- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.120
- 598
Şahane şahane şahaneMenü verim ben ya
Salı menüm
Sabah 6.30
2 hurma
7.00 1 haşlanmış yumurta
Bi dilim peynir
Bi salatalık
Öğlen 12.30
Bikaç yudum süt (bozuk gibüydi tadı içemedim)
Bi muz
Ceviz
Akşam 19.00
Bi tabak yalancı imam bayıldı
İki kas3 cacık
2.5 litre su
70 dk tempolu yürüyüş
Whiteblacklife @nehirnil111
Valla morti hiç ugarsmiyorsun benle ya moralim bozuluyor arkamdan ne işler çeviriyorsun acaba yine mi detoks yapıyorsun korkuyorummmmLunya nerede diye soran yok
Yeşilçay kahve devam edersiniz balım çay falan ama iftarla sahur arasında tikistirmayin hurma kahve yapın meyveyi iftarda sofrada tüketin bence mesela üzüm kiraz gibiYine yeşilçay vs devam edebiliyor mıyız yoksa kesmek mi lazım
Menü güzel akşam geç su okeyMenü
Sabah(10.30)
1 küçük dilim karpuz
1 k.k Beyaz peynir
Dürtücü çay
Öğlen(13.30)
1 dilim fırında et
3 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
1 kaşık yoğurt
Ara(17.00)
1 hurma
2 ceviz
2 çilek
Akşam(20.30)
2 dilim hindi
HŞlanmış sebzeler senfonisi
Su bol
Spor yoh( tüm gün bilgisayar başındaydım)
@MiuLegohepfit Whiteblacklife
Kuzum şöyleki mesela bende sabah kahvaltı da 2 dilim ekmek vardır standart artık bilmeyen yoktur iki gündür iki dilim ekmeği almıyor mide yiyemiyorum milletin aksine ben regl iken yeme problemi hatta kıtlık beslenme problemi yaşıyorum doğal olarak 2 gündür WC çıkamıyorum sebebi ekmek 1 dilime düştü bu kadar farkeder mi diyebilirsin mesela ne yazık ki ne hurması ne zeytinyağı ne kayısı yaramadı bana çözümü ekmekte buldum işte senin onu bulmam lazım yediklerim kilo olarak tartiya yansimamis eyvallah ama göbeğe yağ olarak illaki yansımıştır
şu ara bağırsaklarla ilgili kitap okuyorum. ayrıca başka bir yazarın kitabını da aldım. sırada o var okunacak. özellikle probiyotik olayını çok takip ediyorum. lifli besinlerin yanında probiyotik de çok önemliymiş. neyse çözücem inşallah kuzum hayırlısıyla.60 kilo oldum bı ara yine girdim 38 şimdi düştüm 56 38 beden bol gelmeye başladı yeniden yani beslenme eşittir vücut şekli tabiki spor en onemlisi....
Senin şuan sana WC için ne iyi geliyor onu bulmam lazım bu da diyete uygun olması lazım deneme yanılma yöntemi burada devreye giriyor kimisi kayısı kaynatıp içince çıkıyor kimisi ekmekle işte bunu cozmem şart fulya 80 kilo çok fulya bunu sende biliyorsun ve bu uzun bı süreç oldu senin için bu iş bitirmeli artık açık konuşacağım bir ileri iki geriyle sıkïlıp bırakacaksın bı gün
tempoluYürüyüş nasıl tempolu normal
Ay kızlar tüm gün bilgisayar başına durdum
Kafam beeele kazan gibi
İşler bitmedi daha
Dümdük dalayım dedim
evet canım on numara diyet. bende çok işe yaradı detoks anlamında. tavsiye..yarından itibaren yemek yok kızlar napcam ben
bu arada hurma diyeti filanmı denesemKedibochi ne dersin tavsiye edermisin
Menü güzel spor az akşam ki meyveyi leplebjnjn adetini sevmedimşu ara bağırsaklarla ilgili kitap okuyorum. ayrıca başka bir yazarın kitabını da aldım. sırada o var okunacak. özellikle probiyotik olayını çok takip ediyorum. lifli besinlerin yanında probiyotik de çok önemliymiş. neyse çözücem inşallah kuzum hayırlısıyla.
80 kilo fazla canım biliyorum. artık hedefe ulaşmalı. şu birkaç gündür kendimi motive etmeye çalışıyorum... motive edici şeyler okuyorum. hem netten okuyorum hem kitap okuyorum. ama karatay tarzında çok ısrarcı olmayacağım. çünkü çok istedim ama beceremedim batırdım. batırınca da hepten şaştım. gün içinde karboyu sağlıklı seçeneklerden alacağım dengeli ve ayarlı ölçüde tabi
tempolu
İnternet paketim bitti, yoksa senin gibi tontişe laf atmadan durabilir miyimValla morti hiç ugarsmiyorsun benle ya moralim bozuluyor arkamdan ne işler çeviriyorsun acaba yine mi detoks yapıyorsun korkuyorummmm
Yeşilçay kahve devam edersiniz balım çay falan ama iftarla sahur arasında tikistirmayin hurma kahve yapın meyveyi iftarda sofrada tüketin bence mesela üzüm kiraz gibi
Seni özledim demiyorum cumaya yine ördek yiyeceğim o günü bekliyorum
Sağol canım hepimizebu arada hayırlı Ramazanlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?