Ahahhaha:)))Ya çok merak ediyorum nerden öğreniyorlar burda ne konuşulduğunu
Bence aralarında bi ulak var gözü sürekli burada
Mevzu biraz kaydı mı haber veriyor "kız koşun kıııız mevzu var" diye
İnşallah kızdır tabi
Ule sen 3.35 verdin resmen karın tokluğuna çalıştırcan beni kapitalist iğde5 ney la cuara parası bilem değil
Kiz fasulye ayikliyodum yarina hazirlikİşimiz bernaya kalırsa takımı çiş basar
Allah öğrencilerine yardım etsin ne diyimKiz fasulye ayikliyodum yarina hazirlikdaha spor yapcam
Hayalimdeki ördeği yerle bir ettin
Sabah sen de bana vurduydun ödeştik
Ay kuzum ya korkma ben bile 3. İstiyorum ama hem ideal kiloma gelince hem de oğlum büyüyünce inş en iyisini yaptın 3.5 yaş aralığı çok iyi kız sen ne kadarlık hamilesin 3.5 yaş olacak diyorsunAk kelebek balım oğlum şu an 3 yaş çocuk doğana kadar 3.bucuk olacak nasipse.
Ablamlar diyorlar ki yani oğlandan o kadar çektin şimdi azıcık rahatladın rahat battı di mi diyorlar
Bende rahatlık bunyeme ters dedim
Ay ne bilim ya ama.gozumu korkutan durum , doğum anı ve çocuk nerdeyse 8 9 ay olana kadar ki zmaan
Lan bu neeeeeeeeeeeeee
ahajahahahahahhaYa çok merak ediyorum nerden öğreniyorlar burda ne konuşulduğunu
Bence aralarında bi ulak var gözü sürekli burada
Mevzu biraz kaydı mı haber veriyor "kız koşun kıııız mevzu var" diye
İnşallah kızdır tabi
Eki Görüntüle 2147539 Eki Görüntüle 2147540 Eki Görüntüle 2147541 Eki Görüntüle 2147546 Eki Görüntüle 2147547
Bonus özellikle ilk hareketi bel fıtığı olan bi arkadaşıma denetmiştim. Çok rahatlattığını söylemişti
Bütün hareketler için temel kural boynunu ve belini kasma gücü bacağından kalçandan almaya çalış ve dayanabildiğin kadarını yap
Sonraki köprüde de kalkabildiğin kadar yap
Wuhuuuuutevoooooo
Gelecek haftanin en azindan takim ici sampiyonu belli o zaman
Hehehe 1 gün onumdesinayy cok sevindimm adina hayirli olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin kiz beblen aynisin ya ocak annesisin benimki adet 12 nisan5+0 dayiz
3.tevafuk55 ilk gebeligin mi
tevafuk55
Trililililililliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Hayırlı olsun
Sağlıkla kucağına al inşallah
Hayirli olsun, Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Çok sağol kajum.. inşallah diledigin zamanada hayırlısı ile olur senindeHadi gözün aydın canm bnm çok sevindim 1 2 aya aranıza katıliciim inşallah.
Korkma 3 yaştan sonra çocuk bakmak nisbeten daha kolay.
Bn de keşke şimdiye doğmuş olsaydı diyorm.
Kızım 3 yaş 3 aylık.
Hem de canı çok sıkılıyor kızımın yanına oyun arkadaşı olurdu. Yaş farkı arttkça ortak oyunlar zorlaşıyor.
Bakalm nezamana kısmet olur benim bebiş.
Ben de doğumdan ve ozamana kadar olan süreçten korkuyorm
Varislerim var şimdi bile ayakta kalsam bacaklarm çok ağrıyor.
Dizlerim ağrıyor arada belim ağrıyor filan ama Allah büyüktür verir kolaylığını inşallah.
Sağlıkla kucağına al inşallah yavrular sağlıkla doğsun sağlıklı büyüsün de gerisini hallederiz inşallah.
tevafuk55 hayırlı olsun kuzum çok sevindim
Darısı sana balım
1 aylıkAy kuzum ya korkma ben bile 3. İstiyorum ama hem ideal kiloma gelince hem de oğlum büyüyünce inş en iyisini yaptın 3.5 yaş aralığı çok iyi kız sen ne kadarlık hamilesin 3.5 yaş olacak diyorsun
Meleğim çok sağol balımWuhuuuuuAllah'ım bir minnoş daha mi geliyo takimaaaa
Hayirli olsun tevooocok sevindimm
Allah'm saglikla kucagina almayi nasip etsin inşaAllah
Haydi bakalım habibte yoldaş arıyorum yanimaRamazan gelmeden herkes sevisgen olmusdarısı isteyen herkese nasip etsin..bu ay bende çift cizgi gordum kan testinde çıkmadı ultrasonda doktor yerleseemmiş dedi sanırım tutunamadi kanama başladı hayırlısı olsun Rabbim herkese nasip etsin..önümüzdeki maçlara bakalım artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?