Menü ver menüTok kalınca kilo alıyorum
Çok kötü ki. Hiç güzel değil
Aynen benim de aklıma geldi bonusum.Hurmayı unutuyodum wc için senin dediğin geldi aklıma sahurda :)
O şekilde asla kilo veremem ben mesela. Mümkünatı yok@Bonus aç kalarak ben de verileceğine inanmıyorum. İvit bunu ben dedim
Bahsettiğim açlık gece acıkma değil. Ama bazı şeyleri dolu dolu yeme taraftarıyım saatlice.
Özelden yazarım sana. Ya da yazmam benle küssün. Kafamı toprağa gömdüm şuan. Cuma bitince çıkarırımMenü ver menü
Yediğin bişey yaramıyor demek ki
Şimdi kahvaltıda yediğin yumurtayı da mı hesaplıyorsun?O şekilde asla kilo veremem ben mesela. Mümkünatı yok
Profesyonel düşün bebeğim. Meşk ayrı bu ayrıÖzelden yazarım sana. Ya da yazmam benle küssün. Kafamı toprağa gömdüm şuan. Cuma bitince çıkarırım
Kuzum yaz da bakalım menüne fikir alışverişi yaparız güzel olur
Ben dikkat ediyorum ama ı ıh inmiyor
Bidaha hiç zayıf olamayacapım sanırım
Ciddi bunalımdayım. Aç kala kala kilo veremiyorum
hala yeme peşindesinBu kuşun eti yenir
Bende tatl i yemedim dün akşam :)
Yok önceki kaçaklarımı dedim.
Daha istemiyorum kaçamak falan.
Et 400 gr falan olabilir ölçüsü fazla insan gibi yemek lazım
Bence ikisinin arasıŞimdi ben iki üç güne bir kilomu yazıp kaydediyorum bir programla. Dün sabah 55.1 akşama doğru saat 17 de 54.4 çıktım tartıda. Benim gerçek kilo 54.4 mü şimdi aydınlatın beni dostlar
Sabah yumurta yediğimi kim söylediŞimdi kahvaltıda yediğin yumurtayı da mı hesaplıyorsun?
Bıraksalar yirimSabah yumurta yediğimi kim söyledidaha doğrusu kahvaltı yaptığımı
Evet tabi ki. Kuruyemişi de hesaplıyorum. Her şeyi. Oturup 4 yumurta yemiyorum mesela hiç
Tamam İğdem Begüşün tablosu ne durumda bilmiyorum tabi bizim durum sanki diğer haftalara göre daha az tabi kişi sayımızda az bir de Ramazanın etkisi olabilir bende ilk günler kolumu kaldıramadığım için yapamıyorum meselanehirnil111 dünki sporum:
40 dk yürüyüşüm var sadece: 100 point
Bugün de aynı şekil... Başka da yapmam sanıyorum
Kaslarım çok yorgun dinleniciğim
Ama ihtiyaç var dersen beni bi dürt çıldırtırım sporu
cnm igdem yine if ama sadece bir ögün ekledim ben
Masum ife dönsün diye fan sayfası kurasım var
Başının etini yiyecem
Ben de ife döndüm. Ama şöyle ki öğlen 12 de kahvaltı
16 da akşam yemeği.
19 gibi de spor sonrası ara öğün genelde yoğurt filan
Sabahları o kayısıları da bıraktım. 17 saat full açlık
Nolar geri dön ife
o diğer beslenme şeklinde olan şu : sen de benim gibisin sınır koyman lazım. Misal eve gidince bişey yemeyeceğini bilince yiyemiyorsun. Bişey daha diyecektim bak yazarken unuttum iyi mi
Nare83 hatırladım.
Ahuda şey oluyordu hatırlıyor musun?
Tartıda 69 u görünce gevşemeye başlıyordu epey kalmıştı o aralıkta
Ben bunu şöyle yorumluyordum. Demek ki 69 onun önemsediği kilo. 7 lerden kurtulunca aaa tamam diye bi güven geliyor ama nası olsa veriyorum mantığıyla gevşiyor.
Bunu bilinçli yaptığını düşünmüyordum. Beyni ona oyun oynuyordu. Sende de aynı şeyi görüyorum. 7 den kurtulunca beynin tamam gidiyor kasma mesajı veriyor. Hep bu baraj kiloda tökezliyorsun.
Her gün tartılmasan mı diye düşünüyorum.
Bi de geçen nerde gördüm hatırlamıyorum. 87 kilo bildirim yapmışsın eskilerden. Vay bee dedim şimdi 60 ları beğenmiyor hatun
Tabii bunun yanında işle ilgili sıkıntıların da tuz biber oluyordur muhakkak
Sahura kalkıyor musun yoksa gece yiyip mi yatıyorsunTamam İğdem Begüşün tablosu ne durumda bilmiyorum tabi bizim durum sanki diğer haftalara göre daha az tabi kişi sayımızda az bir de Ramazanın etkisi olabilir bende ilk günler kolumu kaldıramadığım için yapamıyorum mesela
Hatırlıyorum minnoş çat diye çıkarır koyardı her sorulduğunda. Çok özledim ya of çok bunalımdayım yaBıraksalar yirim
Kuruyemişi hesaplamak lazım. Ausun 4 günlüğü vardı bi tane. Tam aç kalmalık diyetti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?