Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum şöyleki mesela bende sabah kahvaltı da 2 dilim ekmek vardır standart artık bilmeyen yoktur iki gündür iki dilim ekmeği almıyor mide yiyemiyorum milletin aksine ben regl iken yeme problemi hatta kıtlık beslenme problemi yaşıyorum doğal olarak 2 gündür WC çıkamıyorum sebebi ekmek 1 dilime düştü bu kadar farkeder mi diyebilirsin mesela ne yazık ki ne hurması ne zeytinyağı ne kayısı yaramadı bana çözümü ekmekte buldum işte senin onu bulmam lazım yediklerim kilo olarak tartiya yansimamis eyvallah ama göbeğe yağ olarak illaki yansımıştır
60 kilo oldum bı ara yine girdim 38 şimdi düştüm 56 38 beden bol gelmeye başladı yeniden yani beslenme eşittir vücut şekli tabiki spor en onemlisi....
Senin şuan sana WC için ne iyi geliyor onu bulmam lazım bu da diyete uygun olması lazım deneme yanılma yöntemi burada devreye giriyor kimisi kayısı kaynatıp içince çıkıyor kimisi ekmekle işte bunu cozmem şart fulya 80 kilo çok fulya bunu sende biliyorsun ve bu uzun bı süreç oldu senin için bu iş bitirmeli artık açık konuşacağım bir ileri iki geriyle sıkïlıp bırakacaksın bı gün

salı menüm

sabah 08.40
yumurtalı zeytinli peynirli yeşillik salatası
3 lokma ekmek (siyez-yulaf kepeği)
5 çiğ badem

1 nektarin

öğlen 12.30
avuç içim kadar tavuk

2 yk patates
1 yk biber kavurma
200 mlt kefir

ara 15.30
5 çiğ badem
25 leblebi

akşam 19.20
2 kepçe tarhana çorbası
1 servis kaşığı lahana yemeği

5 kiraz, 4 yeşil erik
100 mlt kefir (zerdeçal-zencefil-tarçın)

yatana kadar 2,5 lt den fazla su

30 dk yürüyüş Whiteblacklife igdedali

Yürüyüş nasıl tempolu normal

Menü verim ben ya
Salı menüm
Sabah 6.30
2 hurma
7.00 1 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
Bi salatalık
Öğlen 12.30
Bikaç yudum süt (bozuk gibüydi tadı içemedim)
Bi muz
Ceviz
Akşam 19.00
Bi tabak yalancı imam bayıldı
İki kas3 cacık
2.5 litre su
70 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife nehirnil111

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…