Ben her zamanki düzendeyim kuzu öğlen bildiririmKIZLAR DİKKAT!!!
ÖZELLİKLE LİSTE TAYFA
malipina
@Lunya
Whiteblacklife
Esra_4378
@pempisler
@Bonus
Cuma günü tartı bildirimi son saati paylaşım alanına 20:00 biliyorsunuz..
Cuma günü iftardan önce tartınalım diyorum ben.. ama saat 19:30 da da bildirim yapamazsınız yetişmez bu kez liste..
ya en geç 17:00 gibi tartınıp bildirim hemen yapılmalı cuma
ya da perşembe hemen iftar öncesi tartınılıp cuma o kilo ile bildirim yapılmalı.
Bence: perşembe iftar öncesi 20:00 gibi tartılıp akılda tutulmalı. cuma da 17:00 gibi en geç tartılınmalı ve kilo durumuna göre seçilip bildirim yapılmalı..
Akşamcı tayfa mali burdaaama buradasın yine de. Kalan yok. Alışkanlık oldu galiba gelmemek.
Kız balkonda babayı bekliyor sonra altta sıkışıp ağlıyor böyle kısır döngüEneee ben minnos u görmemisim ya
kuzum bunu Aus söylerdi hep.. ramazanda kendisi de denerdi bunu .. ondan diyorum ben de .. ve çok mantıklı kesinlikle mideye bir anda yüklenmek çok kötü.. onca açlıktan sonra..Çok güzel program bence de kaptanım yapabilirsem böyle yapacağım bende ama var ya su içemiyorum oruçta en büyük sıkıntım su içememek sahura kadar 1 bardak anca sahurda da 2 bardak toplam günlük 1 lt içemiyorumYemekten yana sıkıntım yok çorbadan sonra ne olsa zorla gidiyor boğazımdan bu zamana kadar öyle oldu tıkandım bu Ramazanda öyle olur gibi bütün gün açlık çeken ben sofrada hepsi uçuyor
anlaştık kaptancım
yerim onuuuuuuuuuuuuu oyyyyyyyyyyyyyHee zu ha ha bu da ilk sahne zaaarrEki Görüntüle 2147024
Tmm canim senle anlaşmamak ne mumkun
Laf mı soktun anlamadım
anlaştıkBen her zamanki düzendeyim kuzu öğlen bildiririm
Akşamcı tayfa mali burdaa
oy oy oy yaaaaaaaa nasıl da masumlar ya kıyamam babasını cam önünde bekliyorKız balkonda babayı bekliyor sonra altta sıkışıp ağlıyor böyle kısır döngü
Etiket yap uleMalinin menülerini de mi döksem. O da cortladı mı acaba?
Güzel menü balım su okey spor okeymenuyude vereyim elim boşken
sahur
2 yumurta domates salatalık yeşillik 5 zeytin peynir 1 bardak sut
iftar
1 tabak kabak sote yoğurt salata 1 hurma yerim
su sahurda 1lt içtim ama 3 olur
spor
1 saat tempolu yürüyüş
@MiuLegoWhiteblacklife @begum75
Etiket yap ule
Görmüyom böyle
bana da ver 10 pointGüzel menü balım su okey spor okey
Puanin;:10
Canım ben hep öyle yaparım çorbası içer namaz kılar sonra devam ederim, e o arada tokluk hissi geliyor zaten çok yiyemiyorsun , suyu da içince tamam. Geçen ramazan burdaydım yine 2 kilo gitmiştiKIZLAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRR
İFTAR SAATİ YAKLAŞIYOOOORRRR
DİKKAT DİKKAT
ÖNCE 1 bardak suyumuzu içelim 1 hurma yanına misssssss
sonra 1 kase çorbamız olsun
sonra mümkünse 10-15 dk dinlenelim ara verelim
sonrasında 1 kase ev yemeğimiz olsun
yanına yoğurt salata
işte de bittiiiiiiiiiiiiiiiii
isteyen 1-2 parça meyve
veee sahura kadar bol su
anlaştık mı?
Laf sok bana evet laf sok çok güzel olüyürrsana mı laf sokmak aslaaaaaaaaaaaaaa
anlaştık
ben de işten çıkıcam şimdi
iftar için ablama yardım ederim iftardan sonra gelirim
oy oy oy yaaaaaaaa nasıl da masumlar ya kıyamam babasını cam önünde bekliyor
Sana 2 pointbana da ver 10 point
yaaaa yapıyorsun heCanım ben hep öyle yaparım çorbası içer namaz kılar sonra devam ederim, e o arada tokluk hissi geliyor zaten çok yiyemiyorsun , suyu da içince tamam. Geçen ramazan burdaydım yine 2 kilo gitmişti
Laf sok bana evet laf sok çok güzel olüyürr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?