Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Sporunu yapabildin mi gece?
Yaptim tabi.etiketledim seni de.sen baslamadin mi
Ay bernaaaaa sen bu mesajı dundr yazmıştın sanki , şimdi erken kalkar ama sonra kalkmaz okula gideceği zaman
Ramazan boyu boyle olcam sanirim.gunduz uykusunu teke dusurcem basladim calismalara planlarima gore 3 hafta sonra tek uyuyor olacak.umarim o zaman sabah biraz daha gec kalkar.

Neden sabah 7 de kahvaltı yapman lazım Masumcum?
Halsizlik mi oluyor?

Kuzum dondurdu hesabını. Ben sorayım özelden spor yapıyor mu. Hiç sanmıyorum.

Yaptim tabi.etiketledim seni de.sen baslamadin mi

Ramazan boyu boyle olcam sanirim.gunduz uykusunu teke dusurcem basladim calismalara planlarima gore 3 hafta sonra tek uyuyor olacak.umarim o zaman sabah biraz daha gec kalkar.
Başlamadım ki. Tembellikte son safhadayım

Kalkmıyor olsaydın şey diyecektm sahura yakın sporunu yap. Ama şimdi delirmediysen gece 2 de kalkıp spor yapıp 3 de de sahuru bekleyip uyumuş olacan yok olmadı bu
Ben spordan sonra duş alırım genelde kuzum o zamanda aşırı uykusuz kalırım hafta sonu olabilir bak bu cumartesileri de çalışmıyorum Ramazan ayında

Şu hareketi mutlaka sporunuza ekleyiniz.
Yaparken bacakların düz olmasına, kalçayı çevirmemeye dikkat ediniz. Ve her yukarı kalktığınızda her defasında daha yukarı kaldırmaya çalışın bacağı. Kramp girene kadar da bırakmayınız... 15*2 yle başlayınız. 1 haftada o popo yukarı doğru şekillenmeye başlıyor.
Çok faydasını gördüm görüyorum

Başlamadım ki. Tembellikte son safhadayım
Ben de kotuydum dun valla oglumun yaninda sahura kadar uyumak istedim ama bi kere basladim gerisi gelsin diye kalktim yaptim.bi de zor ama jillian leslie ye gire daha zevkli surekli hareketler degisiyo sıkılmıyorum cabuk geciyo.ha ama bu ramazan boyu ondan baska spor yapamam heralde.zaten.sabahlari erken kalkiyorum bi de oruc var uzun uzun spor mumkun degil.

Popona iğne batırsam söner dümdüz olur mu ki

Hayır bu hafta ben yürüyüş hep başka spor yok
Bi gün ip ve leslie de yapmıştım
Başka yok

Leslie de yürüyüş
1 gün ip demek
Sadece 1 gün

Popona iğne batırsam söner dümdüz olur mu ki
Miu sporlarımı hep ayna karşısında yapıyorum. Aynada kendimi görünce heves geliyor. Geçen gün bu dediğim harekette bacakla kalçanın birleştiği yerde bi oluşum farkettim
Önce aaaa burda da gamzem varmış dedim
Meğer kas yapmışım orda
Böyle de havamı atarım cici kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…