Sana maşaj lazım anca yumuşarsınAl mali al içimden yeşil dev çıktı bugün ya çok sinirliyim
Amin kuzum, bakiyimVallahi yaa. .bende extra almam Türkiye'ye yolluyurum market paramı orda muhtaç olan insanlara gönderiyorum. .allah kimseyi açlıkla sinamasin..Rabbim yardımcıları olsun..burda elemanlarımız iftar yemeği veriyorum o da çok abartmadan..allahım herkesin gönlüne göre versin..elimden ancak bu kadar geliyor..r
Yirim seniIsırabilirsin tabiki
İşte bak iki üç TL olanlar hep glikoz suruplu onu yiyeceğine serbertli tatlı ye aynı kuzum aktar tercih et markettende aliyorsan mutlaka içeriğini oku kuruşu ve parlak olmayanlar daha iyi balimMisafirim var
Ay hafta içi misafir ya sinir oldum
@igdedali veWhiteblacklife nerden alacaz hurmayı ya bende hurma alaym diyordum markettekiler çokmu şeker diyorsunuz ? Paketi iki üç TL birde çok kuru olan var
O meyveyi lif istiyorsan 4 öncesine çekeceksin ki yağa donusmesin kuzum
yok canım yanlış anlamıyorum. yerimde durduğumun farkındayım. evet menülerim daha ayarlı olmalı. ama malum en başta iştahı kontrol altına almak ve mideyi küçültmek lazım.Patates bağırsak için ama.aksam karbon alırsak yine vücut önce onu yakıyor yani öğle ki sarmayı cikar patates koy illa yiyeceksen evet bu şekilde beslenmek senin insülin daha da çıkaracak bunu unutma o yüzden yarın sende 3 ana öğün bekliyorum arasiz meyveyi sabah ekle karbonu sadece sabah görmek istiyorum sende fulya kuzum ne olur yanlış anlama ama bu diyet işini uzattık diye düşünüyorum artık bitirsek demi ama koruma yapıyor gibisin 1 ileri 2 geri artık bitirelim su isi da
çok şükür iyiyim nehircimNasılsın canım
Spor su şahane keşke ekmeği tek sabah yeseydin ama bu harekete kalmaz bişey15 mayıs menüsü
8.30: Kıymalı yumurta, bir çatal peynir, 7 zeytin, 1 dilim tb ekmeği
11.30: 1 çay bardağı süt, 1 hurma çok şekersiz kuru bir hurma çeşiti
14.30: Kıymalı yumurta, domates, biber, 1 dilim tb ekmeği, 1 bardak ayran, 2 parça karpuz
18.30: 1 avuç yeşil erik, 3 kaşık yoğurt
Su: 4 litre
Spor : 40 dk tempolu yürüyüş, 4 hali bir koltuk, 1 stor perde yıkadım astım tekrar. Çooook ama çok yoruldum ter döktüm.
@MiuLegoWhiteblacklife @masumm
Eşim dün bir hurma almış kuruluktan zor yedimMisafirim var
Ay hafta içi misafir ya sinir oldum
@igdedali veWhiteblacklife nerden alacaz hurmayı ya bende hurma alaym diyordum markettekiler çokmu şeker diyorsunuz ? Paketi iki üç TL birde çok kuru olan var
Ne kadan da datlı bi hatunsunuz takılalım mı
Sensin şahaneSpor su şahane keşke ekmeği tek sabah yeseydin ama bu harekete kalmaz bişey
Puanın:10
Bak sen boncuk gözlüyeEşim dün bir hurma almış kuruluktan zor yedimİran hurması dedi ama netten baktım hiç benzemiyor tam diyete uygun şekersiz
Gel kız gel kocamdan hayır yok hiç beni anlamıyor böööğSana maşaj lazım anca yumuşarsın
Çoraplarını çıkar geliyom
Yenilecek bana löpet olacak yineHööpfööt
Yürü yürüÖnüme gelene yürüyom la
allah bişey biliyo da erkek yaratmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?