Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

amin canım şuan bimdeyim 3 kasa çalışıyor yetişemiyorlar o kadar kalabalık

Hele diyorum o marketteki kuyruk neden akşam akşam
Oruç fiziken ve ruhen insanı hele de yaz mevsiminde zorlayan bir ibadet.
Huzur verdiği doğru fakat insanda ister istemez bir yoksunluk psikolojisi oluyor.
Bugün benim iş yerinde de mevzusu döndü. Senelerdir hep aynı muhabbet. Aaaa sen tutmuyor musun???Neden tutmuyorsun ???
En son dayanamadım hocanın birine "hocam Allah'la aramdan çekilin gölge yapıyorsunuz" dedim
Bu sorgulama olmasa keşke... Ayyy sigara içme ramazanda burda diyene ayrı ayar oldum(9 aydır çalışıyorum daha 1 tane sigarayı iş yeri ve çevremde içmiş değilim çocuklara kötü örnek olmamak için)
Gerildim bugün ya

Ya bi de ıgde çalışma ortamında çok sinirli oluyorlar, normalde yaptıkları işin yarısını yapıyorlar açıkçası oruç olana allah kabul etsin diyip uzaklaşıyorum

Bu arada bim marketten Hakmar şok bunun gibi marketlerden hurma alan arkadaşlar glikoz şurubu yazıyor üstünde yani ağırlığı atsın şekerli gelsin daha dolgulu gorunsun diye daha ucuza mal etmek için ve gldaha çok satmak için glikoz suruşu yani bildiginiz serbertlenip satılıyor lütfen kuru hurma olsun yapış yapış ve parlak hurmaları tercih etmeyiniz ha serbertli tatlı yemişsin ha hurmaları lütfen dikkatttt

Ya bi de ıgde çalışma ortamında çok sinirli oluyorlar, normalde yaptıkları işin yarısını yapıyorlar açıkçası oruç olana allah kabul etsin diyip uzaklaşıyorum
İşte biraz tutanlar tutmayanları anlayacak biraz da biz onları anlayacaz öylece geçip gidecek yapacak bişey yok

Dışarıdan alınanlara da dikkat etmek lazım vaytım. Geçen aylarda bi yerden aldım tatlı olsun filan dedim adama. Bi hurma verdi resmen şerbet. İçim bayıldı bitiremedim
Sonra eflal bi yer söyledi ordan almaya başladım. Hurma işi harbiden sıkıntı

Kızlar şu araplan da öyle marketler dolu ve sanki hiç alışveriş yapmayacakar gibi reyonlar da boş..oruç ramazanin amacı bu değil. .beslenmeyi ruhen ve bedenen ve nefsi terbiye etmek değil mi anlamıyorum insanları. .aç olan kulları anlamak değil mi? Şimdiden herkese hayırlı ramazanlar...bugün sahur var

Açık yazıyor üstünde hurma glikoz şurubu diye ya bugün bakayım dedim evde hurmam yok ben çok severim hurmayı hepsini yerim diye alamıyorum fiyatı çok çok uygun diğer hurmaları göre diğerleri küçücük paket 8 9 lira iken bu 3 4 lira tabi ki içerik okumadan alanlar hemen atlıyor

Bugün bende pişman oldum markete gittiğine adam hiç abartısız söylüyorum 10 paket makarna 5 kilo pirinç 2 teneke yağ aldı evde ordu besliyorlar sandım eşi hamile iki kisilermis bu arada yani eşi de oruç tutmayacakmis hadi davet et akraba eş komşu nedir ya 10 paket makarna 5 kilo pirinç hiçbir zaman ramazan diye ekstra alışveriş yapmadım misafirim gelecekse de abartmam zaten yenmiyor sıcaktan bu neyin açlığı açlıktan yiyecek lokması olmayanlar orucu iki hurma ile tutanlar ne yapıyor acaba

Sabah 10: yumurta zeytin 2 çatal peynir domates salatalık 2 ceviz çökelek. .

Ara: kahve 1 muz

Aksam 18: etli fasulye 1 kaşe yoğurt közlenmiş biber

1 saat yürüyüş 3 litre su.. Whiteblacklife

Sabah 10: yumurta zeytin 2 çatal peynir domates salatalık 2 ceviz çökelek. .

Ara: kahve 1 muz

Aksam 18: etli fasulye 1 kaşe yoğurt közlenmiş biber

1 saat yürüyüş 3 litre su.. Whiteblacklife
Menü güzel akşam kuru ise bugün son yarın karbon en az alıyoruz emi balım menü güzel su güzel spor güzel
Puanın:10

Ramazanda bayramdan önce mezun olmak isteyen kişiler varsa benim gibi ramazan bayramı 1 günü cumaya denk geliyor geçen yıl gibi etap birleşir ona göre kilo verin bacilar

Vallahi yaa. .bende extra almam Türkiye'ye yolluyurum market paramı orda muhtaç olan insanlara gönderiyorum. .allah kimseyi açlıkla sinamasin..Rabbim yardımcıları olsun..burda elemanlarımız iftar yemeği veriyorum o da çok abartmadan..allahım herkesin gönlüne göre versin..elimden ancak bu kadar geliyor..r

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…