- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Kuzum menü güzel fakat farkında mısınız öğle yemek yerseniz bu kadar ara yapmayacaksın öğleden akşama 4 ara var leptine hiç müsade etmemimissin hep ağza birşeyler atılmış buda yağ yakmanı engeller ben inatla yine diyorum ki sen emziren annesin öğle ana öğün yapman gerek hem böyle doymuyorsun hep leptin çalışmıyor hep yemek yemediğin için süt oranın düşer yapma kuzum spor güzel su güzelSabah 9.30
2 gün kurusu 1 incir 2.5 bardak su
Saat 10.30
2 yağda yumurta
2 dilim tbe
7 zeytin
Peynir
2 cherry yeşillik
Saat 13.30
1 bardak süt 2 ceviz
Saat 15.00 yarım elma 5 erik yarım kase yoğurt
Saat 16.00 Türk kahvesi
Saat 17.00 1 dilim peynir domates 2 cherry 1 salatalık
Akşam 19.15
1 porsiyon dolu idi patlıcan yemeği
Cacık
Su 3 lt net gerisi bilmiyorum hala devam
Spor 2 mil Leslie
4 set kol bacak hareketleri
Onun dışında temizlik halı silme koltuk silme çok yoruldum şimdi misafirim var hiç cıs yemedim
Whiteblacklife
Bence canın sopa istiyor bı porsiyon göndereyim micanım tatlı bişeyler çekiyo
Bu saatte yapılır mı bu bana
Bence canın sopa istiyor bı porsiyon göndereyim micanım tatlı bişeyler çekiyo
Bu saatte yapılır mı bu bana
Çok beğendim eflal gayet güzel menü akşam hafif sabah doyurucu14 mayıs menüsü
9.00: Biberli omlet, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tb ekmeği
12.30: 1 küçük muz, 1 bardak süt ( okuldaki kutlamaya gitmeden pratik bunu yedim )
17.00: Peynirli çoban salata
Su: 2 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife @masumm
Puanın:1014 mayıs menüsü
9.00: Biberli omlet, peynir, 3 zeytin, domates, salatalık, 2 dilim tb ekmeği
12.30: 1 küçük muz, 1 bardak süt ( okuldaki kutlamaya gitmeden pratik bunu yedim )
17.00: Peynirli çoban salata
Su: 2 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife @masumm
Kuzum pek sık giremesem de bu hafta takip ederim haftaya birine devrederim olur mu?iyi akşamlar kızlarrr
bugün geç kalıyordum. o nedenle hızla çıktım evden tartılamadım. ama az önce eve gelince tartıldım. 81.2 yim. bugün wc yoktu amaWhiteblacklife @hepfit @nehirnil111
beni takip etcen de miigdedali
Ya mali ben de aldım da böyle sebzeli bi tarif arıyorum var mı bildiğin? Sen nası yapıyorsunBen geçenklerde tb deniyim dedim eşim çok beğendi, son iki hafta sonu tb makarnA yapıyorum. Hem doyurucu hem lezzetli. Bundan sonra hep tb al dedi herif
Suyu çok içtin bugün biliyorum menü çok güzel şahane spora bayıldımKahvaltı
Sütlü kahve
2 tam ceviz
Öğlen
Yarım kase yoğurt çorbası
2 servis kaşığı nohut
Salata
Aksam
Yogurt
Yeşil elma
6_7 badem
25 dk yürüme
3 mil lesile
Ne var yani azcık şevkat göstersenBence canın sopa istiyor bı porsiyon göndereyim mi
Çok sık yiyorsunpazartesi menüm
sabah 08.40
yumurtalı zeytinli peynirli yeşillik salatası
3 lokma ekmek (siyez-yulaf kepeği)
6 çiğ badem
ara 11.00
10 leblebi
öğlen 12.30
ton balıklı salata
2 yaprak sarma
ara 15.30
1 nektarin
1 avuç leblebi
akşam 19.15
3 tavuk kanat
2 yk patates
salata
ara 21.00
7 yeşil erik
2 dilim portakal
6-7 kiraz
yatana kadar 2 lt su
45 dk yürüyüşWhiteblacklife igdedali
Bı porsiyon sopa eşittir tatlı isteğinin sonu şevkat ve ben sen inanıyor musun dediğineNe var yani azcık şevkat göstersen
hemen de sopa
Hayret bişey
Valla bi tarif var favorim ama içine krema giriyo. Pesto soslu içine tavuk mantar havuç brokoli karnıbahar katılıyo. Çok lezzetli oluyoKuzum pek sık giremesem de bu hafta takip ederim haftaya birine devrederim olur mu?
İlk haftanda bırakmak istemiyorum
Ya mali ben de aldım da böyle sebzeli bi tarif arıyorum var mı bildiğin? Sen nası yapıyorsun
Yeminle yemeye yemeye unutmuşum
Bi de makarna tadı geliyor mu? Yani yerken hımm aynı makarna işte diyebiliyor muyuz
yoksa boşuna karbon almayım diyorum
Hayır inanmıyorum inanmayacağımBı porsiyon sopa eşittir tatlı isteğinin sonu şevkat ve ben sen inanıyor musun dediğine
Sidelya adını değişti sadece sidelya artık kuzumEtiket özürlü vayt
Artıyi ödeme yola bağlıyorsun bağlama hiç eticin satılan yerde kuruyemişte satılır üzümde satılır hurmadan satılır acıktım bunu yedim disardaydim bahane bu kadar yiyip yorgunum regl geliyor spor yapamam da bahane su hala az sabah çay helva Allah artırsın ne diyeyimSabah menü 10.30
2 dılım tam bug ekmek
1 tane has yumurta
3 catal peynır
3 tane zeytın
1 catal helva
1 catal menemen
1 bardak acık cay
Ara ogun 16.00
6 tane kucuk eti cınlerden dısardaydm cok acıktm ve bunu yedm
Aksam menü 19.00
1 tabak kuru fasulye
6 7 kasık salata
Spor yok cunku mısafırım var artı cok yogun regl oluyorm yapamam
Su 2 lıtre
Whiteblacklife
Kuzum pek sık giremesem de bu hafta takip ederim haftaya birine devrederim olur mu?
kime devretcen kız beniİlk haftanda bırakmak istemiyorum
Ya mali ben de aldım da böyle sebzeli bi tarif arıyorum var mı bildiğin? Sen nası yapıyorsun
Yeminle yemeye yemeye unutmuşum
Bi de makarna tadı geliyor mu? Yani yerken hımm aynı makarna işte diyebiliyor muyuz
yoksa boşuna karbon almayım diyorum
Çok sık yiyorsun
yok 21 geç oldu biliyom vaytım da wc ye çıkmadım lif olsun diye yedim. patatesi de yine bağırsaktaki probiyotikleri besliyor diye yedim. ama tabi bundan sonra sabah veya öğlen az yemeye bakarım. akşama dikkat ederim.Akşam ki 21 kesinlikle olmamalı sen korumada değilsin kilo vermek amacın o saatte yenen meyve kilo vermeni engeller akşamki patatesi sevmedim
Yaprak sarma cikss su bayrama kadar biraz daha gayret et lutfen bayrama 75 lerde girelim olmazmı kilona göre şu az spor güzel ama yediklerimle göre az
Puanın:3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?