hoşgeldin paşacım.gel gari!...ben geldim kızlarablamaı memlekete gönderdik allaha şükür aranıza döndün yarın annamle ablama gidicez kuran okutucak cuma anca geri dönerim akşama haftaya bomba gibi aranızda oluurm işşallah :18::18::18::18:benim annem burda kızlar çıkmam lazım bir kandilinizi kutluyum dedimde anneme ayıp olmasın allah nasip ederse cumartesi sizlerleyim bu arada ablam apar topar gitti dünürü vefat etmiş kanserdi kadın kadın 10 gün kalmadı garibim neyse çay demlendi balkonda çay sefası yapıcez görüşürz sonra
canım kahvaltında az kalori almışsın,akşamı da meyveyle geçiştirince,biraz olsun dengelenmiştir börekler.ben de yarın yiyeceğim günüm var :18:Sabah: 1 dilim ekmek
bol domates salatalık
1 yumurta bir bardak çay
Ara: bir bardak kahve
Öğle:4 dilim börek
bir bardak ayran
Akşam:artık böreklerden sonra yüzüm yok akşam yemeği yemeğe
1 adet şeftali 3 adet kayısı
hoşgeldin paşacım.gel gari!...
başınız sağolsun canım.Sizinde kandiliniz mübarek olsun
canım kahvaltında az kalori almışsın,akşamı da meyveyle geçiştirince,biraz olsun dengelenmiştir börekler.ben de yarın yiyeceğim günüm var :18:
kızlar ben çok fenayım ya..sıcaklar bulantılarımı arttırıyor.evde devamlı yatıyorum..o yogunlukta drada gidemedim baştan beri bir kere gittim eşim geldi annem ablam gitti.bu hafta tekrar gidecem dra.yaz olmasının tek avantajı hastalar azaldı herkes memleketine gitti sanırım..civardaki çubuk karakerleri bitirdim.gebelik başlangıcından beridir 3-4 kilo verdim sanırım.genelde karbonhidrat türevi yiyebildiğimden anca okadar yoksa daha fazla giderdi.kuru ekmek patates makarna..süt ürünlerini göresim bile gelmiyor kuzumun mamasını gece ablam kalkıp yapıyordu şimdide eşim veriyor saolsun mamadan bile bulantı geldi.
sapişcim ablam dediğim gibi nete gündüz laptop bende oldugundan giremiyordu ben işten gelincede cocukları yatırıncaya kadar giremedi.herneyse ben ona söylerim geri dönmek üzere ayrıldıgını.3 agustosta gelir sanırım.
ah canım işin çok zor Allah kolayca geçirmeyi nasip etsinkızlar ben çok fenayım ya..sıcaklar bulantılarımı arttırıyor.evde devamlı yatıyorum..o yogunlukta drada gidemedim baştan beri bir kere gittim eşim geldi annem ablam gitti.bu hafta tekrar gidecem dra.yaz olmasının tek avantajı hastalar azaldı herkes memleketine gitti sanırım..civardaki çubuk karakerleri bitirdim.gebelik başlangıcından beridir 3-4 kilo verdim sanırım.genelde karbonhidrat türevi yiyebildiğimden anca okadar yoksa daha fazla giderdi.kuru ekmek patates makarna..süt ürünlerini göresim bile gelmiyor kuzumun mamasını gece ablam kalkıp yapıyordu şimdide eşim veriyor saolsun mamadan bile bulantı geldi.
sapişcim ablam dediğim gibi nete gündüz laptop bende oldugundan giremiyordu ben işten gelincede cocukları yatırıncaya kadar giremedi.herneyse ben ona söylerim geri dönmek üzere ayrıldıgını.3 agustosta gelir sanırım.
canım ben de limon maydonoz,kiraz sapı,taçnlı elmalı yaptığımız kür dışında çok çeşit bilmiyorum ödem söktürücü..Allah korusun canım bence hormonal bir şeydir.kilo tüm hormonlarımızı bozuyor biliyorsunEvett canım inşallahh öle olmuşturr
yaa birde saphıram benim ödemlerim inmedi bacaklarımdaa çok ödem var ayakkabı giyemiyorum acabaa başka bişi mi var diye içim içimi yemeğe başladı adetim bitti bu ödemlerinn bitmesi lasımdı
Off çok zor canım yaa Allhım yardımcın olsunn hem sıcak hem çocuklar hemddee bulantılarr zor gerçekten amaa beslenmene dikkat bencee sadecee karbonhidrat olursa olumsuz etkilenirsin gibime gelioEcemavimize de slm söle
afiyet olsun canım..git canımtabi dr. a gitmekte fayda var.bir de ben gitsem.en son kan tahlili hamileliğimde yapılıyordu.o zaman da 9 ay boyunca kevgire dönmüştümGünaydılarrr efenimmmmmm
Gecee yatmadannn öncee şu ödemlerim için kiraz sapı kaynattım elma sirkesi içmeyee de başladım dün gecee itibariyle şu kpss geçsinde doktora gidicemm tam 6 ay oldu kan tahlili yaptırmayalı anormal olan şeyler var kanımca bende tahmin edebiliyorum ama anmak istemiyorum
Sabah da tekrar içtim elma sirkemi zencefilli kürümü yaptım ve biraz dereotu yiyeceğim domates salatalık ekmek yumurta ve çay peynir kahvaltım da böle kızlar
maalesef izleyemedimCanan hocam star a çıktı bendee tekrar karatayımaa dönme kararı aldım pazartesi günü başlayacağımmmm artıkkk en azından karatayda vucüdüm daha sağlıklıydı şimdi toplayamıyorum kendimi
slm
pc bozuk artık giremeyebilirim arada sırada net bulduğum yerlerden girebilirim ayın 19unda yazlığa gitcem tekrar ağustosta döncem bide ev bakıyoruz yazlıktan gelincede taşınma durumumuz olabilir hiç istemesemde sanırım takımdan ayrılmak zorundayım
Selam kızlar
dün feci bir şekilde sırtım tutuldu.2 ad. d...s...n içtim,jel sürdürdüm ama bana mısın demedisabah yataktan kalkamadım bir süre.Sonra ağlayarak kalktım,çok kötüydüm çok sonra biraz kuvvet toplayıp duşa attıp kendimi,dayanabildiğim kadar sıcaklıkta suyun altında 10 dk filan durdum.baya yumuşattı ama o an içinmiş,kısa sürede yine ağrı ve acı başladı.Eşime ovdurarak jel sürdürdüm yine o da hafiften rahatlattı.tabi bu arada sanırım sıcak sudan olacak,tansiyonum mu düştü nedir,uzun bir süre fenalık hissi oluştu,ayağa kalktığım an gözlerim kararıyordu
Sonunda zor da olsa 1 porsiyon k flakes yedim.Biraz kuvvet toplayınca,giyindim,saçımı öylesine topladım,kızımı da giydirdim zar zor,güne gittim.Malum para veriyoruz,ayıp olmasın.Allahtan eşim götürdü getirdi arabayla.Orda da hep oturdum,sağolsun arkadaşlar bana bişi yaptırtmadılar.Şu anda da çok ağrım var.2 saat önce filan da ap..... fort içtim 2 ad ama o da etkilemedi.Arkadaş mus..... 8 mg lığı tavsiye etti,bakalım biraz zaman geçsin ondan da içip denicem,bu kadar ilacı ata versen düzelirdi diyorum,ne ağrıymış arkadaş
sağol tatlışım teşekkür ederim.daha iyiyim şu an.aşam üstü yazdığım ağrı kesiciden içtim.bir de yatarken içerim 1 tane ,sabaha yataktan ağlamadan kalkabilmeyi umarak uyurum
Kuzummm kıyamammm sanaa amaa bu kadar kas gevşetii ağrı kesicii bir arada alınmaz bak eğer illa ağrım var dersen mutlaka mide koruyucu bul onu iç yemekten önce üstünde proton pompası inhibitörü yazanlardan bir tane iç kuzum çünkü miden kötü olacakkk:18::18::18: Bence b..nga.. tarzı bişi de deneyebilirsinn jellerden daha ççok etki eder ve en önemlisiii sırtına sıcak su torbası koy tatlımÇokkk geçmiş olsun kuzumm yaa kıyamam sana
Hoşgeldin GamzecimMerhaba arkadaslar
Adim Gamze, 27 yasindayim. Zayiflamak istiyorum. beni de araniza alir misiniz?
cok yemeye cok meyilli bi bunyem var, kendimi tutmadgm zaman cok kolay kilo alabiliyorum.
bu yuzden yarisma grubuna katilip kendimi daha iyi motive edebilecegimi dusundum. :44:
simdiden hepinizle tanistigima cok memnun oldum :)
Sağol tatlım senin de geçmiş kandilin mübarek olsunTekrar merhabalar,
gecmis kandiliniz mubarek olsun :)
Sanirim simdi tr de aksam yemegi zamani, kimse yok topik te.
ben amerikadayim, su anda burda saat 10:27.
menulerimizi yaziyoruz galiba ben de yazayim.
sabah
2 dlm tam bugday ekmegi
krem peynir, beyaz peynir.
biraz ceviz.
1 cubuk rulokat.
Oglen icin
1 kase mercimek corbasi
ve 1 tane kayisi getirdim ise.
Aksam da misafirim var.
Alabalik, brokoli, salata
bi de kabak tatlisi yapmistim onun da tadina bakarim ucundan azicik.
iste boylee
sizler nasil besleniyorsunuz? belli bi diyet listesi var mi uymam gereken??
Cok tesekkurleer
Tekrar merhabalar,
gecmis kandiliniz mubarek olsun :)
Sanirim simdi tr de aksam yemegi zamani, kimse yok topik te.
ben amerikadayim, su anda burda saat 10:27.
menulerimizi yaziyoruz galiba ben de yazayim.
sabah
2 dlm tam bugday ekmegi
krem peynir, beyaz peynir.
biraz ceviz.
1 cubuk rulokat.
Oglen icin
1 kase mercimek corbasi
ve 1 tane kayisi getirdim ise.
Aksam da misafirim var.
Alabalik, brokoli, salata
bi de kabak tatlisi yapmistim onun da tadina bakarim ucundan azicik.
iste boylee
sizler nasil besleniyorsunuz? belli bi diyet listesi var mi uymam gereken??
Cok tesekkurleer
***7. TAKIM 264. ETAP***
SAPHIRA (85.1
saliss (100.2
ecemavi (72.8/geri dönmek üzere ayrıldı
gerbera1987(90,3/
7. Takım Ortalaması:%
Hoşgeldin tatlımmm
Offf benn bu haftadaa kiloo veremedimm tartılmadım da yarın işe giderken yazarım inşallah almamışımdırrKaratayıma dönmeye kesin karar aldım belki yaz döneminde hızlı bir veriş yaşarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?