eveeet.. bu hafta memlekette işe başlıyorum sonunda o zaman uzun uzun okur yazarım öpüyorum hepinizi
iyi akşamlar ben denize kilo vermeye gidiyorum gelince takımın birincisi olucamvarmı rakibim
bennn varımmmm bu haftaaa adettt oldummmm 3 kilooo gidecekkkk bakk görürrsünn gerberaaa gelll rakibimm:):))
oo süpersiniz kızlar hadi bakalım
Yarın uzun zamandır bir türlü gidemediğimiz bir arkadaşa gidicez.O yüzden yarın gündüz olmam,akşam girebilirsem girerim..Tabi kızım kötüleşmezse,bu sabah burun akıntısıyla uyandı,ilaçsız olarak geçirtmeye çalışıyorum,ballı ıhlamur,ev yapımı limonata,tavuk suyu çorba,yoğurt vs..eğer yarına kötüleşirse gidemeyiz tabi,hem diğer çocuklara bulaştırma riski olmasın hem de arkadaşlarıyla olunca çok mutlu oluyor,tüm enerjisini onlara harcıyor,evde kalıp dinlememiz daha uygun olur.bakalım artık nasip
1-Saphira
2-Paşam3405...(ablası geldiği için giremiyormuş)
3-İpekyol51...(geri dönmek üzere ayrıldı)
4-Saliss
5-Gerbera1987...denize gideceklerdi,çarşambaya kadar yokum demişti
6-Senarist...29 unda bildirim yapacaktı!
7-Xeyrocan...25 inde dönecekti!
8-Ecemavi...yoğunluğundan gece girebiliyordu sadece
9-Angiera...(geri dönmek üzere ayrıldı,3 Eylülde dönecek)
10.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
11-shopaholic...(geri dönmek üzere ayrıldı)
selam 7. takım fıstıklarııı...kimsecikler kalmamışşş..yaz rehhaveti çökmüş buralaraaa....geri dönmeyi çok istşiyordum ama maalesef eylüle kadar yokum...cuma antalya sonra ordu....
ancak eylülde dönerim aranıza kızlar....oralarda nett yok maalesef....
hoşgeldin safişim
aynen kimseler yok,herkes izinli..yaz dönemi böyle oluyor sanırım genelde..
evet salissim başbaşayız anlayacağın gel bi öpem seni
geldim salissim
zaten sen ben ve gerbera sadece izinli değiliz.yoksa gerbera da mı izinliydi
ama ama ben gerçek rakipten bahsetmiiştimoo süpersiniz kızlar hadi bakalım
1-Saphira
2-Paşam3405...(ablası geldiği için giremiyormuş)
3-İpekyol51...(geri dönmek üzere ayrıldı)
4-Saliss
5-Gerbera1987...denize gideceklerdi,çarşambaya kadar yokum demişti
6-Senarist...29 unda bildirim yapacaktı!
7-Xeyrocan...25 inde dönecekti!
8-Ecemavi...yoğunluğundan gece girebiliyordu sadece
9-Angiera...(geri dönmek üzere ayrıldı,3 Eylülde dönecek)
10.Nev...izninli en geç 5 temmuzda dönecek
11-shopaholic...(geri dönmek üzere ayrıldı)
afiyet olsun canım çok korkulacak bir menü gibi değil ama dondurma çoksa,fazla demektir.gevreği de sabah yediğin için çok abartılı bulmuyorum ben.afiyet olsunGelelimm yediklererimeee saphışım:)))
Sabah: 1 gevrek
biraz peynir çay
Ara: 2 bardak süt
Öğle: patlıcan yemeği ekmeksiz
Ara : dondurma
Akşam 2 köfte :18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sıvan öncesi stresten normaldir canım ama bu sınavıda atlattınmı tam gaz devam etOfff diyetimee bir türlü konsantre olamadımm yaa saphışımmm bennn cumartesi kpss var çalışmaya son on gün başladım çok korkuyorumm tabii kaçamaklardaaa devamm ediyorr inşallah haftayaa pazartesiyee kadar böle gidecek gibiiii amaaa pazartesi başladım başladım diyetee yoksaa bu böle gitmeyecekk kanımcaa:
ewet izinliydim
ama ama ben gerçek rakipten bahsetmiiştimyani adet sonrası rakibeesi değil neyse geçsende cnn saolsun yeterki tam kalıcı olarak zayıflayalım
opsama hiç şevkim kalmıyor böyle olunca .. ama neyse zayıflayalımda varsın ttakımda az kişi olsun sorun değil
kahvaltı
2-3 dilim kızarmış kepek ekmek
1 zeytin
çingene salatası
1 yumurta
çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?