Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

denize girmedim ama çok güzel yandım ramazanda teyzemlerle gitcez o zaman gircem denize pişman oldum yanıma mayo almadığıma su o kadar güzeldiki koyda hiç kimsecikler yok desem yeri 20 şemsiye var desem 5-6 sı anca dolu

bende 3 ünde ankaraya gideceğim orda internet yok anca ağustosun sonu eylülün başında dönerim

şimdiden yazayım dedim ama yine gitmeden vedalaşırım

26 haziranda yazılmış mesajını buldum ama veda mesajı yok,tam olarak izne çıktığı gün,geleceği gün yok!Geçen haftadan geri dönmek üzere ayırırdık o zaman,bu hafta da listede ortalamayı gereksiz yere küçültmezdi.Geçen hafta perşembeden beri yok.Geçen cuma bildirimini de kelebek onun yerine girip yapmıştı.Keşke ben müsait değilim beni izne ayırın deseydi

Bunu bir çok arkadaşımız yaptı geçen haftalarda da,bu duruma dikkat etmeliyiz arkadaşlar.Takımda genel olarak bir umursamazlık var ve bunun sebebini anlayamadım.Herkesin özel hayatında işi gücü yoğunluğu tatili birşeyleri var ama burayı da ihmal etmememiz gerekiyor.Kimimiz hiç paylaşım yapmadan mesajdan muaf tutulmak ister,cumadan cumaya bildirim yapar,kimisi izne çıkar doğru düzgün haber bile vermez,ondan sonra ben yazdım ya der.İlginç gerçekten!Ben eylülden beri bu takımdayım neredeyse 1 sene olacak hiç böyle bir şey görmedim.Arkadaşlar diyet yaparken paylaşım esastır!bu şekilde ne motivasyon kalır ne de takım.Bundan sonra cezaları daha fazla uygulayacağım demekki..ki böylece ciddiyetle takımda yer alacaklar ve alamayacaklar ortaya çıkar.Herkesin kendi tercihidir.bu yazdıklarım tüm takımı kapsıyor kimse bireysel olarak üzerine alınmasın

Son düzenleme:
gerberam geçen haftalarda yapılmamış olan mesaj sayımını artık yapalım,kimler ne yapmış görelim

slm kızlar..
içimden bir uğramak geldi.uğradığım iyiolmuş..saphişcim ablamın bütün mesulu benim.bende kalıyordu biliyorsun bizdede ayrı pc yok laptobuda ben işe getirdiğimden ablam pek paylaşımda bulunamadı.üstelik kendinin var 2 cocuk benimkide 2 4 cocuk ona kaldı.nefes zor olıyordu walla.birde eşiyle ilgili sorunlar cıktı.normalde eylüle kadar trde kalacaktı.eşi gelecekti bütün planları değişti apor topar kayınvalidesine gitti ordada neti yok.son durumu şu şekilde 3 ağustosta evinde olacak inşallah sonrasında bol bol paylaşımda bulunur o paylaşımı sever ben kefilim.ama bu süreçte hangisi uygunsa onu yapalım isterseniz 3 ağustosa kadar izinli yazın istersenizde o zamana kadar cumaları benim aracılığımla kilosunu bildirsin?

Son düzenleme:
2 temmuz pazartesi sayımı

saphıra..........................9
saliss............................8
gerbera.........................0

3 temmuz salı sayımı

saphıra...........................8
saliss.............................5
gerbera..........................3

Son düzenleme:

saphıra saymama gerek varmı sence 2 kişilik sayım yapmak biraz tuhafıma gitti:26:

29 mayıs cuma sayımı

saphıra..........................2
salis.............................1
gerbera.........................5

28 mayıs perşembe sayımı

saphıra.......................9
saliss..........................4
gerbera.......................3

Son düzenleme:
saphıra takıma üyemi alsak napsak bilemedim bu iş böyle olmaz ben çıkayım yeterki takıma giren olsun diyen arkadaşlar vardı en azında 3-4 üye alsak çok iyi olur diye düşünüyorum

bence takımdan ayrılmak en mantıklısı ...bildirim değil paylaşım önemli bence .. saphıra ne düşünür bilemem ama ben böyle düşünüyorum .. döndüğünden verdiği kilo bölünür..

sen nasılsın bebiş nasıl

3 günde verdiğim kiloyu 1 haftada anca veriyordum çok aydalı şu denizde yürümek yanlız heryerim et kesmiş durumda ve bugün çıktığım kilo 89.3

senaristçim geçen pazartesi gelecektin ve geçtiğimiz cuma bildirim yapacaktın diye hatırlıyorum ama yanlış mıyım?

canım benim hep tahmini olarak verdiğim sürelerdi devletin işine belli olmuyor bilirsin.. geçen çarşamba ercişten ilişiğimi kestim bu hafta işe başlıyorum sonunda bu cuma muhakkak bildirim yapacağım kesin artık

beni de ekleyebilirsin canım.. gerçi bu arada 3-4 kilo lıp geri verdim sanırım 111 küsürlü bir bildirim yapacağım 110 da olurdu da tahminim yarın regl oluyorum

ben daha olmadım bekliyorum 29undan beri:2:

tamam canım normalde zaten paylaşımı iyiydi ecenin ama en azından bir haber verseydi keşke,geçen hafta geri dönmek üzere ayırırdık,bu haftada ortalamayı boşu boşuna küçültmezdi.Son zamanalrda sadece akşamları girip mesaj sayısını doldurup çıkıyordu,bizim paylaşımdan kastımız bu değil.Müsait olmadığı ilk andan itibaren izne ayrılıp ne kendini zora soksaydı ne de listeyi.Neyse artık olan oldu.bu cuma geri dönmek üzere ayırırız ecemaviyi mecburen...sen nasıl oldun bulantıların geçti mi?
canım eline sağlık ama bu kadarcık kişiyi saymasan da olurdu :)
saphıra saymama gerek varmı sence 2 kişilik sayım yapmak biraz tuhafıma gitti:26:
benim kastım önceki haftalardı canım,uzun zamandır sayım yapılmıyor
eline sağlık :) 18 haziran ve 25 haziran haftaları sayılmış mıydı ? :26:
saphıra takıma üyemi alsak napsak bilemedim bu iş böyle olmaz ben çıkayım yeterki takıma giren olsun diyen arkadaşlar vardı en azında 3-4 üye alsak çok iyi olur diye düşünüyorum
canım ben zaten yazdım üye başvurularına ama henüz bize gelen olmadı.Tanıdığınız bildiğiniz biri varsa takıma davet edebilirsiniz.Yalnız herkes izinliyken,çok paylaşım yapılmazken çok tercih edileceğimizi sanmıyorum açıkçası.Eylülde yine bomba gibi oluruz diye ümit ediyorum
tamam canım.hepimizin işleri olabiliyor anlıyorum tabi ama ben de bir haber bekliyorum açıkçası,ona göre liste hazırlıyorum,bak hep gereksiz yere ortalmamızı küçülttük,bihaber olduğumuzdan.
Bu cuma listesine eklemeyelim madem regl olacaksın,haftaya eklerim artık

ben geldim kızlar ablamaı memlekete gönderdik allaha şüküraranıza döndün yarın annamle ablama gidicez kuran okutucak cuma anca geri dönerim akşama haftaya bomba gibi aranızda oluurm işşallah :18::18::18::18:benim annem burda kızlar çıkmam lazım bir kandilinizi kutluyum dedimdeanneme ayıp olmasın allah nasip ederse cumartesi sizlerleyim bu arada ablam apar topar gitti dünürü vefat etmiş kanserdi kadın kadın 10 gün kalmadı garibim neyse çay demlendi balkonda çay sefası yapıcezgörüşürz sonra

İnşallah canımmm yaaa bir dikiş tutturamadım bir düzenli hayatım yok herşey düzensizzz

Afiyet olsun kuzummmmm

Neden girmedin ki kuzum

Günaydın salissim ve gerberam
Kandiliniz mübarek olsun canlar

Teşekkür ederiz Saphırammmm

Sabah: 1 dilim ekmek
bol domates salatalık
1 yumurta bir bardak çay

Ara: bir bardak kahve

Öğle:4 dilim börek
bir bardak ayran

Akşam:artık böreklerden sonra yüzüm yok akşam yemeği yemeğe

1 adet şeftali 3 adet kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…