Yok 500 ml likDamacana tarzı kavanoz mu
yeni uyesin galiba öncelikle hoşgeldin kızım daha 7.5 aylık bal malesef veremiyorum daha
Benim saftirikte almış hemenAşırı pahalı hem de!
Tesekkur ederim, hos buldumTatlandirici olarak keci boynuzu pekmezi ya da keci boynuzu tozu kullanabilirsin. Acil sifalar diliyorum.
Sagol canimGeçmiş olsun berna
Hic bilmiyorum ama.esim karpuz olmadan 1 gece sahur yapmamistir.o yuzden aldikolçusunu bilmem ama tadı varmı biz daha almıyoruz tadı yoktur diye geçen bu vakitler hamileydim canım çekti aldık resmen tadı yoktu
Tamam canimmatematik61 2-3 dilimi geçmesin içinde çok şeker var karpuzun
Ya evde olsam yiyecektim zaten kuzum ama disardayim ve tahmin ettigimizden cok uzun sürdü isimiz.hele hastane sirasi beni benden ettii..eve gelip hemen oglani uyuttum saat 10 bucuk oldu.sahur olmasa yerdim belki biseyler ama zaten az kaldi.En azından süt içilebilirdi akşam. Saat geç olsa da bir kase çorba ve yoğurt akşam yenebilirdi korumadaısın sen bu kadar aç kalmamalısın
Miuumm bitenem ramazanda ful.menu verecem inşallah kaçırdığım günlerde de en azından kaçırdım diyecem ama bu ölçülü olacak
Sen artık gerçekten sopalıksın
Ramazanda inşallah nefsin terbiye olur
inşallah canım ya. Buyuk kızımı bal ile iyi ettimde bu nasıl olacaak bilmiyorumKıyamam minnak :) anası onu iyi eder
afiyet olsun o zaman canımSagol canim
Hic bilmiyorum ama.esim karpuz olmadan 1 gece sahur yapmamistir.o yuzden aldik
Tamam canim
Ya evde olsam yiyecektim zaten kuzum ama disardayim ve tahmin ettigimizden cok uzun sürdü isimiz.hele hastane sirasi beni benden ettii..eve gelip hemen oglani uyuttum saat 10 bucuk oldu.sahur olmasa yerdim belki biseyler ama zaten az kaldi.
tm canım tşk ederimTesekkur ederim, hos buldumTatlandirici olarak keci boynuzu pekmezi ya da keci boynuzu tozu kullanabilirsin. Acil sifalar diliyorum.
Hoşgeldiniz , hiç görmedim ben sizi
Nasıl kaçırdım hayret
ayyy ağzın ne yesinHarikasınnnn
HAYIR demeyi bildiğimizde aynada istediğimiz bedeni göreveğiz
Hayır demek harikairadene sağlık bee gel 68 geeeel
Nerelisin kuzuHayırlı geceler minnoşlarEki Görüntüle 2146794
Öperim hepinizi. Heyecanlıyım. Çünkü beş seneden sonra ilk kez ramazana anne evinde başlayacağım. Bilerek uyuma numarası yapıp bana seslenmesini bekleyeceğim. Sonra kızımı uyandırıp ilk sahuru yapacağız Allahın izniyle. Beş seneden sonra. Bi yanım eksik olsa da.. O da Ankara da yapsın sahurunu işte:)
Hatay :)Nerelisin kuzu
Oh oh ne guzel ben gecen ramazan malatyadaydım bu ramazan esimleyimHatay :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?