Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

arden32 canım ben de seni seviyorum bu kesin :)

söylemek istediğim şey şu.. hastayken ille de spor yap demiyorum diyemem hastaık yahu.. ama spor yapamayacağını biliyorsak ona göre beslensek daha iyi.. bak hepsini anlarım ama hala mercimek çorba içmeni anlayamam yahu hafta içi karbon alımına dikkat diyoruz o kadar.. e sen zaten ekside değilsin : ( anlatabiliyor muyum?

Geçen ben evde yaptım bayıldım çocuklarda çok sevdi
Az zeytinyağı ile soğanı sotele az da sarımsak 1 diş kadar koku olmuyor merak etme çok sitelerine gerek yok blendar dan gecireceksin en son sonra domates ister doğra ister rendele ekle üstüne ne sebze varsa küp küp doğrayıp ben kabak havuç brokoli karnabahar koydum mesela ne un ne krema su ekleyip kaynatın blendarfan geçir salça istersen atarsın ama domates yetiyor bence

Miuuuuuuuuuuuuu miuuuuuuuuuuuuu bişey yok la içimden geldi
özledin beni
bana aşıksın
puanın: 10
tamam sus kıskanıyorum 10 puanı
Beni de menemen acıktırdı bu gece haşlanmış 2 yumurta yiyeceğim
aynen nilişko
ne omlet ne menemen doyurmuyor
3 yumurtadan omlet yapınca 1 haşlanmış yumurta yediğim zamanki kadar doymuyorum. O yüzden sahurun en güzel yiyeceği haşlanmış yumurta ve 1 bardak süt.. yanına işte yeşillikler domtis salatalıklar falan

Sonunda keseceğim bu kafayı yeminle keseceğim böyle baş ağrısı mi olur ya beynim kaynıyor sanki

kaç gündür ne çektin ya
Hayır canım özelde yazdığım konu yüzünden ama burada açık açık yazamadim.
ay bakmadım du bakayım
Perşembe tartılıp cuma bildirim yapabilirim kaptanım cuma günü 7den önce evde olamıyorum çünkü 7de kabul olursa girer yazarım direk sana özelden bile de
kuzu bence perşembe günkünü yaz 1 ay boyunca oruç süresince.. geç saate kalmasın bence

ya yeterli bence de.. zaten belli saatten sonra da inmiyor kilo.. onca açlığa inen iniyor zaten 10 saatte..

çok mantıklı kız helal ay berna

ya yemin ederim kafayı kırdık tartı ile şunları dışarıdan okuyan gülüyordur
Bu haftaya kadar sporumu yaptım miu. Yapamayacağım hafta da söyledim spor grubunu oyalamadıgimi düşünüyorum.
oyaladın mı dedim? nerde dedim?
Bu kadar yaklasmisken 55 gormeyeyim mi

ay görrrrrrrrrrrben senden yine mi zayıf olamıcam bu cuma ya

Teşekkür ederim brokoli ve karnabahar bulamiyorum artik pazarda.kabak havuc ve domatesle yaparim

Şuan tartı 56.8 dedi yeminle atacağım camdan

oley kaptan beni seviyor itiraf etti artık,tamam kaptancım bugun sahurda ekmek yok zati eşimde iftarda olmayacak kendime şöyle bi güzel kabak yapıp salata yoğurtla yiyecem olurmu

Öyle dediğini söylemedim ki, sadece orada hissettiğim enerjiden dolayı kendimi anlattım.

Şuan tartı 56.8 dedi yeminle atacağım camdan
sakinleşmiyorduuuuuuuuuu
sabah beri delleniyorduuuuuuuuuuuuuuuuu
EVET YENECEĞİM GÖRÜRSÜNNNNNNNNNNNNNNNNNN
oley kaptan beni seviyor itiraf etti artık,tamam kaptancım bugun sahurda ekmek yok zati eşimde iftarda olmayacak kendime şöyle bi güzel kabak yapıp salata yoğurtla yiyecem olurmu
Tabi ki seviyorum
ama sevmem kızmama engel değil

harika olur canom
hurman
suyun
e bir de bir porsiyon meyveni yersin

tamam inşallah

Bende seni severim pek severim kahretsin insan 51-52 de takılınca düşmemek için direniyor
Ben de olacağım vazgeçtim korumaktan

ben hertürlü tartılırım sıkıntı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…