- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Perşembe paylaşmayı unutmuşum kusura bakma çok yoğun bir hafta geçirdimEki Görüntüle 2146255
Geçen haftanın tablosu2 hafta toplam puanlarını da aşağıda paylaşıyorum canlar sporunuza emeğinize sağlık @MiuLego @begum75
Kayısılarda derecelerimiz
igdedali 4.794 pointle 1.
@Lunya 3.832,5 pointle 2.
Nevreste 2.970 pointle 3.
Çağlalar da derecelerimiz
malipina 1.790 pointle 1.
matematik61 1.675 pointle 2.
@suspushanimcim 995 pointle 3./ bu hafta spor gruplarına geri alalım mı seni kayısılara yükseltebilirim dereceye girdin canım o yüzden bana dön olur mu
Di mi bu gece çok sessiz burasıSohbetinize de doyum olmuyor
Kuzum bak ne güzel kruyorsun sen zaten çok ciss yiyen biri değilsin belki birilerine korumada örnek olursun bu yüzden korumada ki arkadaşların menü vermesi önemli bu benim fikrim 3 yiyorsun mesela 4 gün diyet yapıyorsun spor yapıyorsun ve koruyorsun 1 gün de 1 kaçamak yapıyorsun mesela ama burada mesela bı kere bozdum diye devamını getiren arkadaşlar var örnek.olursun onlara
Tamam hanımlar özellikle Ramazanda elimden geldiği kadar paylaşacağımNEVO KORUMA MENÜSÜNDE HER ŞEY YENEBİLİR.. ÖLÇÜLÜ OLUR DİĞER GÜNLERLE DENGELENİR VS VS
spor yapılır dengelenir.. ama bunu görmemiz lazım.. korumada yersin elbet.. bunda yazmamalık bir durum yok ki.. burada birçok kişiye de örnek olur menü yazarsan
kıyamam niden
Yeni bir durum mu var?İşten ayrilcam galiba kızlar
Hakkında hayırlısı olsun canımİşten ayrilcam galiba kızlar
Bu ara herkes işteb çıkıyo hayırdırr banu sen neden çıkıyosunİşten ayrilcam galiba kızlar
Yeni bir durum mu var?
Bu ara herkes işteb çıkıyo hayırdırr banu sen neden çıkıyosun
Babanın işyerimiymiş orası hayrına çalışıcaksın tövbe ya. Bu nasıl iş arkadaş biri gece 12lere kadar çalıştırır. Biri çalışanın hakkını vermez. Hepsi mi aynı pok bunların ya.nalıncı keseri gibi hep bana hep bana diyolar. Özel sektör değil mi hepsinin köküne kibrit suyuAkşam çıkışta sordular naptınız Banu hanım diye dedim yani ben netim
Benim için zor o olay ve benim hakkım yeniyor ama anlamazlar
Pişman olmam umarım
Canım cumartesi çalışmamı istiyorlar
Ben ofis sekreteri yım ama
Başka bir yerde cumartesi akşama kadar mesai isteniyor her hafta değil ama arada bir, bu arada bir ayda birde olabilir
İki de olabilir , hiç belli değil yani
Ve hiçbir karşılığı yok
Mesai veya alacak izin filan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?