Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Eflal insen sanki böyle bira düzelir durumlar , biraz unutmak lazım yoksa duzelmiyor hicbirsey
Yok canım önce yaptıkları için özür dilesinler onlar, kp im hatırı var ama diğer ikisinin suratını görmeye gerek yok ayrıca eşim bizim de bir aile olduğumuzu idrak etsin artık bir zahmet büyüsün

Yıllardır çalıştığım iş yerinde hiç karşılaşmadım sadece müdürüm oruç tutmazdi oda durmadan yemek söyler ofiste herkesin önünde yerdi yada su iciyorsa ohhh buz gibi falan diye ballandirirdi bu çok yanlıştı mesela ama oda arkadaşım tutmazdi yemeğini çıkar yemek hanede yerdi çayını kahvesini tabi ki masada içecek iş var hiç sorun yaşamadım onla müdüre dalacaktim ama yemek neyse suuu benim zayıf noktam

aynen canım sanki 40 yıllık aç gibi bende gördüm oyle kişiler

Şu olayın üstüne bugün marketler öyle bı dolu ki sanki kıtlık tövbe savaş çıkmıştı evlere istif yapılıyor gıdalar buda yanlış işte ramazan nefis terbiyesidir aynı zaman da bunu unutmadan bunu yüce rabbimin nimetlerine şükür etmemiz vücudumuzun kendisini yenilemesi için verilen bı ayi inşallah lakiyla yaşarız hepimiz

Menü güzel artık karbon yok yeter da her akşam.karbon cikss spor yok galiba
Puanın:4

Kuzum tutan tutmayan saygı duyacak, bizde iki oda var, ayrılıyoruz. Ne demek çay demlenmesin? Aksine bizde tutanlara size ayıp olmasın diyoruz, onlar bize siz rahat yiyip için bizim orucumuz sizi bağlamaz diyorlar. Kimse kimseye karışamaz akıl veremez, herkesin aklı kendine.

Menü güzel artık karbon yok yeter da her akşam.karbon cikss spor yok galiba
Puanın:4
1 haftayi gecti vaytm kvalidemdeyz umreye gidecekler hep ertelendi durdu
Yarina gidecekler inşaAllah yinr bise cikmazsa
Evime gecececm artk guzel beslenirm inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…