Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Geçmiş olsun berna
Sagol canim
olçusunu bilmem ama tadı varmı biz daha almıyoruz tadı yoktur diye geçen bu vakitler hamileydim canım çekti aldık resmen tadı yoktu
Hic bilmiyorum ama.esim karpuz olmadan 1 gece sahur yapmamistir.o yuzden aldik
matematik61 2-3 dilimi geçmesin içinde çok şeker var karpuzun
Tamam canim
En azından süt içilebilirdi akşam. Saat geç olsa da bir kase çorba ve yoğurt akşam yenebilirdi korumadaısın sen bu kadar aç kalmamalısın
Ya evde olsam yiyecektim zaten kuzum ama disardayim ve tahmin ettigimizden cok uzun sürdü isimiz.hele hastane sirasi beni benden ettii..eve gelip hemen oglani uyuttum saat 10 bucuk oldu.sahur olmasa yerdim belki biseyler ama zaten az kaldi.

Sen artık gerçekten sopalıksın
Ramazanda inşallah nefsin terbiye olur
Miuumm bitenem ramazanda ful.menu verecem inşallah kaçırdığım günlerde de en azından kaçırdım diyecem ama bu ölçülü olacak ve yarın sabah tartılıyorum sadece sana diyecem

afiyet olsun o zaman canım

Hayırlı geceler minnoşlar
Öperim hepinizi. Heyecanlıyım. Çünkü beş seneden sonra ilk kez ramazana anne evinde başlayacağım. Bilerek uyuma numarası yapıp bana seslenmesini bekleyeceğim. Sonra kızımı uyandırıp ilk sahuru yapacağız Allahın izniyle. Beş seneden sonra. Bi yanım eksik olsa da.. O da Ankara da yapsın sahurunu işte:)

Harikasınnnn

HAYIR demeyi bildiğimizde aynada istediğimiz bedeni göreveğiz

Hayır demek harika iradene sağlık bee gel 68 geeeel
ayyy ağzın ne yesin ne yesin senin bal yemesin insallah mium çòrpınıyorum hic kendimi bu kadar güçlü hossetmedim

Nerelisin kuzu

Kv dedn geç geldik kızı uyut anca bu vakte kaldı spor tam adapte olamadım da yüzük asık spor yaptım aşagidaki komsunun kavga sesleri geliyodu.cok etkuleniyorum.boyle olunca anne kız kavga ediyolar.hala ediyolar.kız 15 yaşlarında sanirım annesi olacak kisi çok garip.kız yalvarma yakarma anne bana bela okuma okuma okuma diyo her evin ayrı derdi var iste .allah yardımcılari olsun rabbim herkesin imtihanlarinı kolaylaştirsin.neyse cok etkilendm burayada yansıdı

9.00 1kuru kayisı
10.30 2 has yumurta üzerine bolca dereotu maydonoz yagsiz 1 dlim ekmekle .4 zeutin 3 dlm peynir

15.00 4 yk nohut salatası(haslanmis nohut kirmizi koz biber mısır dereotu maydonoz tazesogan ) 5 yk taze fasulye kavurması 1 kase yogurt(eltimde gündeydik pastalar börekler arasında iki sey sectim ve gidip mutfaktan yogurdumu aldım yedim)

19.00 1 fincan sutlu turk kahvesi

Su 2.5
Spor
30 dk leslie
500 bolgesel

@MiuLego Whiteblacklife Esra_4378 begum75 Nare83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…