Bence sen çok tatlısın..yerim seni
Senin gönlün güzel..icin rahatlasiysa iyi bize dalabilirsinHalam geldi kafam güzelbütün gibi ağladım dellendim azcık
Bööğğlemeyeydin iyiydi
Kuzum şöyleki mesela bende sabah kahvaltı da 2 dilim ekmek vardır standart artık bilmeyen yoktur iki gündür iki dilim ekmeği almıyor mide yiyemiyorum milletin aksine ben regl iken yeme problemi hatta kıtlık beslenme problemi yaşıyorum doğal olarak 2 gündür WC çıkamıyorum sebebi ekmek 1 dilime düştü bu kadar farkeder mi diyebilirsin mesela ne yazık ki ne hurması ne zeytinyağı ne kayısı yaramadı bana çözümü ekmekte buldum işte senin onu bulmam lazım yediklerim kilo olarak tartiya yansimamis eyvallah ama göbeğe yağ olarak illaki yansımıştıryok canım yanlış anlamıyorum. yerimde durduğumun farkındayım. evet menülerim daha ayarlı olmalı. ama malum en başta iştahı kontrol altına almak ve mideyi küçültmek lazım.
ama herşeyden önemlisi benim wc sorunumu çözmem lazım. bunun en büyük kanıtı ne biliyor musun..... buradan ayrı kaldığım 5 hafta normal yedim. yani canımın istediğini yedim. makarna, pilav, börek, simit, çikolata, bal, fıstıklı burma kadayıf...... tabi salata, sebze, et de var ama karbo dorukta. gece yemelerim başladı. çok bunalmıştım ya.... dedim fulya kendini az rahat bırak psikolojin düzelsin ama tabi tartıya da sık sık çık ki bak bakalım ne kadar arttın. sonuçta kontrolsüz şekilde 4-5 kilo da takma peşine. bu arada bir şey dikkatimi çekti. şaka gibi.... haftanın bilmem kaç günü tıkalı olan fulya hergün düzenli wc ye çıkıyordu. hem de normal şekilde. hoşuma gidiyordu ama nası yaaa da oldum79 a inmişim bir baktım. hem de bunları yerken -2 kilo. ama sonra 81 küsura çıktım. wc sıkıntı oldu bir ara. sonra yine düzenli.
yani diyeceğim şu ki inan dünkü menüm geçen haftalarda yediklerimin yanında çok masum. ben sizinle beraberken menü vermediğimde bile bu kadar cozutmadım. ama wc düzenli olduğu için de 5 hafta sonra artı olarak gelmedim.
tabiki menülerime de dikkat edeceğim canım haklısın ama inan wc sorunumu çözersem ben tıkır tıkır zayıflayacağım. buna yürekten inanıyorum.
bu işi bitirelim vaytım
çok şükür iyiyim nehircimsen nasılsın?
Kralim ben Arabistanı fethedecem onun için
CUmaya ben yicem onu çekil aradan arabistan
Dalarım bakSenin gönlün güzel..icin rahatlasiysa iyi bize dalabilirsin
Ben de ulurdum eskiden anam ulumaa ulumaa diye bağırırdı hepbanane banane hep benim sıpalar böğlüyor az da ben böğlüycem
Gel dal
Sakinim ommmmmmmSakın ha sonra bdvden topluyoz seni
neden ağladın eflal ? bir şey mi oldu ?Şarjım bitiyor. Gözlerim acıyor çok ağlamaktan. Az dinleneyim. Siz coşturun buraları okurum sonra
Yürüyüş nasıl tempolu normalsalı menüm
sabah 08.40
yumurtalı zeytinli peynirli yeşillik salatası
3 lokma ekmek (siyez-yulaf kepeği)
5 çiğ badem
1 nektarin
öğlen 12.30
avuç içim kadar tavuk
2 yk patates
1 yk biber kavurma
200 mlt kefir
ara 15.30
5 çiğ badem
25 leblebi
akşam 19.20
2 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı lahana yemeği
5 kiraz, 4 yeşil erik
100 mlt kefir (zerdeçal-zencefil-tarçın)
yatana kadar 2,5 lt den fazla su
30 dk yürüyüşWhiteblacklife igdedali
Sakin ol başkanSakinim ommmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?