Yatmaz diye okuyorum nicini hepsagol bebegim
@eflalim ile senin temizlik aşkın beni çok mutlu ediyo yalnız olmadigimi hissediyorumSabahtan beri mutfak dolabi siliyorum
evet canim daha 1 aylik kucuk bnde sasirdimYatmaz diye okuyorum nicini hep
Bebegin cinsiyeti belli oldumu cok sasurdim.daha cok kucuk degil mi
Bu cok zor canım doktorun nasıl soyleyebildi anca dokular olusuyo 1 aylıkkken daha organlar net degil bence kendini hic bilmiyomus gibi resetle hemde acilen resetle 16 haftada netlesiyo cunkuevet canim daha 1 aylik kucuk bnde sasirdim
Eki Görüntüle 2145894
Yapmak istedigin şey diyo ya o şey......
#oşey ... efil efil elbise giyinmek
Haydi buyrun etiket alın gençler
Masummm
Kiz ne aski ben zorunluluktan yapiyom@eflalim ile senin temizlik aşkın beni çok mutlu ediyo yalnız olmadigimi hissediyorum
Hele eflalimin bir cok seyi planlayıp dagınık evde ne yapacagini sasirmasi aynı beeen
Bugun esimin benim kıslıklarını kaldırdım baza altı düzrnledim verilecekleri ayarladım spor yaptim yemek yaptım kızımın karnı tok ütüm duruyo ona giriscem ama kızımın kısliklarini kaldırmam lazım onada hurç lazım nedeceyük bilmiyorm bugun olmaz bu is
Ay ben normalde hic etek elbise fln giymem hep tunik pantolon ya da pantolon tisort hirka seklinde giyinirim.bu bayram ozendim kendime ya ince yazlik guzel bi elbise alcam ya da yuksek bel bi etekEki Görüntüle 2145894
Masummmseni hep beyaz kot mont diye hayal ediyodum bu ne simdi beyaz demen gerekti
Evrene enerjilerimizi yolluyoruzzzz
Benimde en cok yapmak istedigim sey yapmaya calistigim sry gece yatmadan ev duzenli olmasıKiz ne aski ben zorunluluktan yapiyom
Pis degilimdir ama oyle temizlik delisi de degilimdir.dağınıklık sevmem ben ona tahammulum.yok takintiliyim biraz.bisey kirli bile olsa yerinde ve duzgun olacak.bi de aksam yatarken bütün evi toplamazsam uyuyamiyorum.salondaki yamuk duran yastik ruyama girer
Hele ki @eflalim veWhiteblacklife in yanindan bile gecemem temizlik konusunda.
Ay ben normalde hic etek elbise fln giymem hep tunik pantolon ya da pantolon tisort hirka seklinde giyinirim.bu bayram ozendim kendime ya ince yazlik guzel bi elbise alcam ya da yuksek bel bi etek
Kendime daha önce giyemedigim kıyafetler almak istiyorum ve onlarla eşimle tatile gitmekEki Görüntüle 2145894
Sağol canim eltimde yim arkadaşları geldi pek giremiyorumEsroş hoşgeldin kuzum
kuzum test yaptim onda ogrendim zaten hesapladim netten oda 4 +2 olduk bugun biliyorum canim daha nokta gbi zaten 12. Haftada cok net gormustum oglumda rabbim sagliklisi i hayirlisjni versin insallah kuzumBu cok zor canım doktorun nasıl soyleyebildi anca dokular olusuyo 1 aylıkkken daha organlar net degil bence kendini hic bilmiyomus gibi resetle hemde acilen resetle 16 haftada netlesiyo cunku
bisi olmaz filavir ye gitsin bugun cumartesi miu gormedenAllaaaaaa
Akşama kv’de yemek çıktı
Bikini giymeeeekEki Görüntüle 2145894
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?