Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Amin kuzum, bakiyim valla çok tatlısın

15 mayıs menüsü

8.30: Kıymalı yumurta, bir çatal peynir, 7 zeytin, 1 dilim tb ekmeği

11.30: 1 çay bardağı süt, 1 hurma çok şekersiz kuru bir hurma çeşiti

14.30: Kıymalı yumurta, domates, biber, 1 dilim tb ekmeği, 1 bardak ayran, 2 parça karpuz

18.30: 1 avuç yeşil erik, 3 kaşık yoğurt

Su: 4 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş, 4 hali bir koltuk, 1 stor perde yıkadım astım tekrar. Çooook ama çok yoruldum ter döktüm.

@MiuLego Whiteblacklife @masumm

Misafirim var
Ay hafta içi misafir ya sinir oldum

@igdedali ve Whiteblacklife nerden alacaz hurmayı ya bende hurma alaym diyordum markettekiler çokmu şeker diyorsunuz ? Paketi iki üç TL birde çok kuru olan var
İşte bak iki üç TL olanlar hep glikoz suruplu onu yiyeceğine serbertli tatlı ye aynı kuzum aktar tercih et markettende aliyorsan mutlaka içeriğini oku kuruşu ve parlak olmayanlar daha iyi balim

O meyveyi lif istiyorsan 4 öncesine çekeceksin ki yağa donusmesin kuzum
yok canım yanlış anlamıyorum. yerimde durduğumun farkındayım. evet menülerim daha ayarlı olmalı. ama malum en başta iştahı kontrol altına almak ve mideyi küçültmek lazım.
ama herşeyden önemlisi benim wc sorunumu çözmem lazım. bunun en büyük kanıtı ne biliyor musun..... buradan ayrı kaldığım 5 hafta normal yedim. yani canımın istediğini yedim. makarna, pilav, börek, simit, çikolata, bal, fıstıklı burma kadayıf...... tabi salata, sebze, et de var ama karbo dorukta. gece yemelerim başladı. çok bunalmıştım ya.... dedim fulya kendini az rahat bırak psikolojin düzelsin ama tabi tartıya da sık sık çık ki bak bakalım ne kadar arttın. sonuçta kontrolsüz şekilde 4-5 kilo da takma peşine. bu arada bir şey dikkatimi çekti. şaka gibi.... haftanın bilmem kaç günü tıkalı olan fulya hergün düzenli wc ye çıkıyordu. hem de normal şekilde. hoşuma gidiyordu ama nası yaaa da oldum 79 a inmişim bir baktım. hem de bunları yerken -2 kilo. ama sonra 81 küsura çıktım. wc sıkıntı oldu bir ara. sonra yine düzenli.
yani diyeceğim şu ki inan dünkü menüm geçen haftalarda yediklerimin yanında çok masum. ben sizinle beraberken menü vermediğimde bile bu kadar cozutmadım. ama wc düzenli olduğu için de 5 hafta sonra artı olarak gelmedim.
tabiki menülerime de dikkat edeceğim canım haklısın ama inan wc sorunumu çözersem ben tıkır tıkır zayıflayacağım. buna yürekten inanıyorum.
bu işi bitirelim vaytım
Nasılsın canım
çok şükür iyiyim nehircim sen nasılsın?

Selam canlaaaar.. eve yeni girdim :)

Ölüyorum çok yoruldum.

Akşam sahur var oruç tutacaklar için.

İdeal sahur için:

Yumurta
Zeytin peynir domates salatalık
Boool yeşillik
Çiğ kuruyemiş (ekmek yemeyenler biraz daha fazla tüketebilir özellikle ceviz tok tutar)
İsteğe bağlı 1-2 dilim tb ekmek

Booool su

Cımaya az kaldııı

Spor su şahane keşke ekmeği tek sabah yeseydin ama bu harekete kalmaz bişey
Puanın:10

Misafirim var
Ay hafta içi misafir ya sinir oldum

@igdedali ve Whiteblacklife nerden alacaz hurmayı ya bende hurma alaym diyordum markettekiler çokmu şeker diyorsunuz ? Paketi iki üç TL birde çok kuru olan var
Eşim dün bir hurma almış kuruluktan zor yedim İran hurması dedi ama netten baktım hiç benzemiyor tam diyete uygun şekersiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…