepimizde şevk kalmıyor böyle olunca.valla yeni üye alayım diyorum ama yeni üye gelip bu hali görünce şaşırır bence,bir de normalde böyle bir takım değiliz,üzülüyorum yapacak bir şey yok,Eylüe kadar böyle olacak sanırım

kahvaltı
2-3 dilim kızarmış kepek ekmek
1 zeytin
çingene salatası
1 yumurta
çay

ara:ev yapımı 1 bardak limonata,şekeri az olsun diye bardağıma baya su koydum,biraz light oldu tadı

Türk kahvesi+soda

öğlen:
1 tabak tavuk suyu şehriye çorbası
1 tabak zeytinyağşı taze fasulye
4-5 kaşık tavuklu bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt

akşam:
2 ad. taze kayısı
1 küçük kase kiraz
1 porsiyon k flakes

ara:1 bardak süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…