- 21 Kasım 2017
- 7.734
- 30.728
- 463
Ben Spotify kullanıyorum, aylık 10 Euro ödüyorum 3 hesap için(ben, eşim,kardeşim) dilediğimce dinliyorum hem telefondan hem de bilgisayardan, data da çok az kullanıyorKızlar ya müzik indirme diyince benim telde radyo yok YouTubeden dinlesem müzik netten gidiyor siz hafızaya mi indiriyorsunuz ?
Aklınla bin yaşa pempik, hemen bir komposto kaynatayım bol kayısılıkızlar uzum kayısı kompostosu içebiliyormuyız sekersiz ama zati uzumun tadı yetiyor
At sineği ne laaaaa
Herkesede balımherkes arın balın peteğin. Ben takımın at sineği zaten
Trip atacakken bi gülme geldi at sineği
İğde kuzum sen nasıl fantazik şeyler yiyorsun yaArada pro kullansan
Bilmiyorum miden alır mı ama ben şunu yiyorum arada 2 yk loru 3-4 yk yoğurda karıştırıp yiyorum. O kadar tok tutuyor ki. Taa gece 11 de bi hissediyorum karnımın guruldadığını
iyi olur canım wc için ben şekersiz yaptım zati bekleyince tatlanıyor faydası olur inşallahAklınla bin yaşa pempik, hemen bir komposto kaynatayım bol kayısılı
canım zeytinyağı içsen kızımda arada yapmazsa çay kaşığı ucunda yalatıyom çok geçmeden yapıyorYa adim pohlu fılavıra çıkacak ama ben, ben flavırınız Pazartesi’den beri wc yüzü görmedim
İşşallahiyi olur canım wc için ben şekersiz yaptım zati bekleyince tatlanıyor faydası olur inşallah
Her sabah 1 yemek kaşığı zeytinyağı içiyorum ılık suyla berabercanım zeytinyağı içsen kızımda arada yapmazsa çay kaşığı ucunda yalatıyom çok geçmeden yapıyor
Tevoooooooo ayyyyyyyy cok sevindimmmmm anammmmm teyze oluyoruzzzzz
Kız çok küçük ya durduramıyor kiBenim eşim çocuklara bakar canım öyle durumlarda hele namaz kılacaksam hiç ses etmez kıl sen der.
Valla spor sayılabilecek şekilde değil ama 45 dk hafif hafif dans ettim tutamadım kendimi spor olarak yazmadım ama çünkü ýaparken araya birşeyler girdi zumba sayılacak kadar hızlı değildi neyse hareket ettim yani canim ama spordan saymiyorunkızEsra_4378 yürüyüş yap tabi ki hafif spor günlük yürüyüş yap .. hiçbişey yapmadan otur demedim fitin dediği gibi yap sen
Nasıl kız calisiyordunya zaten başka okumani basvurdunIyi geceler hanımlar
Persembe menum
Sahur : 4 yk kadar menemen yumrtali 1domates 1 salatalik 1 dlm ekmek 4 zeytin e dlm suzme peynir
2 kuru kayisi 1 ceviz 1 kupa limonlu yesilcay
Iftar : yarım kase ayranli yagsiz corba (bugdayli )
Booollca domates salatası 1 hurma (kvdedeydik)
Su 2.750
Spor .30 dk leslie
Bugun yine evde degildik is başvrum kabul edildi allaha cok sukur
@MiuLegoWhiteblacklife Esra_4378 begum75 @masumm
Sagol canim benimİyi geceler, bol iştahlı sağlıklı sahurlar
Kaç yer değiştirdim diye sorman lazimdi tartiya ev gezdirmesi yaptım bak burası artık seninde evin sayılır diye güzel rakam göster bak bana diye
Ders olduysa sevindim pempik sen de de 7 leri görmek istiyorum çabucakWhiteblacklife canım inşallah bi mani olmazsa bu hafta menumu temiz verecem karbon yok denecek kadar az oda ya 1 kase çorbada olur veya 1 diliim tb ekmekde menuyu ona göre ayarlayıp yapacam şu odemden çektiğim yaa bu kadar olacağini bilseydim yemezdim kaptanım sana diyom @MiuLego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?