- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 478
- 37
Ağlama lan tamam tamam furmadım hemen de şeyapıyorsun
Nare83 hatırladım.
Ahuda şey oluyordu hatırlıyor musun?
Tartıda 69 u görünce gevşemeye başlıyordu epey kalmıştı o aralıkta
Ben bunu şöyle yorumluyordum. Demek ki 69 onun önemsediği kilo. 7 lerden kurtulunca aaa tamam diye bi güven geliyor ama nası olsa veriyorum mantığıyla gevşiyor.
Bunu bilinçli yaptığını düşünmüyordum. Beyni ona oyun oynuyordu. Sende de aynı şeyi görüyorum. 7 den kurtulunca beynin tamam gidiyor kasma mesajı veriyor. Hep bu baraj kiloda tökezliyorsun.
Her gün tartılmasan mı diye düşünüyorum.
Bi de geçen nerde gördüm hatırlamıyorum. 87 kilo bildirim yapmışsın eskilerden. Vay bee dedim şimdi 60 ları beğenmiyor hatun
Tabii bunun yanında işle ilgili sıkıntıların da tuz biber oluyordur muhakkak
Profesyonel düşün bebeğim. Meşk ayrı bu ayrı
Yoksa ben de kafanı kuma gömmen taraftarıyım
kuzum bu menüde iftarda gerçekten pideler gereksiz olmuş.. zaten beşamel sos falan epey tıkayacak şeyler.. pide yemesen onun yerine meyve yesen mesela harika olurdu..Yok yok bence takılıyor kaptanım bir de spor ekle ben mesela sporsuz çok aç kalınca veriyorum ancaSen eminim hala fitsin bana fazlalığın hiç görünmüyor
Dün iftar
1 kaseden az sütlü domates çorbası + 1 porsiyon yani kalın dilim gibi beşamel soslu kaşarlı tavuk patates fırında + yarım kase cacık + 1,5-2 dilim pide
Sahur
1,5 haşlanmış yumurta + yarım salatalık + 2 ad.zeytin + 3 dilim pide anca + yarım dilim beyaz peynir + 1 fincan çay
Pideler fazla oldu gibi önceki gece 2 dilim çavdar yemiştim bu akşam yine çavdar aldıracağım eşime
600 tane atladımDimi. Ben de çok seviniyorum
Kaç tane atladın?
600 tane atladım
evet bunalımdayım elbette ki yiyecem başka ne yapacam diyet yapacak halim yok yahala yeme peşindesin
kuzum jillian tek başına yeter zaten başka spora ihtiyaç yok. Ölçülerini aldın mı?Ben de kotuydum dun valla oglumun yaninda sahura kadar uyumak istedim ama bi kere basladim gerisi gelsin diye kalktim yaptim.bi de zor ama jillian leslie ye gire daha zevkli surekli hareketler degisiyo sıkılmıyorum cabuk geciyo.ha ama bu ramazan boyu ondan baska spor yapamam heralde.zaten.sabahlari erken kalkiyorum bi de oruc var uzun uzun spor mumkun degil.
senin tartı kötütartı iyi olursa kaptan iyi oluyor kaptan iyi olunca bende iyi oluyorum ama iyi değil gibiyiz
ay ben tubidy uygulamasından 1. level indirmiştim sanırımBen bu evimde ip atlatamiyorum yaa pofff
Bi de bu jilliani telefonuna indiren var mi varsa hangi siteden indirdi
ne ara yapıcam ben spor ne araAğlama lan tamam tamam furmadım hemen de şeyapıyorsun
Gidecek (ki daha önce de dedim zayıflamaya değil sıkılaşmaya ihtiyacın var)
Spor ortiliği teklif ediyorum
Sen siye gel miu
Çok güzel şarkı ya
(siye: sana demek küfür değil)
Sen hep onlara katil zaten
bugün atlamayacaksın dimi?600 tane atladım
Akşam 9-10 gibievet bunalımdayım elbette ki yiyecem başka ne yapacam diyet yapacak halim yok ya
kuzum jillian tek başına yeter zaten başka spora ihtiyaç yok. Ölçülerini aldın mı?
senin tartı kötü
esra kötü
bonus en son artıydı bilmiyorum muhtemelen kötü
mali artıydı kötü
vayt ve lunya iyi.
nasıl iyi olabilirim ki
ay ben tubidy uygulamasından 1. level indirmiştim sanırım
ne ara yapıcam ben spor ne ara
küfürdür kesin kandırıyon mu
güldürdün banu ya
dün anlattım ya etiketledim dene zaman tartılıyorduk millet bildirim ne zaman @MiuLego
Aldim canım dun iftardan once.Bakalim ne kadar etki edecek.umarim birakmadan devam edebilirim.kuzum jillian tek başına yeter zaten başka spora ihtiyaç yok. Ölçülerini aldın mı?
Tamamdiray ben tubidy uygulamasından 1. level indirmiştim sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?