Bu kadar yaklasmisken 55 gormeyeyim miyahu ye sen korumadasın delirtme
Geçen ben evde yaptım bayıldım çocuklarda çok sevdiYa bana tam tarif versene vayt.ben hic bilmiyorum.internete kabak corbasi yaziyorum ya kremali ya unlu..
Kiz o da kesin degil bak benim kv tartisi istisnasiz her 5 lik suyu dogru olcuyor.ama beni 5 sefer farkli olcuyor
En garantisini soyluyorum.5lik suyu koydun dogru cikti.sonra bi de sen cikiyosun.sonra bi de suyu eline alip cikiyosun. En son halin ilk ikisinin toplamiysa tarti dogrudur @Gulbe seker
Miuuuuuuuuuuuuu miuuuuuuuuuuuuu bişey yok la içimden geldi
puanın: 10
aynen nilişkoBeni de menemen acıktırdı bu gece haşlanmış 2 yumurta yiyeceğim
Sonunda keseceğim bu kafayı yeminle keseceğim böyle baş ağrısı mi olur ya beynim kaynıyor sanki
ay bakmadım du bakayımHayır canım özelde yazdığım konu yüzünden ama burada açık açık yazamadim.
kuzu bence perşembe günkünü yaz 1 ay boyunca oruç süresince.. geç saate kalmasın bencePerşembe tartılıp cuma bildirim yapabilirim kaptanım cuma günü 7den önce evde olamıyorum çünkü 7de kabul olursa girer yazarım direk sana özelden bile de
Sahur genelde 2.30 3.40 arası canım en batı da olan benim mesela buna göre 3.40 yapılsa saat 2 10 saatlik açlık olacak bu yeterli gelmez mi sence hadi 3 olsun 11 saatlik açlık cuma günü en geç 17 kadar bildirimler yapılsa bence yeterli olur ama tabi ki sen ne dersen o
çok mantıklı kız helalKiz o da kesin degil bak benim kv tartisi istisnasiz her 5 lik suyu dogru olcuyor.ama beni 5 sefer farkli olcuyor
En garantisini soyluyorum.5lik suyu koydun dogru cikti.sonra bi de sen cikiyosun.sonra bi de suyu eline alip cikiyosun. En son halin ilk ikisinin toplamiysa tarti dogrudur @Gulbe seker
oyaladın mı dedim? nerde dedim?Bu haftaya kadar sporumu yaptım miu. Yapamayacağım hafta da söyledim spor grubunu oyalamadıgimi düşünüyorum.
Bu kadar yaklasmisken 55 gormeyeyim mi
Teşekkür ederimGeçen ben evde yaptım bayıldım çocuklarda çok sevdi
Az zeytinyağı ile soğanı sotele az da sarımsak 1 diş kadar koku olmuyor merak etme çok sitelerine gerek yok blendar dan gecireceksin en son sonra domates ister doğra ister rendele ekle üstüne ne sebze varsa küp küp doğrayıp ben kabak havuç brokoli karnabahar koydum mesela ne un ne krema su ekleyip kaynatın blendarfan geçir salça istersen atarsın ama domates yetiyor bence
Şuan tartı 56.8 dedi yeminle atacağım camdanözledin beni
bana aşıksın
puanın: 10
tamam sus kıskanıyorum 10 puanı
aynen nilişko
ne omlet ne menemen doyurmuyor
3 yumurtadan omlet yapınca 1 haşlanmış yumurta yediğim zamanki kadar doymuyorum. O yüzden sahurun en güzel yiyeceği haşlanmış yumurta ve 1 bardak süt.. yanına işte yeşillikler domtis salatalıklar falan
oley kaptan beni seviyor itiraf etti artık,tamam kaptancım bugun sahurda ekmek yok zati eşimde iftarda olmayacak kendime şöyle bi güzel kabak yapıp salata yoğurtla yiyecem olurmuarden32 canım ben de seni seviyorum bu kesin :)
söylemek istediğim şey şu.. hastayken ille de spor yap demiyorum diyemem hastaık yahu.. ama spor yapamayacağını biliyorsak ona göre beslensek daha iyi.. bak hepsini anlarım ama hala mercimek çorba içmeni anlayamam yahu hafta içi karbon alımına dikkat diyoruz o kadar.. e sen zaten ekside değilsin : ( anlatabiliyor muyum?
Öyle dediğini söylemedim ki, sadece orada hissettiğim enerjiden dolayı kendimi anlattım.çok mantıklı kız helalay berna
ya yemin ederim kafayı kırdık tartı ile şunları dışarıdan okuyan gülüyordur
oyaladın mı dedim? nerde dedim?
ay görrrrrrrrrrrben senden yine mi zayıf olamıcam bu cuma ya
sakinleşmiyorduuuuuuuuuuŞuan tartı 56.8 dedi yeminle atacağım camdan
EVET YENECEĞİM GÖRÜRSÜNNNNNNNNNNNNNNNNNN@MiuLego beni mi yenecekmiş
oley kaptan beni seviyor itiraf etti artık,tamam kaptancım bugun sahurda ekmek yok zati eşimde iftarda olmayacak kendime şöyle bi güzel kabak yapıp salata yoğurtla yiyecem olurmu
okÖyle dediğini söylemedim ki, sadece orada hissettiğim enerjiden dolayı kendimi anlattım.
tamam inşallahkız gülbe anlatamadım dünden beri.. 5 lt lik su falan yok mu? su ile dene diyorum o kesin belli ediyor doğru mu yanlış mı diye..
harika bir ramazan menüsü.. vayt 2 şer dilim ekmek okumuş
bence 2 haşlanmış yumurta baya tok tutar yanındakilerle, karbon da acıktırır düşüncesi ile sahurda karbona karşıyım.. iftarda da çorba ile falan karbon alınabilir ama ekmeğe gerek yok sanki..
keten tohumlu yoğurt sahur için mantıklı tok tutar hem..
Bende seni severim pek severimkahretsin insan 51-52 de takılınca düşmemek için direniyor
ben hertürlü tartılırım sıkıntı yok.KIZLAR DİKKAT!!!@malipina
ÖZELLİKLE LİSTE TAYFA
@Lunya
Whiteblacklife
@Esra_4378
arden32
Bonus
Cuma günü tartı bildirimi son saati paylaşım alanına 20:00 biliyorsunuz..
Cuma günü iftardan önce tartınalım diyorum ben.. ama saat 19:30 da da bildirim yapamazsınız yetişmez bu kez liste..
ya en geç 17:00 gibi tartınıp bildirim hemen yapılmalı cuma
ya da perşembe hemen iftar öncesi tartınılıp cuma o kilo ile bildirim yapılmalı.
Bence: perşembe iftar öncesi 20:00 gibi tartılıp akılda tutulmalı. cuma da 17:00 gibi en geç tartılınmalı ve kilo durumuna göre seçilip bildirim yapılmalı..
Heee görücezsakinleşmiyorduuuuuuuuuu
sabah beri delleniyorduuuuuuuuuuuuuuuuu
EVET YENECEĞİM GÖRÜRSÜNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Tabi ki seviyorum
ama sevmem kızmama engel değil
harika olur canom
hurman
suyun
e bir de bir porsiyon meyveni yersin
Kaptın sabah 53 idim, gece pizzanın gereği yapıldı gece 11.30-01.30 arası sokaklarda gezildi, eritildiyazacaktım ki eflal yazacağım cevabı yazmış fılavır
anlaştık kaptancımsakinleşmiyorduuuuuuuuuu
sabah beri delleniyorduuuuuuuuuuuuuuuuu
EVET YENECEĞİM GÖRÜRSÜNNNNNNNNNNNNNNNNNN
Tabi ki seviyorum
ama sevmem kızmama engel değil
harika olur canom
hurman
suyun
e bir de bir porsiyon meyveni yersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?