Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar ya müzik indirme diyince benim telde radyo yok YouTubeden dinlesem müzik netten gidiyor siz hafızaya mi indiriyorsunuz ?
Ben Spotify kullanıyorum, aylık 10 Euro ödüyorum 3 hesap için(ben, eşim,kardeşim) dilediğimce dinliyorum hem telefondan hem de bilgisayardan, data da çok az kullanıyor

Arada pro kullansan
Bilmiyorum miden alır mı ama ben şunu yiyorum arada 2 yk loru 3-4 yk yoğurda karıştırıp yiyorum. O kadar tok tutuyor ki. Taa gece 11 de bi hissediyorum karnımın guruldadığını
İğde kuzum sen nasıl fantazik şeyler yiyorsun ya
Lorlu yoğurt
Ton balıklı yumurta
Kelle vardı kahvaltıda

Hayırlı sahurlar hatunlar misafirim 12 gibi gitti bende kızı uyutayim derken uyuya kalmışım 2 gündür misafir agirliyorum ins. Yarın annemdeyim

Sahur
Tavada Yumurta salatalık dom. Zeytin peynir acı sos

Iftar
Bir kase cacık salata koz biber 2yk fırın musakka (yağlı değil kızartma gibi sadece fırçayla patlıcanlara yağ sürerek yaptim )
2yk tavuk
Çay

Şu 2 oldu ezan a daha var sandım daha fazla içecektim kaldı
Spor miu bugün yapma demişti yapmadım

@MiuLego Whiteblacklife begum75 smykmy

Benim eşim çocuklara bakar canım öyle durumlarda hele namaz kılacaksam hiç ses etmez kıl sen der.
Kız çok küçük ya durduramıyor kibugün sofrada ben hizmet ediyorum o çocuğu tutuyordu bi baktım tuzluğu ters çevirmiş heryeri tuz
kız Esra_4378 yürüyüş yap tabi ki hafif spor günlük yürüyüş yap .. hiçbişey yapmadan otur demedim fitin dediği gibi yap sen
Valla spor sayılabilecek şekilde değil ama 45 dk hafif hafif dans ettim tutamadım kendimi spor olarak yazmadım ama çünkü ýaparken araya birşeyler girdi zumba sayılacak kadar hızlı değildi neyse hareket ettim yani canim ama spordan saymiyorun

Nasıl kız calisiyordunya zaten başka okumani basvurdun

Ders olduysa sevindim pempik sen de de 7 leri görmek istiyorum çabucak enazından ramazanda yeme kuru baklagil, saat çok geç oluyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…