Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydınnnn hayırlı ramazanlarr..

Okulda gun nasil gececek oglum yibe 6ta kalkti zaten 12 buçukta yatmistim bi de sahur icin kalk yat 1.5 saat kesinti var.5te eve gelip bi de iftar hazırlığı. .
Oy ben nerelere gidemmmm

Günaydıın hayırlı ramazanlar

Günaydin kızlar

Günaydınnnnnn

Giyinip servise yetişmeliyim

Okulda gun nasil gececek oglum yibe 6ta kalkti zaten 12 buçukta yatmistim bi de sahur icin kalk yat 1.5 saat kesinti var.5te eve gelip bi de iftar hazırlığı. .
Oy ben nerelere gidemmmm
hayırlı sabahlar ramazanı şerifimiz mübarek olsun cumleten

Oy ben nerelere gidemmmm
Kuzum geçecek dayannnnn
Migdem yanıyor çok fena .
Akşam misafir vardı .
Onlarla kacirdim biraz

Kahvaltı bile yapmadım
Bugün yemekte yok bakalım ne olacak

Dayancaz kahveye
Midenin istemediği saatte istemedği şeyleri yiyince tepki veriyor işte

Ben dün yine duygusal oldum ramazanda bu yıl eşim tek iftar yapacak yemeği de kendi yapacak dün bir hüzün çöktü içime ramazanda insan sofrada birileri olsun aile ortamı olsun istiyor sofralar kalabalık olsun ne bilim duygusalim bu aralar

Hayırlı sahurlar canım bizde az vakit kalana kadar yetiştik saati eşim ayarlıyor kapatmış hemen kalkınca beraber hazırladık merak etme Allah sabır veriyor canım

Batıda iseniz 7 dk varmış kalktığınızda keşke ekmek falan atistirsaydiniz
Ankaradayiz kuzm

Daha önce sahursuz tuttugumux cok oldu uyanamiyoz
Ama bi cozm bulmam lazm
Bana sknti olmzda esime yazık çalışıyo
Kalkmakta zorlanıyosan annene falan söyle kalkınca arasınlar seni tel için uyanıyosun mecbur.
Ben yatmadım bu gecede yatarım normalde
Oyle yaparm artk bonusm
Normaldde k.babam aradi aama tamam deyip geri uyumusz

Whiteblacklife fıstık menümü yorumlamamıssın dün.aradan mı kactı kıııı

Gün aymış diyolla
Dün akşam 2 saat boyunca yerde oturup deneme çözmüş ve sonrasında bugün boynunun sağ tarafını asla hareket ettiremeyen bir iğde kişisi olarak hayat çok güzel
Ve tabi regl yakınlığından bir takım gerginlikler, yorgunluklar, squat yaparken nası becerdiyse belini zorlamış ayrıcana ip atlamayı abartıp bacakları kamyon çarpmış misali ağrıyan bir iğde kişisinden bahsediyoruz.
Hayat çok güzel demiş miydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…