Tamam kuzum çorbasız iftar olmayacak hergün yaparım. .protein ağırlıklı beslenmeye çalışırım. .Menü güzel akşam kuru ise bugün son yarın karbon en az alıyoruz emi balım menü güzel su güzel spor güzel
Puanın:10
Olması gereken ama yapılmayan herkes eşini dostunu çağırıyor asıl muhtacım iftara çağırmak makul olan ama burası İstanbul mümkün olmuyor güven olmuyorVallahi yaa. .bende extra almam Türkiye'ye yolluyurum market paramı orda muhtaç olan insanlara gönderiyorum. .allah kimseyi açlıkla sinamasin..Rabbim yardımcıları olsun..burda elemanlarımız iftar yemeği veriyorum o da çok abartmadan..allahım herkesin gönlüne göre versin..elimden ancak bu kadar geliyor..r
Seni altta göremiyorum ya kuzu ondan hep ondan
Bugünler de güzel eş dost gelir..tabiki önemli olan aç insanı doyurmak..bu zamanda doğru diyorsun kimseye güven olmuyor en azından içinden ne geliyorsa onlara o şekilde yardimci olabilirsin..Olması gereken ama yapılmayan herkes eşini dostunu çağırıyor asıl muhtacım iftara çağırmak makul olan ama burası İstanbul mümkün olmuyor güven olmuyor
Isırabilirsin tabikiOyyy tahinli coregim
Yalnız canim çekti bi lokmacik ısırayım mi
Var bı planım habibteBugünler de güzel eş dost gelir..tabiki önemli olan aç insanı doyurmak..bu zamanda doğru diyorsun kimseye güven olmuyor en azından içinden ne geliyorsa onlara o şekilde yardimci olabilirsin..
Kürek verim mi aplaa ağzına vur o söyleyeninHele diyorum o marketteki kuyruk neden akşam akşam
Oruç fiziken ve ruhen insanı hele de yaz mevsiminde zorlayan bir ibadet.
Huzur verdiği doğru fakat insanda ister istemez bir yoksunluk psikolojisi oluyor.
Bugün benim iş yerinde de mevzusu döndü. Senelerdir hep aynı muhabbet. Aaaa sen tutmuyor musun???Neden tutmuyorsun ???
En son dayanamadım hocanın birine "hocam Allah'la aramdan çekilin gölge yapıyorsunuz" dedim
Bu sorgulama olmasa keşke... Ayyy sigara içme ramazanda burda diyene ayrı ayar oldum(9 aydır çalışıyorum daha 1 tane sigarayı iş yeri ve çevremde içmiş değilim çocuklara kötü örnek olmamak için)
Gerildim bugün ya
Vah garibim gitti vaytımın balatalarıAaaa vayt sabah 56.3 görmek istiyorsun
Evet ne var sanane
Uçma kuzum uçma
Kes sesini ya belki göreceğim nerden biliyorsun
Hahahahahahahhaha güldürme beni
Aç bı tarafına oraya gul tamam mı
Yok kız bizde sigara içen kimse yok. Valla gazaplarindan korkuyorum yaklaşmıyorumOnun sebebibu balım ne yazikki bı kaç gün ellesmeyin alisirlar
Alalım şişini anamGözünüzü sevem kapayın ramazan muhabbetini da. Tuttu tutmadı, çok yedi az yedi, ramazanın anlamı vs. Bu konulara girmeyelim lütfen burda.
Dini içerik yasak sitede kiblerim hepinizi haaa
İçim şişti yeter
Al mali al içimden yeşil dev çıktı bugün ya çok sinirliyimAlalım şişini anam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?