Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

götürse doktora incileri dökülecek sanki boğacam bir kaşık suda

saç çekerken hayal ettim.. b gülme geldi çok hoşuma gitti
Abur cubur yermiyim hiç mium , 60 olucam bayrama aus 61 de takılacaksın dedi
ŞİŞKO AUS A inat olalım la 60
Ayyy sizinle böyle konuşmak bile iyi geldi.
Okul için çıkmam lazım. Soğuk soğuk ensemde buzla mutluydum

@MiuLego işte bu işler yorgunluk veriyor enerjimi düşürüyor canim bi de aktif olamayınca kopukluk oluyor tabi

KIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR

İFTAR SAATİ YAKLAŞIYOOOORRRR

DİKKAT DİKKAT

ÖNCE 1 bardak suyumuzu içelim 1 hurma yanına misssssss

sonra 1 kase çorbamız olsun

sonra mümkünse 10-15 dk dinlenelim ara verelim

sonrasında 1 kase ev yemeğimiz olsun
yanına yoğurt salata

işte de bittiiiiiiiiiiiiiiiii

isteyen 1-2 parça meyve

veee sahura kadar bol su

anlaştık mı?​

Masallah hem yogunluguna hem enerjine

Gecmis olsun canim. Beslenme rutinine zarar vermeyecek farkli tarifler uretebilirsin. Nette cok alternatif / farkli fikir var. Bozarim endisesiyle ac kalmana bu agrilari cekmene gerek yok
Valla enerjik olmasanda zorluyorlar yaa

Çok güzel program bence de kaptanım yapabilirsem böyle yapacağım bende ama var ya su içemiyorum oruçta en büyük sıkıntım su içememek sahura kadar 1 bardak anca sahurda da 2 bardak toplam günlük 1 lt içemiyorum Yemekten yana sıkıntım yok çorbadan sonra ne olsa zorla gidiyor boğazımdan bu zamana kadar öyle oldu tıkandım bu Ramazanda öyle olur gibi bütün gün açlık çeken ben sofrada hepsi uçuyor

anlaştık kaptancım

Tmm canim senle anlaşmamak ne mumkun

Eklentiler

• images (22).webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 25
Ne güzel balkon tam.kahve icmelik
Dün cam silerken gözüme pek kötü gözüktüydü ama affettim bugun
kız esra şu kızını yiyebilirmiyim şuan kızımı yiyorum seninki gibi olunca daha fena olacak
Öyle ya valla inanmayacaksınız biraz önce de bi vakalar olmuştu ben biraz önce mesaj yazarken parmağını kapağa sıkıştırdı ya hem dikilmeye çalışıyor hem kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…