- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Yaptim tabi.etiketledim seni de.sen baslamadin mi
Sporunu yapabildin mi gece?
Ramazan boyu boyle olcam sanirim.gunduz uykusunu teke dusurcem basladim calismalara planlarima gore 3 hafta sonra tek uyuyor olacak.umarim o zaman sabah biraz daha gec kalkar.Ay bernaaaaa sen bu mesajı dundr yazmıştın sanki , şimdi erken kalkar ama sonra kalkmaz okula gideceği zaman
Neden sabah 7 de kahvaltı yapman lazım Masumcum?cnm igdem yine if ama sadece bir ögün ekledim ben
yani saat 5 gibi yediigmde onu
14 saat aç kalmış oluyorum aslında ve biliyorsun if te 14 saat ve üstü açlık gerekiyor
evet benim sınır koymam lazım eve gittigimde agzıma bir lokma atsam
saglıklı veya saglıksız devamı geliyor cnm malesef
evde olsam cidden geç kkahvaltı ederim ama çalışınca 7:30 da kahvaltm bitmiş oluyor ki benim hatta durakta oluyorum
ay evet evet benimde 68.8 takıntım oldu igde ya
68.8 gelinc ebi frenler boşalıyor sinir oluyorum ya büyü bozuluyor
evet bennn nerelerden geldim ya bakma sen şimdi iradesiz gibi görünsemde
zalım kilolar deviridm be igdem zamanında
Sahura kalkıyorum kuzum 3 gibi sonra 4 de geri uyuyorumSahura kalkıyor musun yoksa gece yiyip mi yatıyorsun
Ben deHatırlıyorum minnoş çat diye çıkarır koyardı her sorulduğunda. Çok özledim ya of çok bunalımdayım yaciddi bunalımdayım
Kuzum dondurdu hesabını. Ben sorayım özelden spor yapıyor mu. Hiç sanmıyorum.Eki Görüntüle 2147280
Kayısılarım Çağlalarım sporları kontrol edelim mi eksik gedik var mı bu hafta herkes az yavaştan ağırdan alıyor gibi sporunu Ramazan etkisi diyorum haftaya zımba gibi dönelim lütfen
Kayısılarım
igdedali
matematik61
@Nevreste
@malipina
Çağlalarım
Hippo etiketin çıkmıyor banlandın mı nereye gittin
@eflalim Eflalim bu hafta az gibi sporların ya da bana mı bildirmedin kuzum
Gelmeyecek. Ben ümidi kestim zaten.Ben de
kk ya her girişimde aha şmdi bildirimi gelecek diyorum ama yoh
Kalkmıyor olsaydın şey diyecektm sahura yakın sporunu yap. Ama şimdi delirmediysen gece 2 de kalkıp spor yapıp 3 de de sahuru bekleyip uyumuş olacan yok olmadı buSahura kalkıyorum kuzum 3 gibi sonra 4 de geri uyuyorum
Başlamadım ki. Tembellikte son safhadayımYaptim tabi.etiketledim seni de.sen baslamadin mi
Ramazan boyu boyle olcam sanirim.gunduz uykusunu teke dusurcem basladim calismalara planlarima gore 3 hafta sonra tek uyuyor olacak.umarim o zaman sabah biraz daha gec kalkar.
Ben spordan sonra duş alırım genelde kuzum o zamanda aşırı uykusuz kalırım hafta sonu olabilir bak bu cumartesileri de çalışmıyorum Ramazan ayındaKalkmıyor olsaydın şey diyecektm sahura yakın sporunu yap. Ama şimdi delirmediysen gece 2 de kalkıp spor yapıp 3 de de sahuru bekleyip uyumuş olacan yok olmadı bu
Ben de kotuydum dun valla oglumun yaninda sahura kadar uyumak istedim ama bi kere basladim gerisi gelsin diye kalktim yaptim.bi de zor ama jillian leslie ye gire daha zevkli surekli hareketler degisiyo sıkılmıyorum cabuk geciyo.ha ama bu ramazan boyu ondan baska spor yapamam heralde.zaten.sabahlari erken kalkiyorum bi de oruc var uzun uzun spor mumkun degil.Başlamadım ki. Tembellikte son safhadayım
biz seni buluruzkiSüper haber bu işte. İyice bunalımjn dibinde kaybolayım ben
Hayır bu hafta ben yürüyüş hep başka spor yokMiu spora mı başlamamış daha ?
Popona iğne batırsam söner dümdüz olur mu kiEki Görüntüle 2147281
Şu hareketi mutlaka sporunuza ekleyiniz.
Yaparken bacakların düz olmasına, kalçayı çevirmemeye dikkat ediniz. Ve her yukarı kalktığınızda her defasında daha yukarı kaldırmaya çalışın bacağı. Kramp girene kadar da bırakmayınız... 15*2 yle başlayınız. 1 haftada o popo yukarı doğru şekillenmeye başlıyor.
Çok faydasını gördüm görüyorum
tartı iyi olursa kaptan iyi oluyor kaptan iyi olunca bende iyi oluyorum ama iyi değil gibiyizOlabilir canım haklısın ilk günler geçince normale dönüyorum bendeDün gece sahurda ilaç aldım uyudum Sen nasılsın
Hayır bu hafta ben yürüyüş hep başka spor yok
Bi gün ip ve leslie de yapmıştım
Başka yok
Miu sporlarımı hep ayna karşısında yapıyorum. Aynada kendimi görünce heves geliyor. Geçen gün bu dediğim harekette bacakla kalçanın birleştiği yerde bi oluşum farkettimPopona iğne batırsam söner dümdüz olur mu ki
Miu ip atlamaya başlarken dürtecem seni
Kalkıp atla ula
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?