Tutar mı bilemedim ki .. çok acıkmazsan iyi sağlıklı:)@MiuLego kuzu sahurda 2 kuru kayisi dogranmıs chiali yogurt yiyelim diyorum.nasıl sence simdi spor yaparken aklima düstü
eşimin arkadaşı var komşu bizde birbirimizi ararız işiklar yanmazsaBiz ikimizde teli kurduk kaynima eltime kayinpederime tembihledik arayın diye sonuc mutlu son
Günaydıın hayırlı ramazanlar
Günaydın
Günaydin kızlar
Günaydınnnnnn
Giyinip servise yetişmeliyim
hayırlı sabahlar ramazanı şerifimiz mübarek olsun cumletenGünaydınnnn hayırlı ramazanlarr..
Okulda gun nasil gececek oglum yibe 6ta kalkti zaten 12 buçukta yatmistim bi de sahur icin kalk yat 1.5 saat kesinti var.5te eve gelip bi de iftar hazırlığı. .
Oy ben nerelere gidemmmm
Bizde öyleydik cezalar olunca haftasonu cagirmadilar bu 3 ay olağan üstü olduğu için izin aldık çalışma için umarım bayramdan sonra olmayacak 7 de cikacagimÖzel hersekilde çağırıyor çakıl
12 saat 6 gün çalışan arkadaşlarım var
Kuzum geçecek dayannnnnGünaydınnnn hayırlı ramazanlarr..
Okulda gun nasil gececek oglum yibe 6ta kalkti zaten 12 buçukta yatmistim bi de sahur icin kalk yat 1.5 saat kesinti var.5te eve gelip bi de iftar hazırlığı. .
Oy ben nerelere gidemmmm
Midenin istemediği saatte istemedği şeyleri yiyince tepki veriyor işteMigdem yanıyor çok fena .
Akşam misafir vardı .
Onlarla kacirdim biraz
Kahvaltı bile yapmadım
Bugün yemekte yok bakalım ne olacak
Dayancaz kahveye
eşin başka yerde mi canımBen dün yine duygusal oldum ramazanda bu yıl eşim tek iftar yapacak yemeği de kendi yapacak dün bir hüzün çöktü içime ramazanda insan sofrada birileri olsun aile ortamı olsun istiyor sofralar kalabalık olsun ne bilim duygusalim bu aralar
Hayırlı sahurlar canım bizde az vakit kalana kadar yetiştik saati eşim ayarlıyor kapatmış hemen kalkınca beraber hazırladık merak etme Allah sabır veriyor canım
Ankaradayiz kuzmBatıda iseniz 7 dk varmış kalktığınızda keşke ekmek falan atistirsaydiniz
Oyle yaparm artk bonusmKalkmakta zorlanıyosan annene falan söyle kalkınca arasınlar seni tel için uyanıyosun mecbur.
Ben yatmadım bu gecede yatarım normalde
Sabah menğ 10.30
2 dılım tam bugday ekmek
2 tutam dere otu roka
1 bardak acık cay
3 zeytın
3 catal peynır
1 catal helva
Ara ögun 16.00
bır top dondurma
Aksam menü 18.00
4 parca et haslama
Salata
Su 2 lıtre
Spor yok mısafırım vardı yatılı.yarından ıtıbaren baslıycam spora ıns
Whiteblacklife
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?