Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kuzum yaz da bakalım menüne fikir alışverişi yaparız güzel olur

Ben dikkat ediyorum ama ı ıh inmiyor

Bidaha hiç zayıf olamayacapım sanırım
Ciddi bunalımdayım. Aç kala kala kilo veremiyorum

Yok yok bence takılıyor kaptanım bir de spor ekle ben mesela sporsuz çok aç kalınca veriyorum anca Sen eminim hala fitsin bana fazlalığın hiç görünmüyor

Dün iftar

1 kaseden az sütlü domates çorbası + 1 porsiyon yani kalın dilim gibi beşamel soslu kaşarlı tavuk patates fırında + yarım kase cacık + 1,5-2 dilim pide

Sahur

1,5 haşlanmış yumurta + yarım salatalık + 2 ad.zeytin + 3 dilim pide anca + yarım dilim beyaz peynir + 1 fincan çay

Pideler fazla oldu gibi önceki gece 2 dilim çavdar yemiştim bu akşam yine çavdar aldıracağım eşime

Şimdi ben iki üç güne bir kilomu yazıp kaydediyorum bir programla. Dün sabah 55.1 akşama doğru saat 17 de 54.4 çıktım tartıda. Benim gerçek kilo 54.4 mü şimdi aydınlatın beni dostlar

Yok önceki kaçaklarımı dedim.
Daha istemiyorum kaçamak falan.
Et 400 gr falan olabilir ölçüsü fazla insan gibi yemek lazım
Bende tatl i yemedim dün akşam :)
Bonus bence etin miktarı değil tuzu sorun. O zaman bu akşam hem çok su iç hem de ödem atan kiraz sapı veya yeşil çay içebilirsin :)

Şimdi ben iki üç güne bir kilomu yazıp kaydediyorum bir programla. Dün sabah 55.1 akşama doğru saat 17 de 54.4 çıktım tartıda. Benim gerçek kilo 54.4 mü şimdi aydınlatın beni dostlar
Bence ikisinin arası
sabah ödem varsa bir miktar azdır
Akşamki tartında da bi miktar su kaybı vardır.
54.8 de anlaşalım

Sabah yumurta yediğimi kim söyledi daha doğrusu kahvaltı yaptığımı

Evet tabi ki. Kuruyemişi de hesaplıyorum. Her şeyi. Oturup 4 yumurta yemiyorum mesela hiç
Bıraksalar yirim
Kuruyemişi hesaplamak lazım. Ausun 4 günlüğü vardı bi tane. Tam aç kalmalık diyetti

Tamam İğdem Begüşün tablosu ne durumda bilmiyorum tabi bizim durum sanki diğer haftalara göre daha az tabi kişi sayımızda az bir de Ramazanın etkisi olabilir bende ilk günler kolumu kaldıramadığım için yapamıyorum mesela

cnm igdem yine if ama sadece bir ögün ekledim ben
yani saat 5 gibi yediigmde onu
14 saat aç kalmış oluyorum aslında ve biliyorsun if te 14 saat ve üstü açlık gerekiyor

evet benim sınır koymam lazım eve gittigimde agzıma bir lokma atsam
saglıklı veya saglıksız devamı geliyor cnm malesef

evde olsam cidden geç kkahvaltı ederim ama çalışınca 7:30 da kahvaltm bitmiş oluyor ki benim hatta durakta oluyorum

ay evet evet benimde 68.8 takıntım oldu igde ya
68.8 gelinc ebi frenler boşalıyor sinir oluyorum ya büyü bozuluyor

evet bennn nerelerden geldim ya bakma sen şimdi iradesiz gibi görünsemde
zalım kilolar deviridm be igdem zamanında

Sahura kalkıyor musun yoksa gece yiyip mi yatıyorsun

Kayısılarım Çağlalarım sporları kontrol edelim mi eksik gedik var mı bu hafta herkes az yavaştan ağırdan alıyor gibi sporunu Ramazan etkisi diyorum haftaya zımba gibi dönelim lütfen

Kayısılarım
igdedali
matematik61
Nevreste
malipina

Çağlalarım

Hippo etiketin çıkmıyor banlandın mı nereye gittin
@eflalim Eflalim bu hafta az gibi sporların ya da bana mı bildirmedin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…