Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kac kaloridir merak ettim bende:) diş bugdayi dis cikarmasi mi oluyo ? Evde hic bulundurmayn o zman pengui mydi neydi benmde canm onu cekti smdi of:d

oglen
1 buyuk kase sehriye corbasi
1 kase karnibahar haslamasi
cay ve su

ders 3 gibi bitecekmis belki eve erken giderim :))
sizler napiyonuz kizlar?

Saat kacki sizin orda
napym is guc tembellik yapiyorum evde ben uzandm kedmde ustme uzandi takiliyoruz mutlu mesut:)

nev ben anladm canim hic ugrasmana gerek yok zahmet vermym:)
Tamam canım,yorulursan dönüşümlü sayıma geçeriz

Menün çok güzel canım,gerçekten Karatay'ın menülerine bayılıyorum...

Bencedee katılıyorumm canım iç kontrolümüz her zamann yeterli olmuyorrr
Kesinlikle haklısın,stres ve öfke anlarında tutamıyorum ben de kendimi

Kesinlikle harika bir menü,hele balık

Teşekkür ederiz canım,bence diyetlerimiz adına güzel bir ramazan geçiricez çünkü hepimiz psikolojik olarak hazırlandık

Kızlarrrrr Uzunn zamandırrr diyettt yapmıyordum yhaa benimmm aacayipp tattlııı krizimm tuttuuu help
Kırmızı alarm 1 porsiyon sütlü tatlı haftada bir olmak kaydıyla masumdur canım

Sahur kahvalti gbi oluyo yani ama o komposto icilirmiki sekersiz
evet canım aynen.kahvaltıyı biraz erken,akşam yemeğini biraz geç yemiş olacağız.kayısı tatlandırır kompostoyu
Kac kaloridir merak ettim bende:) diş bugdayi dis cikarmasi mi oluyo ? Evde hic bulundurmayn o zman pengui mydi neydi benmde canm onu cekti smdi of:d

118den baya fazlaymis :)
evet canım bebeklerin dişi çıkınca,diş partisi yapılır,hediyeleşilir,ikramlar yapılır,dualar edilir,güzel bir geleneğimiz yani
tabi canım,kesinlikle evde bulundurmama taraftarıyım,diyorum ya kabahat eşimde.ben de insanım neticede,gözüme girdi onlar da napiim
oglen
1 buyuk kase sehriye corbasi
1 kase karnibahar haslamasi
cay ve su

ders 3 gibi bitecekmis belki eve erken giderim :))
sizler napiyonuz kizlar?
yine menün çok güzel canım afiyet olsun

En sonunda seni de karataycı yapıcaz galiba
inşallah iyi geçer ramazanımız canım

Kizlar bugun 6bucuk gbi aksam yemegi yedm bol domates salatlk zeytin 2 tane 2 catal civarnda peynir bir lokma ekmek yarm cay b cevz ama spor yapamcam cok yorgunum

Kizlar bugun 6bucuk gbi aksam yemegi yedm bol domates salatlk zeytin 2 tane 2 catal civarnda peynir bir lokma ekmek yarm cay b cevz ama spor yapamcam cok yorgunum

afiyet olsun canım.aslında yoğurt veya ayran koysan menülerine daha fazla tok kaldığını göreceksin :) erken yat canım dinlen

afiyet olsun canım.aslında yoğurt veya ayran koysan menülerine daha fazla tok kaldığını göreceksin :) erken yat canım dinlen

:) bende seviyorum ayrani ama evde suzme yogrt var pek karistiramiyorum ben cddende cok tok tutuyo evet erken yatym guzel bi dinlenym yarnda az ycem olabldgnce bugunkulern acisi cikmis olr bde ben streslyken tatliyi cok yerm snavlar acklancak dye bekliyorum

Kuzucumm bennn Karatayıma döndümmmO diyetin ölçüleri böleee
ne karataymış kardeşim böyle diyet doslar başına
canım 6 saatte çıkamadım bak yazıyım ne yaptıklarımı kakolu kek tavuk gögsüz paratesli pogaca arpa şehriyeli çorbayı yogurtladım soguk yaptım kabak dolması yaptım fırında mantar yaptım kaşarlı karalaahana ve patatesi kavurdum salata yaaptım komposto yaptım patlıcanı kösledim onu yogurtladım zeytin yaglı taze fasülye yaptım :111::111::111:3 kilo kırımızı biberide közledim soguttum dondurucuya attım fazla birşey yapmamaışım degilmi
canım denemek lazım kanımca:44::44:
şimdiden şaplagı atıyımda yemearpa şehriyeyi haşla süz bir taraftaanda kornişon salatalıgı dogra minik minik sonracıma içine bir adet havuş rendele dereotu dogra yogurt sarımsak oh mis oluyo bak şimdi akşam akşam canım çekti
canım 2 gündür öle yürüyorum ilk gün 1 saat 2 gün dör saat çıok yere gittim ondan birde tempolu yüürdüm rahmetli kemal sunal gibikaşçalarımın acısı bir tarafa baldırlarım acayip acıyo
kız kıza ne yuruyorun yazık vcanı yanmıştıro yetmez bende girişiyim halen pişmanın tavuk gögsü ve eti puf yedigime
Kızlarrrrr Uzunn zamandırrr diyettt yapmıyordum yhaa benimmm aacayipp tattlııı krizimm tuttuuu help
reglin geliekya ondandıraman diyim hurma al ye bebem o birebir tatlı krizzine
ayy sormaa ben de biraz önce 1 ad. süt dilimi götürdüm firenleyemedim kendimi
bak şimdi oldumu birde takım kaptanı oluceksinacıdımı canım öpemde geçsin bari
Öyle görünüyor
Canlarım ben bi ılık duş alıp yatıyorum,hepinize iyi geceler diliyorum

iyi geceler bebem üryanda beni gör

ayy sormaa ben de biraz önce 1 ad. süt dilimi götürdüm firenleyemedim kendimi

Sallis kurukaysin ve fndign varsa beraber ya beni tutyo:)

hehe bana kizdn saphira sende yemssn askolsn bende sana kizdm nolcek bzm bu istahmz

Kızzzlarrrr tutttuumm kendimiii çünkü tartıyaa bir çıktım o an kendimiii frenlemekk içinnn tammm 102 geliyorumm gözlerimeee inanamaadımmmm 3 litre su içtimm acaba ondan mı akşamdann berii kendimii yiyorummmm benn nedennn böllee oldummmm yhaaa diyetee başladımmm acabaa kilo mu aldımmm pff canım fenaa sıkıldıı cumayı düşününcee

Salliscm bende dyete baslamadan 79dum dun sabah ac karna 80 geldm saphira bunun normal oldugnu soyledi bilemiyorum ama benmde moralm fena bozldu ama sen cokta su icmissn 3kilo dusmelsn sanrm

kıyamam üzülme gel bakıyım sen benim tombul şefkatli kollarımaha şöyle rahatladınmı biraz bakıyımcanım veirirsin sen üzülme sabah aç karnıda wc snra iç çamaşırınla tartıl mümkğünse hiç giymeben öyle yaapyırymda ara sıra helede duştan çıkınca belkim okadar keselenmemme gider birşeyler diye

Pasam ben tavuk gogsunun tatli oldgnu yeni anladm:d

bende iki gundur feci yuruyorm bde yavas yuruyemem ben illa sacmi kabartcam alnim parlicak bi bacaklarmn arkasndaki kaslar agriyo

şimdi yedikelrime gelelim
öylen 1 adet ekşi elma 4 adet kırımızı erik yedim
akşamada yedikelrim şunlar
1-1 adet minnacık kabak dolması bir lokmalık altını çiziyorum
2- 1 yemek kaşıgı karalahana kavurması
3-2 yemek kaşıgı zeytinyaglı taze fasülye
4-bir kepçe arpa şehriyeli yogurtlu çorba soguk olanından
5-5 çatal yok patlıcan salatası yogurtlu
6-bol yeşil salata bol su içtim bugün litresini bilemiyorum
mefsim içinde bir çatalın ucuyla tavuk gögsü ve serçe parmagımın ucuyla kek yedim sonrada ilaçları içtim hayde halaya kızlaraçım aç ev işerinide okadar yaptımki koptu belim sizlere fırsat anca bu saate buldum biizmkiler balkonda oturuyoryarın çok erken kalkıcam annemi doktora götrücem eve gelmem çatlasa 4 yarın akşamda annemlere gidicez sizlere kilo bildirimini nasıl yaparım bilemiyor:44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…