Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Whiteblacklife bendeki hurmada sorun yok taze hurma. Zaten üstünde de bişey yazmıyo içindekiler kısmında hurma yazıyo.
Arabistandan gelen ürün. Dolapta duruyo zaten taze olduğu için. 2 sene tarih vermişler ama bozulur durmaz o kadar.
600 gr lık paket 17 liraydı üşenmedim saydım 32 tane.
Cinsi bağdat yada iran hurması sanıyorum medine hurmasından daha küçük boy olarak.
Olgunlaşmış tabi bunlar daha az olmuş hali tatsız olur. Hatta sapıyla satılır salkım gibi.

Bimde sürekli olan ürün var paketli çok kuru ve aşırı tatlı bi hurma suda beklettim yiyebilmek için.
Ama ramazan için gelenler idare eder.

Birde kudüs hurması var etli butlu kocaman onun konuyla bi ilgisi yok.

Öncelikle çok tşk ederim canım bizimki kuru öksürük geçen gün rahatsız demiştim sonra da oksuruğe çevirdi yastığı doğduğundan beri incecik kullanıyorum kusması oluyordu doktor kullan demişti dişlerde son zamanlarda çok kaşınıyor çıksa rahatlatacak kuzumda çıkana kadarda zor oluyor

Hayırlı sahurlar
Kaçırdık ilk sahuru
Ben izinliyimde esim ac tutacak yazik
Nasil uyamacam ben yaaa erken yatmamiz lazm
Hayırlı sahurlar canım bizde az vakit kalana kadar yetiştik saati eşim ayarlıyor kapatmış hemen kalkınca beraber hazırladık merak etme Allah sabır veriyor canım

Hayırlı sahurlar canım bizde az vakit kalana kadar yetiştik saati eşim ayarlıyor kapatmış hemen kalkınca beraber hazırladık merak etme Allah sabır veriyor canım
Biz ikimizde teli kurduk kaynima eltime kayinpederime tembihledik arayın diye sonuc mutlu son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…