Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ben de olacağım vazgeçtim korumaktan
OLAMAZ Kİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
GÖRELİM BEBEYİM GEÇEN CUMA 10 A KATLAMIŞTIM İSTERSEN BU CUMA 20 YAPALIM ONU
Kaptın sabah 53 idim, gece pizzanın gereği yapıldı gece 11.30-01.30 arası sokaklarda gezildi, eritildi
Ama haklısınız bitti gitti dikkatli olacağım, daha azlık kilom var gidecek
YA YE tamam ama az az ye art arda günler yeme geç saatse az ye ya da o tarz yeme
ama sevindim gereğini yapmana
üzülürüm kuzu onca emekle verdiğin kilolalr bir anda gelirse

la seni cuma kaç kere yedim akıllanmadın mı

BU CUMA DA ACILI TAVUK YAPACAĞIM ÖNCE HAŞLAYIPSONRA FIRINA ATACAĞIMETİN PAMIK GİBİ OLSUN YUMUŞ YUMUŞ

@MiuLego ne cevap veriyim bilmiyorum.

Ama seviyorum yani o kısım hiç değişmiyo.
Ne soğuk ne sıcak farketmiyo sabit sevgi.

İfrarda eltimde olucam zorlamazlar zaten beni bana uygun ne varsa onu yerim inşallah.
Bende iki günü tertemiz geçirmek istiyorum.
Ananas kabukları kaynatıyorum eve geldim mi hazır olsun.
Pazardaki çocukta alıştı her gördüğünde gülüyo :) çarşamba perşembe içiyorum.

Bildirim için 4 yada 5 güzel zaten 5 ten sonrası yanıltıcı sonuç olur belki.

Bide şey seni sevdiğimi söylemişmiydim?

Gerçekten öyle yerini bir şey tutmuyor
kuzu bence perşembe günkünü yaz 1 ay boyunca oruç süresince.. geç saate kalmasın bence
Öyle yapalım kaptanım bu akşam tartılayım bakalım bu bayılacak açlığımla kaç kilo geliyorum kilo çok vermiyim derken almayayım da

tamam inşallah

Ben de olacağım vazgeçtim korumaktan

ben hertürlü tartılırım sıkıntı yok.

Gel ben sana hep söyledim oralar senin yerin mi

Tamam kuzum, bu hafta abarttım, boşluğa düştüm, dün 3 dilim yedim , bir de İtalyan tarzı ince hamurlu pizza(ben o pizzanın tamamını gömerdim çok rahat)
Ama ipleri elime aldım yine

önce bi döveyim de..

evet gerekeni yap 2 gün temizinden ödem atıcılarından.. spora devam.. iftar sahu rarası sürekli birşeyler atıştırma.. tatlı kesinlikle yok zaten şişeceksin epey..

Listedesin her gün temiz olsun yaptın önceden yine yaparsın..

Allah kabul etsin bu arada orucunu da..

aşıksın bana biliyom ben de azcık mı seviyorum belki daha fazlası neyse orasını karıştırma

Kızlar cidden çok kötüyüm sinirim bozuldu ya aynı anda midem sürekli kazınıyor diyeyim bozulmasın diye ne yiyeceğimi de şaşırdım sinirlerim laçka oldu ya kaçıncı hadi kesici bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…