Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Tamam kuzum, bu hafta abarttım, boşluğa düştüm, dün 3 dilim yedim , bir de İtalyan tarzı ince hamurlu pizza(ben o pizzanın tamamını gömerdim çok rahat)
Ama ipleri elime aldım yine
heeeeeeeeeeh önemli olan yanlışı devam ettirmemek
Sabah tartiya çıldırdım hala konuşuyor bu miu

uuuuuuuu çok korktum beybi

ye beni
parçala beni
hamur gibi yoğur beni
SENİ ÇILGIN

Kızlar cidden çok kötüyüm sinirim bozuldu ya aynı anda midem sürekli kazınıyor diyeyim bozulmasın diye ne yiyeceğimi de şaşırdım sinirlerim laçka oldu ya kaçıncı hadi kesici bilmiyorum
KUZUM BAŞ AĞRISI DEMİ?

ay Allahım ya camı pencereyi aç temiz hava girsin hep.. uykusuz falan değilsin dimi?

bu cuma herşey farklı olacak

Geliyorum

Sabah tartiya çıldırdım hala konuşuyor bu miu
ezeceksin dümdüz edeceksin intikamımı al hepfit

flawırım
pazartesi ve salıda var mı acaba pointlerin

Kızlar cidden çok kötüyüm sinirim bozuldu ya aynı anda midem sürekli kazınıyor diyeyim bozulmasın diye ne yiyeceğimi de şaşırdım sinirlerim laçka oldu ya kaçıncı hadi kesici bilmiyorum
Bi doktora gitsen serum taksalar iyi gelir eflal. Eziyet kendine şu durum.
hı hı tabi hı hı evet anlıyorum hı hı aynen

Arkadaşlar AsperoxAsprin deneyeniniz oldumu acaba genel amaçlı her yeri tezmizlediğini söylediler. Lütfen kullanan olduysa dönüş yapabilirmi

bak hele sabah şirinliklerine bak

insan ol beeee

Dün çok abartmışım ama napayım bi türlü kas ağrısını hissetmiyordum. Bugün tüm kaslarımı hissediyorum kşisel farkındalığım arttı

hunharca güldüm hahahahahah

thug life
Tamam biz güldük geçtik
ayrıca ben ondan önceki mesajım için demiştim onu. Her şeyi bitişik yazdığım mesaj için değil. Bakma Berna'yı rencide etmek istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…