Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kızlar ben yatıyorum. dün çok az uyudum. dinleneyim. sonra öğünlerime etki ediyor. hayırlı geceler öpüldünüz

O meyveyi lif istiyorsan 4 öncesine çekeceksin ki yağa donusmesin kuzum
Patates bağırsak için ama.aksam karbon alırsak yine vücut önce onu yakıyor yani öğle ki sarmayı cikar patates koy illa yiyeceksen evet bu şekilde beslenmek senin insülin daha da çıkaracak bunu unutma o yüzden yarın sende 3 ana öğün bekliyorum arasiz meyveyi sabah ekle karbonu sadece sabah görmek istiyorum sende fulya kuzum ne olur yanlış anlama ama bu diyet işini uzattık diye düşünüyorum artık bitirsek demi ama koruma yapıyor gibisin 1 ileri 2 geri artık bitirelim su isi da

Ben kaçar bu sessizliği sevmedim çoğu kişi menü vermedi yine liste tayfası bile menü vermiyor bilmem ne kadar zor menü vermek

İşte bele şelerle gel bana

Kuzum her gün giremeyebiliyorum...
Sen bu hafta bi başla burda vayt vaaar föt vaaar
Buna da hindi eklerim ki ben

İşte bele şelerle gel bana

Kuzum her gün giremeyebiliyorum...
Sen bu hafta bi başla burda vayt vaaar föt vaaar
Buna da hindi eklerim ki ben
restorantta çalışırken bizim şefler yapardı bize.ama onlar havucu konserve kullanıyolardı minik olanlarından..karnıbaharı brokoliyi bayıltmadan haşlarsın.pesto yoğun bi sos ya azar azar koyup kontrol ederek hazırla sosunu kuzum.ben bir iki kere yapmıştım kremasını da tam tutturamamıştım kremayla aram pek yok

Oyy ben çok severim...
Dediğin iyi oldu boca ederim hepsini kesin

Menum pazar
12 piknikte kahvaltı
1 dilim ekmek
Aci sos haşlama yumurta zeytin peynir bir çay kaşığı pekmez kadar peynir dom sos sal. Bib.

Akşam
Mangal et
Salata soğan

Şu 2
Spor 1 saat tempolu yürüyüş

Pazartesi

Sabah 10
Dom. Sal. Tavada yumurta peynir zeytin biber.

15
1 yk nohut salata
Temizliğe girisecektim yedim

Akşam 8 menemen peynir zeytin acı sos yoğurt
Ben temizlik yapınca anca bu saatte oldu eşim bunları yaptı sagolsun

Şu 2.5
Spor 1 saat leslie
@MiuLego Whiteblacklife smykmy begum75

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…