Kim var kim yok ,
Bugünden bişey anlamadım hiç
Trip atacam sana
Ama bunları uzerime aldım trip falan atamam ayyy
En fazla duygusala bağlarım
Sevimliyim di mi
Eki Görüntüle 2147009
cuma iftar öncesi..
ama bence garantiye almak için perşembe iftar öncesi de tartılabiliriz. böylece cuma geç saate kalmadan bildirim yapabiliriz
Alicam portibu cuma herşey farklı olacak
Geliyorum
ezeceksin dümdüz edeceksin intikamımı al hepfit
Canim kilo verme azmi konusunda haklisin evet sıkıntı var biraz aslında veriyorum ama sanki yetmiyor gibi liste için o sebeble mutlu olamıyorumEsra_4378 nerdesin?
Alicam portidizimde aglaticam
tevafuk55 içime güzel şeyler doğuyor ama hadi hayırlısı kaptanın bu kadar sevindiğine göre güzel haberler gelecek
Beni cumaya yemezsin artık
tevafuk55 içime güzel şeyler doğuyor ama hadi hayırlısı kaptanın bu kadar sevindiğine göre güzel haberler gelecek
Şimdi içtim
Kahve falan içtinmi eflal aklım sende
Nası oldu başın eflalim?Şimdi içtim
Canim kilo verme azmi konusunda haklisin evet sıkıntı var biraz aslında veriyorum ama sanki yetmiyor gibi liste için o sebeble mutlu olamıyorum
Genel katılıma gelince
Kız artık ayaklandı duvara kapıya tutunup yürüyor yürümeye çalışıyor gözüm devamlı üzerinde oğlanda kreşe gidiyordu bitti artık evde ve 2 3 hafta oldu sanirim kv nın yanında kp hasta nine ve dede vardı onlar gitti ve o yanlız o sebeble sürekli birlikteyiz normalde ben evimde oturur gitmezdim simdi hep küsecek darilacak hep bi aradayız buralarda bir ev hanımıysan öyle devamlı elinde tel oldumu ne oluyor diyorlar internette takılmak saçma geliyor sebebler bunlar varsa bi çözümün her daim fikrine açığım tuvaletten bile yaziyorum
Anladım kuzu.. bir durumlar mı var derken işte bunları bilmediğim için sordum.. herkesin kendine göre meşgalesi olabiliyor zaman zaman.. senin de öyle olmuş..Ben bu mesajı yazarken oğlan aşağıdan ağlayarak geldi kız uyandı eşimin teli çaldı o teli istedi eltim geldi birşey sordu hepsi 2 dk içinde oldu @MiuLego
Beni cumaya yemezsin artık
Açlık tetikledi farkındayım dün akşam çünkü erik yoğurtla geçiştirdim zaten iki gündür baş ağrım vardı du o kadar hali koltuk yıkayıp haşatımı çıkardım üstüne de akşamı hafif geçirince böyle oldum. Midem ondan kazınıyor sürekli arada böyle kötü tutuyorNego bi duşamı girsen? Yapmadığın bişeyleri yap ki anlayalım etkisini.
Çok aç değilsin dimi onun streside olmasın
Kuzu buz denemediysen tam ensene buz masajı yapŞimdi içtim
Yok mium iyi kötü uyudum bundan daha uykusuz günlerim oldu gece de zaten ağrıyla uyudum kötüydü. Bigün dişe randevum vardı gidemedim, dişlerimi sıkıyorum yoğun stres altında olunca gece ondan iyice coştu ağrım. Acile gidelim dedim eşimi arayıp ne gerek var dedi ona da çok sinirlendimKUZUM BAŞ AĞRISI DEMİ?
ay Allahım ya camı pencereyi aç temiz hava girsin hep.. uykusuz falan değilsin dimi?
Açlık tetikledi farkındayım dün akşam çünkü erik yoğurtla geçiştirdim zaten iki gündür baş ağrım vardı du o kadar hali koltuk yıkayıp haşatımı çıkardım üstüne de akşamı hafif geçirince böyle oldum. Midem ondan kazınıyor sürekli arada böyle kötü tutuyorbugün atıştırma ile geçti leyin hak getire
Denemedim cidden mi ya hemen yapayım daha kötü olmayım daKuzu buz denemediysen tam ensene buz masajı yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?