Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşgeldin paşacım.gel gari!...
başınız sağolsun canım.Sizinde kandiliniz mübarek olsun
canım kahvaltında az kalori almışsın,akşamı da meyveyle geçiştirince,biraz olsun dengelenmiştir börekler.ben de yarın yiyeceğim günüm var :18:

kızlar ben çok fenayım ya..sıcaklar bulantılarımı arttırıyor.evde devamlı yatıyorum..o yogunlukta drada gidemedim baştan beri bir kere gittim eşim geldi annem ablam gitti.bu hafta tekrar gidecem dra.yaz olmasının tek avantajı hastalar azaldı herkes memleketine gitti sanırım..civardaki çubuk karakerleri bitirdim.gebelik başlangıcından beridir 3-4 kilo verdim sanırım.genelde karbonhidrat türevi yiyebildiğimden anca okadar yoksa daha fazla giderdi.kuru ekmek patates makarna..süt ürünlerini göresim bile gelmiyor kuzumun mamasını gece ablam kalkıp yapıyordu şimdide eşim veriyor saolsun mamadan bile bulantı geldi.
sapişcim ablam dediğim gibi nete gündüz laptop bende oldugundan giremiyordu ben işten gelincede cocukları yatırıncaya kadar giremedi.herneyse ben ona söylerim geri dönmek üzere ayrıldıgını.3 agustosta gelir sanırım.

Evett canım inşallahh öle olmuşturr
yaa birde saphıram benim ödemlerim inmedi bacaklarımdaa çok ödem var ayakkabı giyemiyorum acabaa başka bişi mi var diye içim içimi yemeğe başladı adetim bitti bu ödemlerinn bitmesi lasımdı

Off çok zor canım yaa Allhım yardımcın olsunn hem sıcak hem çocuklar hemddee bulantılarr zor gerçekten amaa beslenmene dikkat bencee sadecee karbonhidrat olursa olumsuz etkilenirsin gibime gelioEcemavimize de slm söle

Günaydılarrr efenimmmmmm

Gecee yatmadannn öncee şu ödemlerim için kiraz sapı kaynattım elma sirkesi içmeyee de başladım dün gecee itibariyle şu kpss geçsinde doktora gidicemm tam 6 ay oldu kan tahlili yaptırmayalı anormal olan şeyler var kanımca bende tahmin edebiliyorum ama anmak istemiyorum

Sabah da tekrar içtim elma sirkemi zencefilli kürümü yaptım ve biraz dereotu yiyeceğim domates salatalık ekmek yumurta ve çay peynir kahvaltım da böle kızlar

Canan hocam star a çıktı bendee tekrar karatayımaa dönme kararı aldım pazartesi günü başlayacağımmmm artıkkk en azından karatayda vucüdüm daha sağlıklıydı şimdi toplayamıyorum kendimi

slm
pc bozuk artık giremeyebilirim arada sırada net bulduğum yerlerden girebilirim ayın 19unda yazlığa gitcem tekrar ağustosta döncem bide ev bakıyoruz yazlıktan gelincede taşınma durumumuz olabilir hiç istemesemde sanırım takımdan ayrılmak zorundayım

ah canım işin çok zor Allah kolayca geçirmeyi nasip etsin tamam canım ecemaviye selamlar
canım ben de limon maydonoz,kiraz sapı,taçnlı elmalı yaptığımız kür dışında çok çeşit bilmiyorum ödem söktürücü..Allah korusun canım bence hormonal bir şeydir.kilo tüm hormonlarımızı bozuyor biliyorsun
afiyet olsun canım..git canımtabi dr. a gitmekte fayda var.bir de ben gitsem.en son kan tahlili hamileliğimde yapılıyordu.o zaman da 9 ay boyunca kevgire dönmüştüm şimdi kızım 3.5 yaşında,bırakacak yer bulamıyorum onu,hastaneye gidebilmek için
Canan hocam star a çıktı bendee tekrar karatayımaa dönme kararı aldım pazartesi günü başlayacağımmmm artıkkk en azından karatayda vucüdüm daha sağlıklıydı şimdi toplayamıyorum kendimi
maalesef izleyemedim

sende mi brütüs

Selam kızlar
dün feci bir şekilde sırtım tutuldu.2 ad. d...s...n içtim,jel sürdürdüm ama bana mısın demedi sabah yataktan kalkamadım bir süre.Sonra ağlayarak kalktım,çok kötüydüm çok sonra biraz kuvvet toplayıp duşa attıp kendimi,dayanabildiğim kadar sıcaklıkta suyun altında 10 dk filan durdum.baya yumuşattı ama o an içinmiş,kısa sürede yine ağrı ve acı başladı.Eşime ovdurarak jel sürdürdüm yine o da hafiften rahatlattı.tabi bu arada sanırım sıcak sudan olacak,tansiyonum mu düştü nedir,uzun bir süre fenalık hissi oluştu,ayağa kalktığım an gözlerim kararıyordu
Sonunda zor da olsa 1 porsiyon k flakes yedim.Biraz kuvvet toplayınca,giyindim,saçımı öylesine topladım,kızımı da giydirdim zar zor,güne gittim.Malum para veriyoruz,ayıp olmasın.Allahtan eşim götürdü getirdi arabayla.Orda da hep oturdum,sağolsun arkadaşlar bana bişi yaptırtmadılar.Şu anda da çok ağrım var.2 saat önce filan da ap..... fort içtim 2 ad ama o da etkilemedi.Arkadaş mus..... 8 mg lığı tavsiye etti,bakalım biraz zaman geçsin ondan da içip denicem,bu kadar ilacı ata versen düzelirdi diyorum,ne ağrıymış arkadaş

kahvaltı

1 porsiyon k flakes
çay

öğlen: (gün menüsü)
3 parça kıymalı börek
1 tuzlu kurabiye
2 tatlı kurabiye
1 peynirli poğaça
2-3 kaşık mercimek salatası
1 kare parça muhallebili kadayıf
çay
kahve

akşama yemem artık ya da çok acıkırsam meyve veya k flakes yerim
tam cuma öncesi iyi bişi olmadı farkındayım ama battı balık yan gider şeklideyim zaten.motivasyonumuz düzelene kadar böyle gidecek galiba.bir de şu anda sırtımın acısını düşünebiliyorum çoğunlukla

Kuzummm kıyamammm sanaa amaa bu kadar kas gevşetii ağrı kesicii bir arada alınmaz bak eğer illa ağrım var dersen mutlaka mide koruyucu bul onu iç yemekten önce üstünde proton pompası inhibitörü yazanlardan bir tane iç kuzum çünkü miden kötü olacakkk:18::18::18: Bence b..nga.. tarzı bişi de deneyebilirsinn jellerden daha ççok etki eder ve en önemlisiii sırtına sıcak su torbası koy tatlımÇokkk geçmiş olsun kuzumm yaa kıyamam sana

Merhaba arkadaslar
Adim Gamze, 27 yasindayim. Zayiflamak istiyorum. beni de araniza alir misiniz?
cok yemeye cok meyilli bi bunyem var, kendimi tutmadgm zaman cok kolay kilo alabiliyorum.
bu yuzden yarisma grubuna katilip kendimi daha iyi motive edebilecegimi dusundum. :44:
simdiden hepinizle tanistigima cok memnun oldum :)

Tekrar merhabalar,
gecmis kandiliniz mubarek olsun :)
Sanirim simdi tr de aksam yemegi zamani, kimse yok topik te.
ben amerikadayim, su anda burda saat 10:27.

menulerimizi yaziyoruz galiba ben de yazayim.

sabah
2 dlm tam bugday ekmegi
krem peynir, beyaz peynir.
biraz ceviz.
1 cubuk rulokat.

Oglen icin
1 kase mercimek corbasi
ve 1 tane kayisi getirdim ise.

Aksam da misafirim var.
Alabalik, brokoli, salata
bi de kabak tatlisi yapmistim onun da tadina bakarim ucundan azicik.

iste boylee
sizler nasil besleniyorsunuz? belli bi diyet listesi var mi uymam gereken??
Cok tesekkurleer

sağol tatlışım teşekkür ederim.daha iyiyim şu an.aşam üstü yazdığım ağrı kesiciden içtim.bir de yatarken içerim 1 tane ,sabaha yataktan ağlamadan kalkabilmeyi umarak uyurum
Hoşgeldin Gamzecim
Bizde takımımıza katılmandan çok memnuniyet duyarız
Yalnız takımımızın kuralları var,birazdan yayınlayacağım,onlara uyabilirsen 1 haftalık deneme süren başlar.Bir de başvuru formunu doldurman gerekecek
Sağol tatlım senin de geçmiş kandilin mübarek olsun
Takımımızda bir çok arkadaşımız izinli şu anda malum yaz dönemindeyiz.O yüzden bu aralar tenha oluyor.Eylülde yine eski efsane günlerine dönecek takımımız

afiyet olsun menün de hafifmiş

7.TAKIM KURALLARI

1)HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 5 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR. BUNDAN 3U MENULERIMIZ VE 2SI ENAZINDAN ARKADASLARA YORUM..BU KURALA UYMAYAN 3UYARI ALACAKTIRr.VE HALA UYMUYORSA DISKALIFIYE OLACAKTIR..
2)HERGÜN YAPILAN SPORLAR VE YENİLENLER İÇİLENLER AYRINTILI YAZILACAK.
3)HER ÜYENİN KIRICI OLMAMAK KOŞULU İLE BİRBİRİNİ YEDİJKLERİ VE YAPTIĞI SPORU ELEŞTİRME HAKKI VARDIR.
4)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
5)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
6)ORTAK KARARLA KAPTAN YARDIMCISI SEÇİLİR.
7)KAPTAN YARDIMCISI KAPTANIN OLMADIĞI DURUMLARDA TAM YETKİLİDİR.
8)CUMA SABAHI LİSTE KONULMALIDIR.(KAPTAN YADA YARDIMCI TARAFINDAN)
9)LİSTEYE HERKES LİSTE RENGİNİ DEĞİŞTİRMEDEN KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
10)HESAPLAMA:geçen hafta 75 kilo olan biri bu hafta 74 kilo geliyorsa verdiği kilo 1 dir.1/75:1,3% dür.
11)BİTEN LİSTE KARDEŞ TAKIMIMIZ 4.YADA 2.TAKIMA ONAYLATILIP PAYLAŞIM ALANINA KONULUR.
12)PAYLAŞIM ALANINDA HER HAFTA BİR TAKIM O HAFTANIN İNCELEMESİNİ YAPAR VE BUNU BELGELER.BU
SEBEPLE HERKES EN AZ HAFTADA BİR PAYLAŞIM ALNINA VE SONUÇ LİSTELERİNE BAKMALIDIR.
13)TAKIMA GİRMİŞ OLMAK SORUMLULUK GEREKTİDİR.LÜTFEN BU SORUMLULUKLARI YERİNE GETİREMEYECEK
OLANLAR TAKIM İÇERİNDE BULUNMASIN VE BUNU EN BAŞINDAN BELİRTSİN.
14)TAKIM KURALLARINA UYMAYANLAR İÇİN CEZA SİSTEMİ VARDIR.HER ÜYE İLK BAŞTA 10 CEZA PUANINA SAHİPTİR
MAZERETSİZ OGÜN PAYLAŞIMDA BULUNMAMA 1 PUAN
MAZERETSİZ CUMA GÜNÜ KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAMA 2 PUAN
CUMA KİLO BİLDİRİMİNDE 12 DEN SONRAYA KALMA 1 PUAN
DİĞER ÜYELERLE DALAŞMA RENDİCE EDİCİ DAVRANIŞLAR SERGİLEME 2 PUAN
1 AY İÇİNDE O AYKİ BAŞLANDIÇ KİLOSUNUN %1 İNİ VERMEME 1 PUAN
15)HER ÜYE TAKIM ÜYELERİNİDE DÜŞÜNEREK TAKIM OLARAK NASIL DAHA FAZLA KİLO VERİLİR DİYE FİKİR
ALIŞVERİŞİNDE BULUNMAK DURUMUNDADIR
16)CEZA PUANINI TÜKEN ÜYELER DİSKALİFYE OLUR VE kk KURALLARINA GÖRE BAŞKA TAKIMLARDA YER ALAMAZ.
17) UC GUN ARKA ARKAYA HABER VERMEDEN VE PAYLASIMDA BULUNMAYAN KISILER DISKALIFYE OLACAKTIR

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):

yaşınız:

işiniz:

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız:

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum):

boyunuz:

ilk başladığınız kilo:

hedef kilonuz:

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba:

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun:

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir:

diğer(eklemek istediğiniz)

***7. TAKIM 264. ETAP***

SAPHIRA (85.1
saliss (100.2
ecemavi (72.8/geri dönmek üzere ayrıldı
gerbera1987(90,3/

7. Takım Ortalaması:%

7. takıma katılma başvuru formu

adınız(takma ad kabuldür gerçek söylemek istemeyenler için):Gamze

yaşınız: 27

işiniz: akademisyen

şimdiye kadar kilo anlamında neler yaşadığınız: evlendigimde 54 kiloydum, ama sonra esimle beraber yedik ve kilo aldik. en son bi ara 69.85 e kadar ciktim ve o zaman artik yeter dedim.
64 e kadar dusebildim.

kilo hakkında ne yorumlarla ve nasihatlarla karşılaştınız (şu gıcık veren öneriler ve karışmalardan bahsediyorum): ya ben en cok insanlarin gobegime bakip laf soylemelerine sinir oluyorum, 1,5 yildir bebek istiyoruz ama olmuyor, o yuzden her goren bebek mi var diye soruyor, bebek olmamasi ayri dert gobek olmasi ayri dert

boyunuz: 1,65

ilk başladığınız kilo: 64, tam olarak 63,32 ediyor, yanlislik olmasin.

hedef kilonuz: 56

hangi yöntemleri deneyip ne sonuçlar aldığınızı yazabilirmisiniz acaba: simdiye kadar Erginsena nin diyet gunlugune takiliyordum, orda Sena ablanin tavsiyeleriyle daha dogru duzgun beslenmeyi ogrendim. ornegin sadece sabah kahvaltisinda 2 dlm ekmek, diger ogunler yememek. sonra pilav makarna patates tarzi bol karbonlu besinlerden uzak durmak. bir de 1 ay once yeni eve tasindik, evimizin onunden yuruyus yolu geciyor, orada duzenli olarak yuruyus yapmaya basladim, umarim faydasi olur.

bu yolu tamamladıktan sonra nasıl giyinmeyi planlıyorsun şuan nasıl giyiniyorsun: normalde kapali biriyim, pantolon uzeri uzun tunik seklinde giyiyorum genelde. 40-42 beden diyebilirim.

zayıflamanın sana katacağı ayrıcalıklar nelerdir: ins zayiflayabilirsem ve hamile kalabilirsem, citir bi anne olup hamileligimin tadini cikarmak istiyorum inss :)

diğer(eklemek istediğiniz) sanirim bu kadar, herkese basarilar diliyorum.

Son düzenleme:
bir de soyle bi sey var, kurallarda cuma 12 ye kadar bildirim yapilcak diyor ya,
simdi bizim burda sabah oldugunda tr de 8 saat ileri oldugu icin mesela burda sabah 9 ken turkiyede 17 oluyor.
yani nasil yapicam, persembe sabahki kilomu yazabilirim,
ya da sabah erkenden yazarim ins gecikmemis olurum boyle olur mu?

Hoşgeldin tatlımmm

***7. TAKIM 264. ETAP***

SAPHIRA (85.1
saliss (100.2
ecemavi (72.8/geri dönmek üzere ayrıldı
gerbera1987(90,3/

7. Takım Ortalaması:%

Offf benn bu haftadaa kiloo veremedimm tartılmadım da yarın işe giderken yazarım inşallah almamışımdırrKaratayıma dönmeye kesin karar aldım belki yaz döneminde hızlı bir veriş yaşarım

Hosbulduk canim tesekkur ederim :)
Karatay diyetine baktim biraz,
aralar cok fazla geldi bana sanki, 1 cay bardagi ceviz/findik/fistik.
bunlari gercekten bu sekilde uygulayip kilo verilebiliyor mu?
oyleyse ben de denemek isterim

4 kisi mi var takimda? bakalim ins herkesle tanisirim.
ben de yazin bile olsa yarisma gruplari hala doludur diye dusunmustum demek ki yazin her yer bosaliyormus.
olsun 4 kisi de olsa ins iyi olucak hep beraber zayiflicass

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…