hoşbuldum canım arada okuyorum sizi ama buraya yazdığımı farketmemiştim...
Vay sen buralara gelirmiydin guzumhoşgeldin
hoşbuldum canım arada okuyorum sizi ama buraya yazdığımı farketmemiştim...
Öncelikle çok tşk ederim canım bizimki kuru öksürük geçen gün rahatsız demiştim sonra da oksuruğe çevirdi yastığı doğduğundan beri incecik kullanıyorum kusması oluyordu doktor kullan demişti dişlerde son zamanlarda çok kaşınıyor çıksa rahatlatacak kuzumda çıkana kadarda zor oluyorKuzum once şunu bil dış cikarma döneminde bu öksürük olacak çünkü disle berebaer geniz akıntısı oluşuyor çoğu bebekte senin dikkat etmen gereken kuru öksürük mu değil mi kuru öksürük de dış kaynaklı değildir eğer kuru öksürük değilse dış kaynaklıdır çünkü cikarma zamanı yastık kullanmaya başla kafasını yüksek tut elimden geldiği kadar bu önemli bunun dışında ıhlamur verebilirsin
Hayırlı sahurlar canım bizde az vakit kalana kadar yetiştik saati eşim ayarlıyor kapatmış hemen kalkınca beraber hazırladık merak etme Allah sabır veriyor canımHayırlı sahurlar
Kaçırdık ilk sahuru
Ben izinliyimde esim ac tutacak yazik
Nasil uyamacam ben yaaa erken yatmamiz lazm
Batıda iseniz 7 dk varmış kalktığınızda keşke ekmek falan atistirsaydinizHayırlı sahurlar
Kaçırdık ilk sahuru
Hayırlı sahurlar
Kaçırdık ilk sahuru
Batıda iseniz 7 dk varmış kalktığınızda keşke ekmek falan atistirsaydiniz
Allah kabul ederse, niyetlendimDutuyonmu sende lunya
Allah kabul ederse, niyetlendim
İnşallahEder inş hepimizinkinidırnağın nasıl açtınmı sargıyı?
Biz ikimizde teli kurduk kaynima eltime kayinpederime tembihledik arayın diye sonuc mutlu sonHayırlı sahurlar canım bizde az vakit kalana kadar yetiştik saati eşim ayarlıyor kapatmış hemen kalkınca beraber hazırladık merak etme Allah sabır veriyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?