- 12 Temmuz 2017
- 16.383
- 67.254
- 518
Dünün üstüne işte böyle menü olmalı Berna spor olmasıda şahaneMenuu de vereyim
Sabah kalkinca biraz kabak cekirdegi
Kahvalti 11.30
1 tane tb kasarli krep
9 kucuk zeytin
Salatalik
Yesil cay
Ara 16.30
1 elma biraz kabak cekirdegi
Aksam 20.00
Disaridaydim kuruyemisciden biseyler aldim
1 avuc kadar kuruyemis kuru meyve karısımı
Su 2,5 oldu
Spor var.cok zor bi ihtimal ama eklerim belki
Whiteblacklife
Spor yok akşam geçPuan niye 3
Yarım hilali geçme çok kalın olmasın kuzum bideKizlar ya sahurda karpuzun olcusu ne olmali.ben karpuz yiyince gunduz susamiyorum da.
Öncelikle hoşgeldin 4 TK tanırım seni hayırlı olur inşallah senin için burasıMenu
Sabah 7.00
Ispanakli omlet (tereyagli)
Keci peyniri
Domates
Salatalik
Yesil biber
Sut
Ogle/Ara 12.30
Sade Turk kahvesi
Elma
3 ceviz
Aksam 18.30
Et izgara
Salata
Ayran
Su: 3 litre +
Egzersiz : 30 dk bisiklet
Dunki menüyü görsen ses etmezdin balımEn azından süt içilebilirdi akşam. Saat geç olsa da bir kase çorba ve yoğurt akşam yenebilirdi korumadaısın sen bu kadar aç kalmamalısın
Kuzum once şunu bil dış cikarma döneminde bu öksürük olacak çünkü disle berebaer geniz akıntısı oluşuyor çoğu bebekte senin dikkat etmen gereken kuru öksürük mu değil mi kuru öksürük de dış kaynaklı değildir eğer kuru öksürük değilse dış kaynaklıdır çünkü cikarma zamanı yastık kullanmaya başla kafasını yüksek tut elimden geldiği kadar bu önemli bunun dışında ıhlamur verebilirsinsağolasın kaptanım bi duzelemedik daha oksuruk bi baladımı uykusundan uyanıyor kuzum yaa
Evet balım
Menü güzel öğle ki nohut olmasaymis daha güzel olurmuş öğle ki nohut olacaksa sabah ki ekmek olmasaymis keşke şu okey spor okeyKv dedn geç geldik kızı uyut anca bu vakte kaldı spor tam adapte olamadım da yüzük asık spor yaptım aşagidaki komsunun kavga sesleri geliyodu.cok etkuleniyorum.boyle olunca anne kız kavga ediyolar.hala ediyolar.kız 15 yaşlarında sanirım annesi olacak kisi çok garip.kız yalvarma yakarma anne bana bela okuma okuma okuma diyo her evin ayrı derdi var iste .allah yardımcılari olsun rabbim herkesin imtihanlarinı kolaylaştirsin.neyse cok etkilendm burayada yansıdı
9.00 1kuru kayisı
10.30 2 has yumurta üzerine bolca dereotu maydonoz yagsiz 1 dlim ekmekle .4 zeutin 3 dlm peynir
15.00 4 yk nohut salatası(haslanmis nohut kirmizi koz biber mısır dereotu maydonoz tazesogan ) 5 yk taze fasulye kavurması 1 kase yogurt(eltimde gündeydik pastalar börekler arasında iki sey sectim ve gidip mutfaktan yogurdumu aldım yedim)
19.00 1 fincan sutlu turk kahvesi
Su 2.5
Spor
30 dk leslie
500 bolgesel
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 begum75 @masumm
hiçç olmuyo...:))Sahuru beklediğim çok belli olmuyo işşallah
hiçç olmuyo...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?