Yok canım önce yaptıkları için özür dilesinler onlar, kp im hatırı var ama diğer ikisinin suratını görmeye gerek yok ayrıca eşim bizim de bir aile olduğumuzu idrak etsin artık bir zahmet büyüsünEflal insen sanki böyle bira düzelir durumlar , biraz unutmak lazım yoksa duzelmiyor hicbirsey
Guzel olurdu tabi. Arada bir erken gelse olmuyor mu pekiEşim işten geç gelmese iftara misafir davet ederim en azından bı 10 gün kalabalık olur ama çok geç geliyor
Yıllardır çalıştığım iş yerinde hiç karşılaşmadım sadece müdürüm oruç tutmazdi oda durmadan yemek söyler ofiste herkesin önünde yerdi yada su iciyorsa ohhh buz gibi falan diye ballandirirdi bu çok yanlıştı mesela ama oda arkadaşım tutmazdi yemeğini çıkar yemek hanede yerdi çayını kahvesini tabi ki masada içecek iş var hiç sorun yaşamadım onla müdüre dalacaktim ama yemek neyse suuu benim zayıf noktamAynen ama genelde ben şunu görüyorum
Şimdiye kadar iş yerlerinde edindiğim tecrübe bu , oruç tutanların tutmaya para saygısı yok wayt , yani öyle ki Allah için yaptığı şeyi lütfediyirmus gibi gösteriyorlar
Oruç tutmuyorlar diye eleştirmek çok yanlış bence ,tutar tutmaz herkesin kendine 1 ay oruç tutup 11 ay yemediği halt kalmayan çok gördum bu makbul mu simdi
Herkesin kendine yani Allah ile aranda , etrafa saldırmaya dillendirmeye gerek yok zaten kendini bilende oruç tutulan bir ortamda ona göre davranır
Ama daha oruç tutmadan eleştiri başladı
Aaaaaa oruç tutmuyorlar , bugün tutmuş çay demlenmesin olduuuuuu gözüm başka ?
Çay demlemeyor ama
Ramazan geliyor diye 5 kilo et sipariş çoktan verildi , bu nasıl nefis tutmak olaki aceppp ,
Gelmiyor hiç en erken 9.30 geliyorGuzel olurdu tabi. Arada bir erken gelse olmuyor mu peki
evet öyle canım cuma gider inşallah sporlarımıda yapıyorum artıkBünye alışınca ya kadar ödem tutar ama cumaya kalmaz pempis senin ödemin susuzluktan değil karbondan
Fasulye ne fasulyesiMenumu verim
Sabah saate tam bakmadm ama 11.30 sonrasydi
2 yumruta
1 yk lor
Az kaşar peynir
Domts
Salatalk
Biber
Yeşillik
Ara 15.00
1 yesil.elma
Aksam 17.30
1.5 kepce fasulye
1 parca tavuk
Ayran
Su 2 lt icildi 3 olur inşaAllah
Whiteblacklife
aynen canım sanki 40 yıllık aç gibi bende gördüm oyle kişilerÇevremde oruç tutanlar da
Yemekten başka birşey konuşmuyor
Sasali sofralar , birdaha yemeyecekmis gibi hunharca yemeler, sayısı bilinmeyen yemek çeşitleri , oruç nefis tutmak ama bence yok öyle birşey Ramazan'da
Hatta bugün bı arkadaş , çay demlemeyin demeye kadar getirdi olayı
Sanki bize oruç tutuyor !!
KuruFasulye ne fasulyesi
Karboncu melek karboncu melek karboncu melek
Menü güzel artık karbon yok yeter da her akşam.karbon cikss spor yok galibaMenumu verim
Sabah saate tam bakmadm ama 11.30 sonrasydi
2 yumruta
1 yk lor
Az kaşar peynir
Domts
Salatalk
Biber
Yeşillik
Ara 15.00
1 yesil.elma
Aksam 17.30
1.5 kepce fasulye
1 parca tavuk
Ayran
Su 2 lt icildi 3 olur inşaAllah
Whiteblacklife
Ben geliymMiu nerde
Ben geldim gitmeeeehepfit nasılsın
Kuzum tutan tutmayan saygı duyacak, bizde iki oda var, ayrılıyoruz. Ne demek çay demlenmesin? Aksine bizde tutanlara size ayıp olmasın diyoruz, onlar bize siz rahat yiyip için bizim orucumuz sizi bağlamaz diyorlar. Kimse kimseye karışamaz akıl veremez, herkesin aklı kendine.Aynen ama genelde ben şunu görüyorum
Şimdiye kadar iş yerlerinde edindiğim tecrübe bu , oruç tutanların tutmaya para saygısı yok wayt , yani öyle ki Allah için yaptığı şeyi lütfediyirmus gibi gösteriyorlar
Oruç tutmuyorlar diye eleştirmek çok yanlış bence ,tutar tutmaz herkesin kendine 1 ay oruç tutup 11 ay yemediği halt kalmayan çok gördum bu makbul mu simdi
Herkesin kendine yani Allah ile aranda , etrafa saldırmaya dillendirmeye gerek yok zaten kendini bilende oruç tutulan bir ortamda ona göre davranır
Ama daha oruç tutmadan eleştiri başladı
Aaaaaa oruç tutmuyorlar , bugün tutmuş çay demlenmesin olduuuuuu gözüm başka ?
Çay demlemeyor ama
Ramazan geliyor diye 5 kilo et sipariş çoktan verildi , bu nasıl nefis tutmak olaki aceppp ,
1 haftayi gecti vaytm kvalidemdeyz umreye gidecekler hep ertelendi durduMenü güzel artık karbon yok yeter da her akşam.karbon cikss spor yok galiba
Puanın:4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?